I'm feeling sick

Inte sjuk sjuk då utan, illamående. Allt godis jag har proppat i mig i soffan har gett mig en lätt illamåendekänsla. Men så mycket åt jag faktiskt inte, wierd. 
   Min bakade potatis blev i alla fall sjukt god och salladen med. Fransk blandsallad, gurka, tomat och fetaost. Livet på en pinne. Lets dance=bra som alltid. Ikväll säger jag: ut med Linda.

Ska snart ta mig en dusch och sedan zappa fram till Lets Dance är tillbaka. Sen blir det bingen, trött som en gnu, trots att jag sov till halv 10. Flickorna kommer innan 12 imorgon någon gång och hoppas hoppas att Linn dyker upp på söndag :D I så fall rajtan tajtan.

Nej duschen nästa. Mitt badrum är ju nystädat, extra lyxigt med en dusch då. Haha.
Bye bye!

image217

Jag och Emily myser innan läggdags. Saknar min snäcka så mycket :(


Jag är i fas


Har hunnit med det jag skulle idag.
En låååång skön promenad runt sjön med Maja i vårsolen check
Tvättning check
Städning check
Handling check

Gud så bra :) Fattas dock bara att jag skulle fixa lite på hemtentan, skit med. Får väl göra det nu så kan jag njuta av fredagen sen. Ikväll ska jag som sagt gotta bakad potatis med skagenröra, smågodis och Lets Dance. Sköönt med en fredag på tu man hand. Imorgon kommer girlsen. Helg helg helg.

Satt förresten och kollade igenom ALLA mina cd skivor som är fullknökade med USA bilder innan. Var sååå roligt. Jag kan knappt fatta att jag var med om allt det där. Helt sjukt. Och att jag till sommaren varit hemma i ett år. Märkligt! Så jag tänkte bjuda på lite pics som ni nog inte sett innan :)
  Kommentera gärna.

 

 

Fredag, redan?


Härliga fredag. Det är sjukt vad veckorna går snabbt. Känns som om det var igår det var söndag typ, ja jag säger då det. Tog mig sovmorgon till halv 10 och nu har jag ätit frukost bestående av fil med kanel, smörgås med philadelphia och juice. Gott för magen. Tänkte piffa lite på min hemtenta sedan eventuellt kolla igenom övningen i Excel som vi gjorde igår så jag inte glömmer den så snabbt, hehe.
    Tänkte kanske ta mig en prommis runt sjön senare och handla lite gott på Willys på vägen tillbaka.

Gårdagens roliga: Jag fick tillbaka 581 kronor från Radiotjänst.
Dem kan ändå, trots att det mjölkar
oss fattiga studenter på pengar, tack!

Gårdagens mindre roliga: EKONOMIkursen. Seriöst, någon som kan
hjälpa mig att få in rätta ekonomi-tänket?
Budget, kalkylering, siffror och massa tjafs. Hjälp!

Nu ska jag sluta klaga. Ha en bra fredag!
Kramis!




Lång dag!

Ojoj, sen skoldag.
Var uppe med tuppen vid 7 eftersom vi skulle ha lektion 8-10. Men Stig hade totalt glömt bort detta så vi var där i onödan. Typiskt. Sedan Allkårsmöte vid 14.00 sedan lektion 16-18 där vi jobbade med excelövningar och OJ så svårt det känns. Kalkylering dit och budget dit. Likviditet dit och totalkostnader dit, shit. Hur ska detta gå?
    Nu ska jag snart slänga ihop en ungspannkaka med blåbär och hallon i. Mums. Idag fick jag riktigt sug efter raggmunkar med stekt fläsk! SÅ GOTT. Ska jag försöka göra en dag.

Nej nu blir det mat, sedan slapp tvkväll.
Saknar Stoffe ..

Hej hej hej


Oj vad eftermiddagen gick snabbt. Kom hem vid lite över 12, sedan hämtade JLindh upp mig och jag följde med henne som sällis för att byta ett par brallor i stan. Kom hem och åt lite och fixade klart mina texter till Allkårstidningen :) Är faktiskt nöjd, roligt att få dem publicerade. Håll utkik alla ni på campus. Jag skriver om Invigningen och Vinbrännbollen. Har nu suttit och fixat till lite på hemtentan som jag skulle komplettera, känns bra att snart vara klar med det så jag kan lägga det bakom mig. 
  Ingen träning idag heller. Skit med. Vill inte bli sjuk igen. Hoppas hoppas. Just därför är det nog bäst att vara hemma idag. Jo det är det. Kanske ska baka lite eller något sånt nyttigt, haha.

Annars så rullar det på. Ekonomin i skolan vetitusan hur jag ska få ihop i huvudet. Vissa i klassen har ju lättare för det då de har läst ekonomi i skolan. Men vi hade bara det en termin eller något i ettan kan det kanske ha varit. Men har en tanke om att jag eventuellt sparade alla mina papper från den tiden. Kan man kanske ha nytta av nu. Termer som Real- och likvida flöden är inte min gener precis och siffror och jag har aldrig gått ihop. Någon som är haj på budgetering och kalkylering?

Nu ska jag slappa lite och sedan får jag som sagt se vad jag gör.
Inget roligt att berätta?
Förresten så kommer ju brudarna på lördag :) Rooooligt. Stan, lunch, middag och sedan fest. Riktigt roligt ska det bli. Just därför vill jag inte vara sjuk till helgen.
  Provade just på att blunda och skriva på tangentbordet och SE vad haj jag är. Haha. Allt detta skev jag utan att ens titta på datorn. Snacka datorbiten ..

HEJ DÅ!


image198


Radiopappa!

New day och pappa är numer innehavare av två biljetter till lördagens melodifestival efter seger i radiostudion idag :) Lyssnade nyss på reprisen och han nämner även mig, haha. Att jag är utflugen så jag kommer inte att vara med och slåss om biljetterna hemma, haha.
   Äter nu en liten frukost vid bordet och ska snart göra mig iordning. Halsen tjabbar med mig men bara skola 10-12 så det är lugnt. Ingen träning idag heller tror jag :/

Ha en bra dag!


