God onsdag


Vaknade vid 9 av att klockan ringde. Var så jäkla roligt för jag visste att jag skulle göra något speciellt idag men jag kom tusan inte på vad. Ska jag till skolan? Ska jag ha tenta? Ska jag åka utomlands? Ska jag till Stockholm? Viiisst fan, jag ska hem! Haha, skrattade gott för mig själv där ett tag. Så nu är jag uppe. Ska äta frukost och sedan sattsa på att ta kvart i 12 tåget. Biljett ska bokas och väskan packas. Ute på Sivansängen börjar en biljettkö arta sig och folk festar klockan alv 10 en onsdagsförmiddag. Jag säger då det! För er som ska köa kan jag meddela att kön nu är cirka 20 meter, jag har dödskoll här ifrån mitt fönster. Kanon! 
  Inatt har jag återigen drömt att jag shoppade loss på Forever 21, fast denna gånger i typ Stockholm tror jag. Köpte en jättestor fin röd clutch och skor och rosa jeans, haha. Antagligen drömde ja om Forever för att jag och Anna diskuterade att vi tar en restresa nästa år till Usa och Frankyboy.

Nu väntar gröt och macka. Sedan packa.
Rim!
/J



image279


Ändrade planer

Struntar i morgondagens köande till biljetterna. Enligt många så finns biljetter kvar lång tid framöver, så känns onödigt att köa när jag kan komma hem till Karlskrona tidigare. Så tar nog tåget kvart i 12. Lyx! Nu ska jag duscha och sedan börja läsa andra boken av Stieg Larsson. God natt och ha en bra Valborgshelg.

Kramisar!

Öm kropp


Trött och spökande benhinnor. Gjorde AJ idag på steppasset. I slutet gick benen på ren vilja medan jag ville börja lipa. Känns som om jag är tillbaka i fotbollslivet med värkande ben, ömma tår och blåsor av nya fotbollspjux. Kan meddela att jag i nuläget är ägare av inte mindre än 3 stora blåsor under fötterna. Och DET, är inte att leka med. 
   Intervjun på Svt gick kalasbra. Jätteroligt att se hur det funkar och Anne var mycket trevlig och tillmötesgående.
Nu har jag ätit och ska duscha och slänga mig i soffan. Sjukt seg och trött. Ska än en gång bli wunderful att komma hem i övermorgon. Måste bara tillägga att det är så grönt och fint utanför här nu. Helt gröna häckar och buskar och träden utanför min lägenhetn har fått löv :) Vååååååår.


Förra årets roligaste bild


Bjuder på en bild som säger rätt mycket om hur skoj vi hade det när Carro hälsade på. Kolla in Carros blick, mitt hår och spretande fingrar. Riktigt rolig!


image278

Jag dör, haha.


Im better

Huvudet, magen och hela jag mår bättre. Nu har vi handlat lite på ICA och nu ska jag in till Emelie. Blir tjejmys med potatisgratäng, kylling, sallad och baguetter. Camilla flänger nere på Sivansängen iförd tyllkjol och ska inte närvara men Wibban och Maja kommer med sen. Blir Körslaget med en svettig Lotta och ostbågar. Var länge sen!
 Nu ska jag gå in till Ems, vi har ju inte direkt så långt till varandra. /J

Aj

Blev en spontan utgång igår och idag vill jag lova att jag mår som jag förtjänar. Aj mitt huvud! Men det var skoj. Jag, Emelie och Camilla svängde våra lurviga på Stallarna. Men nu funktionerar inte jag mer utan ska vila, hej.



Halvsolig fredag

Solen lyser lite halvt bakom några moln, men vad gör väl det. Har precis handlat och ska snart ner till Slottsängen för sol och chill. Ikväll blir det grillning och rödvin, gott. Hoppas vädret håller i sig. 
  Nu ska jag dra, har inget roligt att meddela. Förrutom att csn pengarna idag gjorde susen ;)

Sleep tight


Halvkollar på tv med smått illamående. Åt ungspannkaka efter träningen och smällde i mig en hel del, attans. Men träningen var grym, riktigt skoj. Mycket folk och hög svänging musik. Fick dock värsta stora blåsan under vänster stortå, vilket inte är jätteskönt. Gör lagom ont, och att sticka hål på den vet jag inte om det är så bra.
  Imorgon ska jag och JLindh ut och traska vid halv 10, sen frukost och sen handla med brudarna. Sen har jag visst tvättid kom jag på. Ska plugga lite och på kvällen grillning och vin. Hoppas på fint väder. Allt knallar på och livet känns väldigt behagligt. Inte ens skolstressen kan stressa upp mig lika mycket nu längre. Inte när solen skiner, knoppar brister och fåglar kvittrar. Lovely. Nu ska jag fixa iordning mig för natten och läsa ut Män som hatar kvinnor. Hjälp vilken spännande bok. I början var den inte alls bra, men nu jäklar.
God natt och sleep tight!