En helt vanlig dag


En trevlig dag på stan. Trots ösregn, milt halsont och ännu mer regn. Åååh vad vi vill ha vår och sommar. Då man kan gå i tunna kläder, solbrillor och snygga flats. Shit, sommar KOM, eller vår först i och för sig. 
   Har precis spikat upp tavlor ovanför soffan, har inte hunnit ta tag i det en målningen! Men det blev bra.
Ska snart traska bort till Maja och Patrik och käka kanelbullar, MUMS! Patrik tyckte jag skulle komma och smaka på hans världskända bullar, haha. Varken orkar eller har lust med träning idag. Halsen är som sagt inte på topp och jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att jag INTE ska träna när jag mår liite dåligt.
Så nu ska jag ta på mig vattentäta skor (har jag några sådana?) och gå bort till Majas.

Imorgon så bör ni lyssnar på pappa klockan 8, haha! Ska jag göra i alla fall.

Bye så länge.

Bild!


Har även efterfrågats en bild mer mer specifik beskrivning av var på Jupiter Island jag bodde. Här kommer det ( efter att jag äntligen hittat paint, haha )

image197

Snacka att jag längtar tillbaka!



Pappa är melodifestivalkung på radion!



Haha! Vaknade av att mobilen ringde strax innan 9. Var pappa som ringde!
Han hade varit på radio vid 8. Anledning: han hade svarat på några frågor på radioblekinges hemsida där man kunde vinna Melodifestivalbliljetter. Tydligen hade han svarat alla rätt och hade gått vidare till semifinal. Så vid 8 utklassade han sin motståndare, vilket är lite roligt då han inte är så insatt i melodifestivalen! Haha.
Imorgon tävlar han om biljetter till melodifestivalbiljetter. 2 st. Hade varit roligt att gå men jag är ju i Växjö, och blir det på lördag så är ju tjejerna här! :)

Det var det jag ville förtälja, haha! Så roligt.
Har precis lyssnat på reprisen på hemsidan med adress
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1029178&BroadcastDate=&IsBlock=0
Tävlingen börjar ungefär efter 14 minuters sändning :)
Lyssna!

Stan vid 11, ska till apoteket!

image196





Konstig dag!


Måndag. Vet inte vad det är med mig. Men jag känner mig konstig, olustig och ja ... inte alls på humör. Jobbigt faktiskt!
   Ekonomiföreläsningen var helt ok, ska nog gå bra. Nu ska jag nog sticka och handla, drygt bara att cykla med varorna i cykelkorgen. Blir så himla vingligt. Sen är det väl träning, men jag har ingen lust. Inget känns skoj, bara tråk tråk tråk. Hoppas det är bättre imorgon!

Nu ska ja tacka för mig, hej då!



Tillbaka i Växjö!


Tillbaka i Växjö efter 2 dryga timmar på tåg-ersättnings buss. Apdrygt. Men fram kom jag.
Blev spontan film kväll hos Jlindh när jag kom hem. Roligt att checka läget efter helgen :)

Nu ska jag sova. Imorgon är det ny kursstart. Organisationer och deras ekonomi. Inte alls mitt ämne, får se hur det går. Samtliga familjemedlemmar tyckte dock det skulle vara nyttigt för mig att syssla med lite budgetering och kalkylering, haha.

God natt. Saknar Stoffe redan!



Snabbuppdatering


Dålig dålig uppdatering, I know. Men när man har en pyttehelg hemma så prioriteras annat. Halv 6 går tåget tillbaka till skogen idag. Känns som om jag kom igår :/ Tiden går alldeles för snabbt. Nästa hemfärd blir till påsk. För att sedan åka tillbaka till V och skriva tenta 28:e mars. 30:e fyller jag år och födelsedagen firas eventuellt på annan ort :)   
   Gårdagen var kanon. Först dop i Ronneby, gulligt. Sedan tjejfest hos Eve. Kvällen slutade på Nivå och Piraten där jag mötte min lilla Åsa. Såå härligt att se dig igen vännen. Hoppas vi kan hälsa på varandra snart. Dina 19 kvadratmeter kan säkert bli mysigt :)

Nu vankas det middag och sedan ska jag njuta av de sista friska vindarna ute i skärgården. Sedan gäller instängdhet i skogen en tid framöver, haha. Jag är verkligen ingen skogsmulle och jag skulle ALDRIG kunna bosätta mig i en skog. Hav, salta vindar och öar är mer min melodi då jag är uppvuxen på min kära ö!
  Men allt har sin tid. 3 år i skogen ska man väl klara av. Haha!

Ha det gott och skriv gärna en rad!
P.s. hemtentan gick helt ok d.s.

15 minuter



Är tvungen att öva upp fingrarna som ska köra över tangentbordet hela dagen, och FY vad nervös jag är!
Om 15 minuter kommer den på studentmailen och sedan är skrivandet ett faktum!

Hörs när det hela är slut, wish me good luck!


Det närmar sig!



Usch snacka nervös. Alla begrepp och teorier far i skallen fram och tillbaka som studsbollar.
Men nu är det färdigpluggat. Imorgon vid 9 sitter jag och skriver. Hoppas på att bli klar i god tid så jag hinner med ett tidigt tåg hem! Sedan bara heeeeeeeeeeeeem till Karlskrona och ha en lugn och skön helg.
  Nu ska jag ta en skön dusch, sedan liiite tv och sedan tidig sänggång!

Önska mig lycka till imorgon!
/J!

Sådär ja! Plugg: done!


Nu känns allt plugg lite lättare. Tjejerna har varit här och vi har lugnt och sakta gått igenom allt, papper för papper. Och diskuterat det vi inte fattade! Kanon att göra så ju, varför har vi inte gjort det innan?
  Nu ska jag läsa igenom anteckningarna en gång till, sedan räcker det! Efter träningen, Step core, ska jag inte ägna en sekund åt varesig organisationsteori eller samhällsuppbyggnad. Nixpix! Det jag kan nu är det jag kan, och mer kan jag inte råplugga in på någon timme i sista sekund.

Puh! Hoppas allt känns lika befriande imorgon :)

Pirr!


Pirrpirrpirr! Oj vad magen kör på mig idag. Nervös till max! Har just varit på Willys med Emelie och bunkrat upp med cola, choklad och frukt till imorgon. Nu ska jag ta tag i plugget. Idag ska jag gå igenom allt och senare ska jag träffa JLindh och Sanna för att gå igenom allt lite. Se om man förstått allt ordentligt och så, alltid bra!

Håll tummarna för mig!
Och imorgon behöver ni helst inte ringa eller något om det inte är något livsviktigt :) Tentar mellan 9-18!
Wish me good luck!

Paus i plugget!


Äntligen är all kurslitteratur genomplöjd. Imorgon ska jag gå igenom allt igen och kolla igenom alla anteckningar från föreläsningarna. Börjar bli lite nervös över fredag nu :) Tentaångest. Men det hör väl till antar jag. Ska bli så jäkla skönt på fredag när den är gjord och jag kan åka hem till Sturkö och slappna av en helg. Hade gärna varit hemma lite längre men ny kurs på måndag så det är bara att åka tillbaka. Får lite längre tid hemma vid påsk i alla fall!
   Har hunnit med att träna muskel idag. Kändes skönt att komma ifrån lägenheten lite. Nu ska jag ta välförtjänt plkuggpaus resten av kvällen. Men jag har ständigt en krypande känsla av att jag måste läsa mer mer mer. Men jag kan ju inte läsa ihjäl mig ikväll. Imorgon tar jag nya tag!




Nu tar vi nya tag



Tack för positiva uppmuntringar! Behövs, tack.
Idag vaknade jag och kände att det var dax att ta nya tack så sagt och gjort. Slängde in en tvätt i maskinen halv 10 och sedan dess har jag suttit och råpluggat, vilket hör och häpna känns bra. Allt börjar släppa och min hjärna börjar ta till sig allt som har med organisationer att göra. Såsom organisationskultur, struktur och makt inom en org. Inte världens roligaste ämne men heey, det är detta jag ska ha nytta av i framtiden som högt uppsatt Informatör, haha!
  Nu tar jag nya tag. Först lite sen lunch, sedan sista kapitlet på 50 sidor. Sedan är jag på rätt köl igen!


Kom igen ..

äntligen!


Helvetesdagen börjar lida mot sitt slut. Thank god! Har lovat mamma att rycka upp mig, jag försöker.
Klarade faktiskt av ganska mycket i Organisationsboken nyss. Framsteg framsteg.
  Men jag är som jag är. Vid minsta lilla motgång rasar min värld samman, jag får panikattacker (typ) och stressar upp mig, oftast helt i onödan. Men även detta ska jag väl fixa. Ska gå och lägga mig nu, dra täcket över huvudet och hoppas på att morgondagen ser ljusare ut!

God natt!

Skitfanmed


Jag vill lägga mig och gråta och inte vakna än på några veckor ...


Det är mycket nu!


Måndag igen, redan! Veckorna går så rysligt snabbt så man blir nästan fartblind. Kom precis hem från stan, har varit och lämnat av Josse vid tåget och ätit lite med henne i stan. Vi har haft en jättebra helg. Skratt, frisörstudio, godis i massor och massa slapp. Trevligt! Så i natt är det första natten på fem nätter ja sover själv i lägenheten, hehe! 
    Nu ska jag snart iväg och träna sen hem och ta ner alla tavlor, gardiner och packa ihop lite. För imorgon kommer målaren och målar hela lyan. Så det är jag med stressad över! Känns som om det är SÅ mycket som händer nu. Han håller på till runt 4 sedan måste jag kunna vara hemma och plugga. Jag har även funderat på att åka hem redan på onsdag och göra hemtentan hemma på fredag. Men jag vet inte om det är en sådan god ide. Men jag börjar få lite hemlängtan :) Så får se hur jag gör! Tror att jag kan göra tentan lika bra hemma som här. 
   Annars så ser veckan ut som följer: plugg, träning, plugg, träning. Dop på lördag, lite därför jag ska hem. Nästa helg så kommer brudarna hit. Ska bli kanonskoj :) Synd att inte alla kunde hänga med bara. Men det får vi ta en annan helg! 
  Känner på mig att våren kommer att gå i ett naffs och sedan har vi redan pluggat ETT år! Sjukt ju. Bara 2 kvar. Varav en termin är utomlands, skooooj! 

Nu ska jag byta om till träningskläder. Skriv gärna en rad eller 2!




  

Det vankas mat


Lilian är en jävel i köket. Haha. Till skillnad från mig får hon inte panik när den ena grejen ( typ korven ) blir klar innan den andra. Jag får ju värsta cp paniken och inbillar mig att hela rätten är förstörd. Jo det där med kök är nog inte riktigt min grej. Nu kokar hon mackias och steker korv SAMTIDIGT som hon skalar morötter. Haha. Det är för mig en gåta. Jag måste alltid förbereda morötterna och sedan stoppa dom i kylen för att kunna ägna all tid åt de andra två grejerna, haha.
   Pluggat klart för idag. Har ändå fram till fredag på mig innan tentan. Det går nog bra! BARA vi kan få tillbaka tentan vi skrev för mer än två månader sedan. Riktig dålig stil!

Nu luktar det mat! Vid 6 är det work out!

P.s. Josse fällde just en kommentar av absoluta världsklass:
Kan man koka makaronerna i vattenkokaren? Dom lär ju koka jävlen där i! D.s.

image192

In Gothenburg this fall




Två tomater och en plåt scones


Hej dagen!
Vi har just vräkt i oss nybakta scones och te/kaffe. Innan det pluggade vi lite och sedan drog vi till bibblan för att låna böcker till Josselusse. Kom därifrån med två stycken och sedan drog vi och solade vid ICA. Ur solariumen kom två brända tomater och fräknarna var ett faktum. Att jag aldrig lär mig att dra ner på soltiden! Trots att det idag stod: Nya rör, dra ner på soltiden! Nää då, Johanna drar på så det skriker om det. Fast jag vet ju att det lilla röda lägger sig till imorgon eftersom jag har den bra hyn jag har. ( måste bara erkänna att jag har bränt ena ögonlocket, aj ). Nu ska jag plugga lite, Josse kollar tv. Vid 6 blir det Air Muskel med Martina. Josse ska kolla på och skaffa inspiration till hennes pass hon ska hålla i skolan. Till middag ska vi göra stuvade makaroner och korv, enkelt och gott. Ikväll står TV på schemat. Josse kräver att vi ska kolla I en annan del av Köping! Jag är verkligen dålig som ALDRIG sett det. Förra säsongen var jag ju i USA och nu har jag helt enkelt inte haft tid och glömt bort det. Vi ska även kolla Parlamentet och kanske Wallander. Men nu blir det plugg.