Längtar verkligen hem till Sturkö nu. På onsdag, äntligen. Inte varit hemma på 6 veckor, det känns.

Hej

Fullspäckad dag. Vid 13 börjar vårt seminarie, om Konflikt. Håller på till 15 då vi ska på ett CV seminarie i Weber, tror det kommer att vara mycket intressant och lärorikt. Vid 17 är det slut och då blir det att gå hem och äta något lätt för att sedan träna. Blir Step core idag, som jag sagt innan. Roligaste på hela veckan. Tror att något block eventuellt kan vara utbytt idag, roligt. 
  Har även hunnit läsa ytteriligare ett kapitel idag, fast får ta ett till ikväll för att hålla min tidsplan, då det inte blev något läsande igår. Ska snart fixa frillan och sedan slänga i mig lite mat. På tal om frilla, har fan ingen frilla för fem öre. Måste klippa mig. Men har varken orkat eller haft tid. Kanske när jag är hemma i Valborg. Ska jobba första dagen på nya sommarjobbet den 3:e. På tal om Sturköhallen så har jag haft värsta drömmen inatt. Jag var både polis och sjuksköterska och fick jobba med ett avhugget huvud i ett kuvert i affären. Wierd. Sedan var jag och min poliskollega ute och skulle fånga bovar men vi blev i stället fångade av dem och hölls som fångar länge. Läskigt faktiskt! Blev glad när jag vaknade av alarmet på mobilen. Nej nu blir det mat, ha en solig dag!

Lovely day


Fy farao vilken dag, helt UNDERBAR. Har legat och glassat och solat på Slottsängen som sagt, från 1 till halv 5. Sedan drog vi inom mig och hämta cider och öl och sedan till ICA för att köpa grillmat. Vid halv 6 snåret var alla brudar samlade på Slottsängen och grillarna igång. Många studenter var där och spelade kubb och brännboll. Så härligt! Har suttit ute och druckit vin, öl och cider till 22 då det blev lite väl kallt. Underbar dag och kväll. You are the best girls. Nu blir det bingen, kommer somna gott efter all sol ( och dricka, haha) . Imorgon vet jag några små söta flickor som kommer att vara röda i ansikterna efter solens ljuva strålar.

God najt.

Från Slottsängen

image218


Tänkte uppdatera från en solig Slottsäng. Jag, Maja, Wibban och Camilla ligger och solar och lyssnar på musik. Sååå skönt väder. Har fått mycket grupparbets-plugg gjort idag. Nu bakas det kladdkaka inne i Wibbans lägenhet medan jag och Maja fortsätter att sola. Tänkte bara säga hej och göra er som sitter inne och jobbar lite avundsjuka ..


Uppdatering om läget

Usel uppdatering men har inte orkat. Idag har jag varit så himla trött och slö. Efter föreläsningen och lite grupparbete hos Wibban läste jag två kapitel i kurslitteraturen och sedan sov jag innan träningen. Välbehövligt vill jag lova. Blev ett tungt Step Air pass idag, shit värsta på länge. Svetten lackade men var väldigt skönt nu efter. Har legat helt utpumpad på soffan och kollat Sjukhuset, Äntligen hemma & Desperate Housewives. Nu tänkte jag snart knalla i säng, läsa ett eller två kapitel i Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Imorgon blir det grupparbete/fältarbete med gruppen i bibblan halv 10. På kvällen core och eventuellt lite Top Model mys hos någon. På fredag planerar vi att grilla, dricka rödvin och mysa i en varsin brassestol om vädret tillåter. Hoppas! Lördagen står med ett stort frågetecken än så länge, men något ska vi nog kunna hitta på. Ska i alla fall läsa mina planerade kapitel klart denna vecka, det går framåt :)
  Nästa onsdag ska jag äntligen hem igen. Sista hemfärden innan "sommarlovet". Men först blir det att köa för de populära Allkårsbiljetterna. Allkårsveckan äger rum här på campus i maj och håller på en hel vecka. Med allt från vinbrännboll, Skumparty, kubb, volleybollturnering, Grisfest och Fredagsfestival. Ska bli riktigt roligt. Planerar att gå på både Fredagsfestivalen och Grisfesten som är på lördagen. På fredagen gästar Adam Tensta campus, skoj. Så det ska helt klart bli en rolig vecka och helg. 
Nu ska jag knyta mig och läsa som sagt. Imorgon hoppas vi på mer sol och eventuellt lite korvgrillning efter träningen, mys.

Sleep tight!