Söndag


Uppe med tuppen och frukost är förtärd. Nu ska vi plugga. Jag ska läsa kurslitteratur till jag storknar och Josse ska skriva uppsats som jag är ombedd att hjälpa till med. PLUGG med andra ord.
 Senare ska vi sola och jag ska träna. Fick boka om tvättiden för att kunna träna, haha.Så nu ska ja inte tvätta förren onsdag. Snacka träningen i första rum!

Tjipp!


Lilian på plats!


Lilian är på plats. Vi har varit i city, käkat lunch på Coretto och handlat lite på Willys.
Nu har vi flamsat omkring och jag har försökt sätta ihop ett aerobic pass till hennes gympa. Nu ska vi snart börja med maten, färsk pasta och kräftstjärts sås :)
  Sen blir det melodifestivalen och kanske Se upp för dårarna!

Nu skriker Josse på mat. Imorgon ska vi sola, plugga och slappa!

Bye!


Lugn dag!


Dagen lider mot sitt slut. En ovanligt lugn och slapp fredagsdag. Vi har inte gjort många knop. Eller jo, varit och ätit glass och gått en sväng i solen. Sedan har vi faktiskt städat och möblerat om i sovrummet. Blev bättre :) Längtar till tisdag då jag äntligen ska få heeelvita väggar, inte vita väggar med skav på och hål i.
   Strax ska vi till Statoil och hyra film. Sedan laga köttfärsbiffar, hassebackspotatis och sallad. Mums. Hade planer på bio eller bowling. Men nää struntar i det!

Imorgon kommer Josse, alias Lilian!



image190




Underbart väder!


Återigen skiner solen, man bli ju sååå glad.
Kvällen igår var mysig. God mat, god efterrätt och allmänt mysigt. Nu har jag precis läst några sidor i kurlitteraturen, tar resten senare. Vi ska nog prova att flytta runt lite i sovrummet, ser vilket möblemang som sparar mest plats. Målaren ringde igår och sa att han ska komma och måla min lägenhet på tisdag, klockan 7 på morgonen. Gäääsp! Vi som inte börjar förren 9, men jag har fått lov att gå hem till Emelie vid 7 och då ska vi laga god frulle tillsammans med JLindh. Men skönt att målningen blir av så snabbt. Bara jobbigt att behöva ta ner tavlor, gardiner och flytta ihop alla möbler i mitten. Men ska det bli fint här så :) 
 
Nej nu ska vi möblera, njut av denna soliga dag! Det är WUNDERFUL!


Hjärtans-dagen fortsättning


Bloggar från ett fantastiskt välluktande kök :) Jag och Stoffe lagar fläskfile, potatissallad, sallad, baguetter och vin. Mums i magen. Nu gottar filen till sig i ugnen, jag bloggar som sagt och Stoffe kollar tv mitt i allt stök.
 Efter maten ska vi äta god fruktsallad med glass och mjölkchoklad.
Haft en allmänt bra alla hjärtans dag idag. Grupparbete någon timme, vi är klara. Puuh! Sedan åkte jag och hjärtat och handlade på Maxi och Systemet. Sedan hem och slappade, jag pluggade lite. Resten tar jag imorgon :)
Nu har vi just vatt på ICA och handlat glassen som vi glömde innan, haha. Har varit underbart väder idag. Åååh, strålande sol när jag öppnade sovrumsdörren idag och solen formligen vällde in. Har varit lite sådär halvkyligt med, men det är bara mysigt när det är så pass soligt att man kan stå i solen utan att frysa. 
  
Hoppas att ni alla har haft en underbar dag, precis som jag! Hoppas på en mysig kväll, det ska vi ha i alla fall :)

Pussar & Kramar
Johanna!



image189





Valentines Greetings


Glad alla hjärtans dag idag!

Vill skicka STORA kramar till alla mina hjärtegull där ute

Familj
Stoffe
Vänner
Släkt
& alla ni andra

Älskar er!


Stressfaktor nr 1

Stressen infann sig idag och blev ett faktum. Grupparbetet är klart men sedan flängde jag och Maja iväg på möte, snabbt till träningen för att nu komma hem. Hungrig som en varg och med NO FOOD i kylen. Attans. Måste handla det första jag gör imorgon. Måste måste måste. Stoffe gillar INTE en tom kyl, haha. Men vem gör det.
  Har just slängt in fryst köttfärs och spagetti i micron, något hade jag i alla fall.
Nu är den klar pliiing. Så nu ska jag spisa, sen in i duschen (ja jag vet att jag inte dushat men magens signaler var viktigare just nu), sedan läsa, sen tv och sen kommer Stooooooffe :)

Tröttsamt stressig och trist dag börjar lida mot sitt slut. Heja!

Stressdag


Ny dag!
DÖDSTRÖTT! Kunde knappt resa mig från sängen idag. Helt sjukt! Ögonen ville liksom inte vara med på noterna.
Men med lite kludd i fejjan, god frulle och 50 upphopp (eller inte) är jag fit for fight. Tjejerna tågar snart in och grupparbete står på schemat. Stressig dag känner jag. Mycket som ska fixas. Måste till post, bibbla, skola, plugg ..
Aj, kan bli stressigt. Men thats life. 
 
Roligt att det börjar rinna på i kommentarboxen :)




Vi kör en Boot-camp bild idag!




Ursäkt!


Mamma tyckte jag skulle be "cykeltjuvarna" om ursäkt, haha! Märkligt nog så stod min cykel i FÖRRÅDET igår. Om jag blev förvånad? Haha jaa. Någon har alltså med en god tanke eller inte god ställt in min cykel där. Märligt värre. Snacka förvånad. Nu är det i alla fall ett nytt lås på cyllen och ska förhoppningsvis stanna där i förrådet hedanefter.
    Rapport om mina små äckliga husdjur i duschen: under duschen efter mördarpasset på träningen som blev jag inte uppäten av djur. Thank god! Nu har jag käkat potatismos och firrepinnar och suttit och lipat lite till Sjukhuset. Så nu ska jag traska till J.Lindh på tvkväll. Imorgon tar vi nya tag med grupparbetet. Plus att vi ska redovisa böckerna imorgon! Tack och hej leverpastej!

FY FAN VAD ÄCKLIGT!


Idag har äckligaste upptäckten ever gjorts. Har sedan jag flyttade in för snart 2 veckor sedan känt en obehagligt avloppsliknande lukt i badrummet. Har dock försökt dölja den med parfym och så vidare. Men idag när vi hade grupparebete här fick jag nog och jag försåg Wibban med en skruvmejsel och hon gick ner på knä för att lyfta av silen till golvbrunnen. Ett tu tre så hör man henne utropa: Det är ju inte konstigt att det luktar äckligt här. Det KRYLLAR ju av insekter/skalbaggar i golvbrunnen. PANIK!!!! Jag, J.Lindh och Emelie började skrika och hålla för munnarna, haha! Jag trodde jag skulle dö. Och där jag JAG STÅTT OCH DUSCHAR I TVÅ VECKOR!
  Mest otäcka och irreterande är dock att besiktningsmännen kan INTE ha kollat golvbrunnen vid besiktningen av förra killen som bodde här. Eftersom lukten fanns dag 1 jag flyttade in. Det är så jävla äckligt och jag kommer aldrig mer våga duscha. Tanken på att det kryllar av djur där nere ... uuuuuuuurk!
   Så ringde akut till hyresbostäder för att göra felanmälan men givetvis var det stängt dagen till ära. Så skrev ett akutmail så jag hoppas de återgärdar detta imorgon!

Det var det jag ville förtälja! ÄCKLIGASTE EVER!
Eller hur?

God morgon världen


God morgon världen!
Sitter vid köksbordet och upptäckte just nu i skrivande stund en intorkad fläck på min American Eagle tshirt. Buuuhu. Den som är nytvättad. Bye bye myströja.
   Väntar på tjejerna som ska komma vid 12 för grupparbete. Jobba jobba jobba på, sedan Step Air ikväll. Imorgon är det veckans enda skoldag, en timme mellan kvart i 3 och kvart i 4. Ska diskutera våra lästa skönlitterära böcker. Ska därför fixa lite med min bokrecension senare idag.

Imorgon kväll kommer Stoffe. Stannar till lördag då Josse i stället kommer och stannar till måndag. Jag och Stoffe skippar Alla Hjärtans Dag middag på ute och fixar i stället mysig middag hemma med jordgubbar (finns det såhär års, haha), vitt vin och choklad. Myyyys! Förra Alla hjärtans dag firade jag i Florida med the Skinner family. Vi åt god fondue och jag fick finfina presenter. Massa godis, häärligt god parfym och litet sött gosedjur som jag nog dessvärre slarvat bort vid detta laget.

Ser att antalet besökare igår nådde sin topp, roligt. Tänk bara om ni kunde kommentera lite också. Bekant som okända människor, kommentera det är bara roligt :)
   Vädret idag då. Joo mulet och trist som vanligt. Men igår, ååååh härliga sol visade sig i princip hela dagen. När jag gick till träningen fick jag riktiga vår-vibbar, riktigt skönt. När vi sedan gick hem så konstaterade både Sanna och jag att det luktade vårdag/försommardag när man har tränat fotboll och det börjar bli lite kvällskallt och man traskar hem svettig och äcklig. Jaa, fotbollsträningskvällar har faktiskt en speciell lukt. haha!!



Sura äpplet


Ajajaj. Här snackar vi träningsvärk och AJ vad ont jag lär ha imorgon. Kan knappt resa mig ur soffan utan att se ut som en 90 åring med rullator. Ingen vacker syn. 
   Är som sagt parkerad på sofflocket, kollar tv, läser och filosoferar om dagens nyheter. Något i den stilen ..
Have to make an appointment with my dentist. Gaaaah 500 spänn som lär ryka. Jag.pallar.inte.student.ekonomin.
Men det är bara att bita i det sura äpplet. För genom sura äpplen och regelbundna tandläkarkontroller lär min ålderdrom var säkrad. Jaaaaaaaaaaaa! 500 spänn känns genast som en enklare börda att bära ..


image187

Snacka att jag kan identifiera mig med denna snubben, vi har båda tuuuunga bödor att bära .. Snacka ironiskt!




Mobilskrälle!


P.s. Mitt eviga tjat och X antal telefonsamtal till CP-bolaget Tre har lönat sig. Efter 5 veckor hag jag ääääntligen fått min ångerblankett och kan ju skicka tillbaka mobilen. Mobilskrälle. Jag menar, sen när började posten bli försenade 5 veckor? I just wunder ..



Flitens lampa lyser


Isa, jag fortsätter mitt aktiva levende i min blogg. Keep up the good work med andra ord.
Fortfarande inget nytt om min spårlöst försvunna cykel. Lär aldrig få syn på den mer om jag får gissa. Men ändå så trodde jag inte att folk var småtjyvar på Campus, som ändå är en sådan "liten" plats. Jag menar. Får jag syn på den nere vid Stubor, Stallvägen eller Sockerbitarna så är det ju trist att man i så fall inte kan gömma den mer diskret, haha! Det roliga är bara att den måste ha blivit snodd i går. Och då är det ju ingen fylletratt på väg hem från Sivans som snodde med den. Tragiskt! Det där med ditt-och-mitt verkar inte ha gått hem hos alla. Sorgligt!