My plan


Uppe med tuppen idag. Trots att jag inte börjar förren 13 var jag uppe redan 9 för att äta frukost och sedan sätta mig med boken Hur moderna organisationer fungerar. Har lagt upp en bra plan för plugget för de resterande veckorna i "ettan" (haha). En kursbok ska läsas ut varje vecka, det betyder att jag har tre veckor på mig. Sedan återstår 3 veckor där jag ska skriva min hemskrivning. Helt ok plan tycker jag. Bara det att jag måste sitta ner och läsa ett kapitel varje dag för att planen ska gå i lås. Men det ska nog inte vara några problem. Trots det ganska tråkiga titlarna på böckerna så finner jag mig själv att tycka att detta är en intressant kurs och något som tilltalar mig. Roligt att man känner så!

Ikväll ska jag äntligen träna igen efter en veckas uppehåll. Känner mig frisk och kry igen och core alternativt muskel står på schemat. Kan inte bestämm mig för vilket. Sedan kör jag på med 4 pass denna vecka. Skönt!
 Sovrummet är även det uppiffat. Pappa borrade upp min lackhylla ovanför skrivbordet igår och tyget är på plats. Hittade ett supersött vitt tyg med stora rosa rosor på. Passa perfekt till min "romantiska" stil jag har i sovrummet.

Nu ska jag inte sitta här och tjafsa mer utan göra något vettigare. Kapitlet för idag är ju färdigläst så kanske gör något roligare fram till 1. Typ diskar?

image277

Sol i sinne, brun inne


Härligt vårig idag, idag med. På Tuvanängen spelas det kubb och grillas, folk har t-shirt och solbrillor. Det kallar jag vår. Dagen har varit mys. Fikat i min lägenhet, 2 gånger till och med. Sedan lunch/middag på stan och lite strosing. Hittade värsta söta skorna på Wedins men dum som jag var så köpte jag de inte. Attans. Får cykla in till stan i veckan och hoppas att det är kvar. Har sovit någon timme i soffan och läst skvallerblaskor som farmor hade med sig. Ska fortsätta kvällen i slapphetens tecken och göra scones och smoothies, för mamma tog med sig "vår" mixer hemifrån. Så nu ska det göras smoothies varje dag, finns det något godare? 
  I veckan hoppas jag kunna boka min och Stoffes resa, hoppas. Ska bli så underbart att komma iväg, även om det är några månader kvar. Sol, värme och klarblått hav. Nu ska jag ta tag i disken som min familj var så vänliga att lämna åt mig. Med nöje, med nöje ;)

Sunday morning


Då har mitt hjärta åkt hem och mor,far och farmor är på ingång. Besöken avlöser varandra, det gillar vi :)
Har varit en jätteskön helg. God mat, stan och bio igår. Såg Fols Gold vilket jag starkt rekommenderar. Väldigt rolig.
Charterletandet pågår även det för fullt. I topp på våra önskemål just nu är Cypern eller Kreta. Trots att jag har varit där två gånger vadera. Men det är höjdar ställen båda två och Cyperns vatten är det inte mycket som slår.
Nu ska jag piffa till lite här innan besöket tågar in genom dörren. Då blir det lunch/middag ute och slotts-fika.
Ha en mysig söndag.
Kram!



Solig dag


Ny härlig dag med sol. En stor härlig sol. Stoffe diskar, jag bloggar och stan väntar. Tänkte strosa lite och äta glass i solen. Eventuellt hitta mitt förebannade tyg jag tjatat om nu i några inlägg. Kruxet är bara hur det ska gå att sätta upp det mot en betongvägg?  Tåls att funderas på.
  Nej nu får jag bege mig, tänkte bara rapportera. Ha en solig dag and take care.
/ J


Nostalgi!


Sjutton gubbar. Som vi har letat, i 3 år, kanske mer. Efter denna underbara låt som vi spelade stup i ett hela sommaren, för sisådär 3 år sedan. I bilen, hemma och ja överallt. Det är vår låt Stoffe. Och idag, idag hittade Stoffe den äntligen. The wind beneath my wings  med Sonata Artica. Den ska jag tala om, väcker känslor och minnen till liv. Shy är också väldigt bra.  Nu ska jag rysa lite till innan vi bäddar ner oss för idag.
Godnatt!



image276



Drömmar


Inatt drömde jag förresten att jag var tillbaka i USA och shoppade järnet på Forever 21. Min favoritaffär nummer 1 där. Där du Linn tillbringade vi många många många timmar och vi kom därifrån med många många många kassar i 10 månaders tid. Det var tider det!
  Nu ska jag på med träningspjuxen och ut på en skön promenad i det fina vädret. Har inte kunnat träna på hela veckan på grund av förkylning och min kropp formligen skriker av motion.