Slutgnällt. Idag har vi fortsatt med keep up the good work. Jobbar grupparbete i X antal timmar hos Emelie. Nära och bra. I morgon ska vi vara här. Arbetet börjar te sig bra. Försöker koncentrera mig på Sociala Landskapet och överstrykningspennan går varm. Måste köpa nya, de slits snabbt när man är aktiv student ;)

Blir core-pass dag kvart över 5. Vet dock inte om min högerhand pallar det. Har haft ont i den 3 dagar nu. Likom en strålande känsla som går ut över tummen. Aj! Får göra så gott jag kan. Sedan hem och laga någon form av mat. Triiiiiist att äta själv och triiiiiiiiiiiiiiist när man har noll mat kompetens. Suck. Fantasin är ju inte heller direkt överflödig. Soffan ikväll med tv och kurslitteraturläsande.

Vi säger så så länge. Känner ni mig rätt så kommer en uppdatering inom en snar framtid. Var tycks om bloggen förresten? Hade gärna velat ha lite snyggare style på den. Då menar jag inte standardstylarna som man kan välja, utan en personlig style. MEN.HUR.GÖR.MAN.DET? Someone?

Hej så länge!


image186

Jag och min syster för en masssa år sedan ( nehää? ) hemma på trappan. Denna bild förstorade vi upp tillsammans med en annan bild på oss och gav mamma och pappa på canvasduk till jul. De blev så happy!

Jaha?


Jävla idioter som inte kan se skillnad på ditt och mitt. Nu var man en cykel fattigare ..



ohjää!


Träningen gick fint. Känner mig riktigt hurtig efter 55 minuters step, skööönt en söndag. Efter allt jag krängt i helgen, hujedamej.
Tänkte försöka att våga kolla Wallander själv vid 9. Jag älskar skräckiga filmer , men hatar att kolla på dem själv. Men ääh kan väl inte vara så farligt! Nu ska ja koka havregrynsgröt, klicka på äppelmos och bre en skinksmörgås. Sedan ska jag glida ner i soffan och stanna där resten av kvällen med mitt duntäcke som perfekt sällskap.
God natt!



Tvätteri


Tvättmaskin ala medeltiden? Slängde just in min första tvätt någonsin i detta huset. Oj vilken skillnad på tvättstuga och tvättstuga. Tacka vet jag Stallvägens hypermoderna tvättstugor med moderniserat tvättsystem och fräscha tvättmaskiner. Men ack. man kan inte få allt här i världen. Nu har jag fått större lägenhet och får helt enkelt avstå fräsha tvättmaskiner. Sköljmedlet kanske vill avvara lite fräsh odör till mig .. ?

Nystädad lägenhet

Hej söndag!
Tog mig en skön sovmorgon och åt sedan frulle vid mitt fina köksbord. Sedan fick jag städryck och har städat hela lägenheten grundligt. Nu är jag varm!
   Tänkte slänga mig i soffan och kolla Lets Dance, alternativt Ciao Bella! Vad tycks?
Idag borde jag plugga lite med, men jag har gott om tid på mig. Ska tvätta halv 3 och sedan träna vid 5. Till middag blir det isterband, potäter och sås. Mums! Ska bli intressant och se om jag klarar av såsen, inte min starka sida.

Nää dags att ta tag i dagen!

Kata-fucking-strof


Okej en snabb genomgång.
Vilken är medelåldern för de som röstar i melodifestivalen? Svar: 60 +
Vilka är modepuckona som röstar i melodifetivalen? Svar: De som gillar porriga fjädergrejs från 50 talet
Vilka borde få rösta i melodifestivalen? Svar: ( citerar Majas Patrik ) De som är mellan 18 och 60. För då röstar inte de under 18 på Måns Zelmerlöw och de över 60 röstar då inte på Christer "Äcklet" Sjögren.

Kata-fucking-strof! Vi SKÄMDES och satt med munnar som fågelholkar när Chrille gick vidare. My god!
Velvet skulle helt klart joinad Amy i Globen. Och det där mähäät Tupperware, vad var det liksom? Hon såg ut som kom-och-hjälp-mig-härifrån. Nej tackar vet jag Amy och Velvvan. Kör hårt i Globen Amy, du tar hem allt!



image185

Bild www.aftonbladet.se



Åh vad roligt!


Satt just på facebook och hittade en funktion där man kunde pricka in alla städer och länder man varit i.
Jag började pricka in alla USA länder och hjälp vad roligt det var :) Man kunde zooma asmycket och jag kunde till och med se både Beacon Lane och Se Lakeside Dr ( gatorna där vi bodde ) i närbild, var riktigt roligt :) Jag satt och jublade och skrattade ju mer man kunde zooma, haha.
   Sedan prickade jag in alla ställen såsom NY, Key West, Bahamas, Orlando, Miami, Boca Raton och alla dom tusen ( typ ) småställerna vi var på. Hjälp vad jag vill åka tillbaka till varje pris. VARJE PRIS!



Bild 1: Jupiter Island
Bild 2: Hamnen 2 min från vårt hus. Åt höger på bilden bodde vi
Bild 3: Lååånga Jupiter Island
Bild 4: Hotellen på Islanden. Där körde jag förbi X antal gånger
Bild 5: Hihi, detta hotellet såg jag varje dag
Bild 6: Stranden på Jupiter Island
Bild 7: Här uppe bor Tiger Woods



Solig lördag vid köksbordet


Härlig lördagsmorgon. Sitter vid ett soligt köksbord, eller haha soligt köksfönster menar jag, och bloggar. Skidor är på tv, inte så intressant att kolla skidskytte i och för sig. Har faktiskt hunnit plugga lite redan, läst uppåt 20 sidor i landskapsboken. Nu har jag gjort dagens nytta helt enkelt. Imorgon imorgon ska jag plugga. Check: dåligt samvete stillat.
   Ska ta 14.08 bussen in till stan med Maja och Patrik. Drömde inatt att det var tokrea på Indiska. Glas, fat, tallrikar och tabletter för 10 spänn styck. DET mina vänner hade gått inom min budget. Men nix, no shopping for me.
Annars hade jag en mysig ensam-tv-kväll-i-min-soffa igår. La mig i god tid och läste lite i min julklappsbok Olycksfågeln. Men töntig som jag är så är jag nästintill livrädd att läsa kriminalromaner varje gång jag ska sova. Inbillar mig de värsta sakerna. Men faktiskt så har det blivit bättre sedan jag flyttade. Nu är jag liksom mer instängd i mitt rum och bor inte längre granne med skogen. Huuh, den STORA otäcka skoooogen.
Nej slut på löjlerier. 
  Någon som har tips på bra medel för att rengöra datorn? Eller rent av en bra dammvippa?
Jag har otaliga skräpkorn mellan tangenterna, suck ..



Brudarna kommer upp


Sitter just nu och försöker samordna en helg som brudarna hemifrån ska komma upp! Verkar bli den 29-2 :) Roooligt. Förhoppningsvis kan de alla. Carro, Eve, Johanna, Zandra, Lina och Anna. Braa. Krypavstånd har vi ju hem med, med min turkosa lampa som ledstjärna ..






                                                   Johanna, Lina, Zandra, Eve, Carro & Anna



Min fredagskväll


Fredagskväll med mig själv som sagt. Ganska mysigt!
Ätit bakad potatis med skagenröra, sallad med fetaost och minibaguetter till middag. Mums för magen.
Nu har jag kollat lite bloggar och ska slänga mig i soffan med duntäcke och en stor skål godis och ett glas cola och kolla Lets Dance! Myspys.
  Ha en trevlig kväll mina bloggvänner!

image171



Ha-begär


Försöker hålla koncentrationen uppe. Men ack så svårt. Sitter och skriver på en "recension" till en bok med namnet Var det bra så? Vi ska se den ur genus, klass, etnicitet och allt det där andra perspektiv. Inte svårt alls, nää men odisciplinerat är det nu. Ska se till att knappra klart det sista nu, sedan gå mot Willys för att handla lite. Godis ska med hem då jag ska spendera kvällen själv  i soffan. Kan bli mysigt faktiskt :)
   Annars är jag som vanligt shoppingsugen, men nixpix. Not now!




Bild 1. En skinnjacka ska inhandlas i vår. Kanske inte just denna. Men vill ha mer mc stuk än den vanliga traditionella skinnjackan med muddar och krage.
Bild 2. En bombar-jacka är ett måste i vår. Ser gärna en modell med lite mer krage, finns på Gina vet jag.
Bild 3. Ett par superbra nya träningsbyxor är också ett måste. Alla mina börjar bli urtvättade och tråkiga.


akut-sakna-usa-moment


Fick just ett sådant där akut-sakna-usa-moment som jag får vid vissa tillfällen då det skär i hjärtat och jag saknar usa tiden något fruktandsvärt. Aj! 
  Har just tittat på bilder och jag har många gånger innan på bloggen skrivit hur underbart jag hade i Florida och hur mycket jag saknar det. Ingen mening att dra den valsen igen för jag kan ändå inte sätta ord på min tid där. Inga ord kan beskriva det jag fick vara med om. Solskensdagar på Bahamas, utsikt från Empire State Building i New York, rollercoaster på Disney World, lata dagar på Key West och allt det andra. Bilder finns så det räcker och blir över, dom ligger mig alla varmt om hjärtat. Både dem på familjen Skinner, galna partykvällar med Linn och alla bilder på det underbara landskapet i USA.

Är evigt tacksam att jag fick uppleva mina månader där i väst och en dag ska jag tillbaka. Så är det bara ...







Torsdag 7 februari


Ledig dag idag. Vi har dock pluggat på grupparbetet vilket gick bra. Har jag inte nämnt det innan så gör vi ett arbete om Nya Svenskar. Helt ok!
   Imorgon ledigt igen. Då ska det pluggas på förmiddagen. Ska läsa ut en bok är det tänkt. Går nog fint! :) Är ganska effektiv nu.
På kvällen händer nog inget speciellt utan jag ska nog bara ha egen-mys-kväll med god mat och godis. Yes så får det bli. Orkar jag så blir det muskelpass vid 4. Annars lugnt.

Skriv gärna något skoj!

image153

I LOVE STOFFE!


Hej!


Lång skoldag var det idag. 9-15. Med en timmes lunch dock. Men Göran är ju bara så bra så det gjorde inte så mycket att föreläsningen var så lång :)
  Det som gäller fram till hemtentan den 22:a är nu bara läsa läsa läsa. Och det ska gå bra då vi har 2 veckor på oss. Yammi!

Ikväll blir det ingen träning. Mina vader och mage strejkar. Imorgon blir det dock Step core. Skoj som alltid.
I stället ska vi kolla film hos Emelie ikväll. Vi som är kvar. Jag, Emelie, Wibban och Camilla. Maja tränar sent. 
 
Nu: mer läsning.
Sedan: slappning

Gynning!


Säga vad man vill om Gynning, men fan vad go hon är. Sitter här och skrattar i min ensamhet åt hennes påhitt. Denna bräkiga skånska med.
  Nu ska jag sjunka ner i sooooffan!

Mina vänner är guld värda!



gud!


Jadu  Maja, done :)

.



Skola ..


Kurslitteratur=somna

Håller med Wibban i att; läsa kurslitteratur=somna. Shit pommes alltså! Hittills har det ju gått alldeles utmärkt att läsa. Faktiskt rikigt intressant emellanåt, men när jag började plöja igenom den TJOCKA boken idag så sa det stopp. Urtrist verkligen. Inte intressant någon stans, och det är ju trist. Men ska ta några sidor till sedan lite avslappnande tv innan sängdax. Föreläsning 9-12 imorgon sedan ska vi sätta igång med grupparbetet som går ut på att vi i vår grupp ska undersöka Nya svenskar! Kan bli intressant och lärorikt.

Eller nää nu skiter jag i plugg för idag. Klockan är ju faktiskt snart 10. God natt!


Core

Första träningspasset på ett braaa tag är utfört. Core. Lär ha träningsvärk imorgon. Men det är det värt. Nu lagar jag sen middag. Fiskpinnar och potatismos. Finally har jag en elvisp :)
   Sedan ska jag läsa 30 sidor till i kurslitteraturen och sedan tv. En hel del plugg nu ..

Uppdatering


Hemkommen från bibblan och har redan varit effektiv och läst klart ett kapitel i Sociala Landskap. Bra! Bloggar just nu från köksbordet med sällskap av ett fång gula tulpaner. Tulpaner måste vara det största och bästa "vårtecknet" ever. Jag bara älskar gnisslet tulpaner gör, wunderful.
   Har precis avnjutit en god fruktsallad av kiwi, banan och äpple och ska snart hugga in på boken Hur moderna organisationer fungerar. Vid kvart över fem blir det ett hårt Core pass. Lovely!

So long!
P.s. Solen tittar fram .. d.s.

image152


God morgon


Sitter vid köksbordet och bloggar. Så himla skönt att inte behöva ha datorn med massa sladdar vid soffbordet mer. Kanonens! Vid 10 ska jag till bibblan som sagt. Sen plugg. Men det är en baggis.
Ikväll ska jag ÄNTLIGEN träna efter veckor av sjukdom, förkylningar och halsont. Yää! Men min kondis lär vara noll. För jag har ju inte genomfört ett riktigt träningspass sedan innan jul. Haha. Promenader räknas inte! Men ikväll ska jag köra muskel tror jag.
   Nu ska jag fixa iordning lite här och diska. Bye!

image151

På denna ön bodde jag i Florida. Jupiter Island. Längre upp på ön bor Tiger Woods, Celine Dion och andra celebites!

Hej!


Trevlig kväll med Hermis, Camel, Wibban och Maja. Och inte att förglömma Trixie. Kollat Wallander och ätit popcorn. Nu är jag alone. Imorgon ska vi i "världsgruppen" träffas vid 10 och gå igenom inför tisdag. Tar nog inte lång tid. Sedan ska jag hem och plugga :) Tro det eller ej men jag gillar Sociala Landskapsboken. Intressant och rolig att läsa. Faktiskt!
  Nää nu spillde jag makrill på tröjan. Tecken på att jag ska gå och lägga mig. Så night!


news!


jobb jobb jobb! jag har fått jobb :)

news!


jobb jobb jobb! jag har fått jobb :)

God morgon!


God morgon och hej ont i ryggen! Shit, inte lätt att sova in en ny säng. Men snart blir det nog bra!
Och jag ska även be om förlåtelse. Till tjejen som bodde över mig på Stallvägen och som jag klagade på X antal gånger när hon spelade hög musik. Hon är INGET mot han/hon som jag hamnat under nu. Jag och Stoffe satt med öppna munnar och bara gapade av förvåning när dom brände på musik där uppe så min stol, jag skojar INTE, vibrerade. Det var det värsta! Shit. Men jag stod ut med tanken om att dom kan fan inte klaga när jag har fest, haha!
  På helgerna går det faktiskt bra att dom spelar. Men håller dom på så mitt i veckan då jäklar. 
 Nog om det. Nu har vi just ätit frulle. Ska nog in till stan en sväng. Stoffe ska kanske klippa sig och jag ska köpa underlägg till mina bord. Ska köpa dom mörkt lila flätade från Indiska som jag checkat in ett tag. Love them.
Och hey, kom och hälsa på :)

Bilder!




Väkommen hem till mig!


image146


image143


image144


image145


image147


image148


image149







Hola!


God dag!
Sitter vid mitt köksbord och bloggar. Tyvärr räcker inte internetsladden ända in i sovrummet. VEM kommer på tanken att sätta internetuttaget i köket? Daaah. Så än så länge får jag surfa här ute. Men det går fint!
Idag vaknade jag 8 och sedan gjorde mamma god frulle. Skönt att får det serverat. Vi åt gott och sedan fixade vi lite här. Sedan åkte vi iväg och köpte bra att ha grejer. Plus dammsugare. Så nu är mitt hem fit for fight. 
  Vid halv 1 snåret kom Stoffe och Emil på fika :) Sedan åkte mor och far hem och vi andra åkte på fotbollscup i Tipshallen. Sedan mot Willans för lite matinköp och nu har jag och Stoffe ätit mat. Sitter och dricker vin och känner mig allmänt vuxen. Men trött som jag är så får ett glas räcka, annars somnar jag pall om 5 minuter.

Som jag har sagt innan så ÄLSKAR jag mitt nya place. Amazing! Bara det att ha ett sovrum och ett vardagsrum är guld värt. Så nu får ni alla komma upp på besök :)

Bilder kommer.


Mitt nya hem!


Jäklar i havet vad jag trivs :) 
  Efter en dag full med städning, packning, IKEA besök och uppackning är vi nästintill klara.  Och ja, jag älskar min nya lägenhet. Bilder kommer!

Nu ska jag sova i min nya stoooora 1.40 säng. Skönt!
Imorgon är det stan och sedan kommer Stoffe. Myspys!


This is the day!

This is the day when I'm gonna move. It feels pretty good actully, but to be honest: I'm a little bit of nervous. Hey IM GONNA MOVE. Thats nothing that you do every day. But its gonna be nice. I mean; a bigger apartment, my OWN funitures and closer to some of my friends. We are so lazy. I mean how far away from each other do we live? Haha. Right know I have about 3 minutes walk to J.Lindh, and thats not far. But as a student you get so lazy when you live at a campus like we do. My gosh.
   Mommy and daddy are coming in a couple of houres. So I better get starting with the cleaning of this apartment. Then we are going to move all my stuf and then we are going to IKEA in Älmhult. I need a new bed, some stuf to the bathroom and a lot of krimskrams as we say here in Sweden. 'Krimskrams is like a whole lot of small things that are so much fun to buy, they are also pretty cheap. But like my dad always tells me: Johanna, in the end all that cheap stuf gets pretty expensive. 20 Swedish krones there, and 20 Swedish krones there. And suddenly you have krimskrams for about 500 hundred krones. 
 
But its fun ...


RSS 2.0