God morgon härliga helg


Ja i och med fredagen så är det faktiskt helg. Tog mig en liten sovmorgon innan Stoffe ringde och väckte mig och meddelade att han kör från jobbet redan klockan 12, för alla skulle få sluta då :) Innan dess ska jag nu tvätta och städa. Det behövs vill jag lova. Har bara kört med dammsugaren lite lätt sedan lördagens fest och härifrån ser jag till och med en kapsyl under soffan. Måste ta tag i det!
  Lyssnar på Timberlake på MTV och drömmer mig tillbaka till 23 februari 2007 när vi satt ( eller njae stod mest av tiden ) på Miami Airlines Arena och sjöng med för fulla halsar. Vilken kväll!

När Stoffe har anlänt ska vi sticka och handla. Jag vill ju som sagt till stan och handla tyg med, men det får vi nog fördriva tiden med imorgon i stället. Ikväll blir det nog bio, något tips?
Nu skriker dammsugaren så gotta go.

/J

Thanks lord


Vilken lyckans dag. Ekonomitentan är rättad och blev godkänd, tack gode gud i himlen. Är så glad så glad, satt riktigt fint! Hade inte alls orkat ta tag i en omtenta nu och ekonomiboken ska brännas på bål. Typ, eller alltså ska i alla fall aldrig mer kolla i den. Jihooooo!
   Seminariet gick bra även det och jag mår bättre fysiskt än igår. Superb dag helt enkelt! Nu kollar jag tv, slappar & lugnar mina nerver. Har gått på helspänn senaste veckan angående tentan. Så helgen ska bli skööön och välkomnande. Imorgon kommer Stoffe och helgen är gjord. Tänkte ta en tur till city och försöka hitta ett tyg att hänga på ena väggen i sovrummet. Ska bli fint.

Nu ska jag fortsätta njuta och kolla tv! HEJ DÅ!


Torsdag!


Jaha, då var det redan torsdag igen. Veckan har väl gått ganska fort må jag säga. Vid 12 ska jag iväg till bibblan för att träffa Maja och repetera inför seminariet vi har vid 13. Inget komplicerat direkt men alltid bra att gå igenon. Vi har intervjuat pappa om hur det är att vara chef, bra/dåligt, svårigheter och ansvar. Intressant!
   Sedan är det heelg. Skönt. Imorgon planerar jag att börja läsa lite kurslitteratur, behövs nog. Absolut ingen ko på isen, men tycker det är bra att vara ute i god tid. Annars så kommer nog Stoffe imorgon till söndag förmiddag. Då kommer mamma, pappa & eventuellt farmor på besök. Roligt!

Nu ska jag avsluta här och fixa iordning mig, bibblan kallar ju om en stund.
Ha en fin dag.


image275

Hade inte varit fel att vara i värmen nu ..


Halvsjuk

Redan igår kände jag mig seg, trött och extremt orkeslös. På kvällen kröp sig febern på och huvudvärken var ett faktum. Inatt har jag yrat och kastat mig av och an i sängen. Men vi hade intervju med en Informatör vid 10 så var tvungen att släpa mig iväg. Har känt mig varm hela dagen och huvudvärken vill inte försvinna. Attans! Har vilat en timme nu och hoppas på det bästa. 
  Annars inget nytt. Jag & Stoffe letar resor som bara den. Planerar att åka till Grekland i mitten av augusti. När beror på när jag jobbar. Men vill helst inte åka till ett ställe jag redan varit på. Synd att Stoffe vill både till Cypern där jag varit 2 gånger och Kreta där jag med varit 2 gånger. Rhodos hade faktiskt varit skönt att åka till igen, för det var ju ett tag sedan. Eller Spanien av något slag, även det var länge sedan. Turkiet var en höjdare när vi var där, så fruktandsvärt varmt i september. Men vågar man åka dit efter alla oroligheter?
 Mest av allt vill jag åka tillbaka till Florida och hälsa på, men Stoffe bävar för flygresan, haha.

Nu är jag vrålsugen på en glass, men har varken ork eller lust att gå ner till pressbyrån, ser förjävlig ut.
Så får väl knapra på ett torrt digestive kex. Imorgon är det föreläsning och sedan viiiila. Jag vill träna ju, men icke innan jag är frisk och har orken tillbaka.

Det var min dag, hur var din?


Ett ljus


Ikväll vid 21.00 tände jag två ljus i mitt fönster och jag såg att fler gjorde det här på campus, vilket faktiskt värmde. Jag mår fortfarande illa över den sjuka jävla idioten som berövade ett oskyldigt barn livet, för nöjes skull. Jag är nästintill benägen att hålla med en tjej som skrev i sin blogg att vi borde införa dödsstraff i Sverige. Då kan den sjuka idioten med världens äckligaste uppsyn få smaka på sin egna medicin. Jag låter hemsk, jag vet. Men det är inte på långa vägar så hemskt som att någon tar en annan människas liv, ett barn ..

Jag mår illa!




Hej nya veckan

Ny vecka, nya tag. Hittills har jag hunnit dammsuga, läsa boken som vi ska använda till ett seminarie, ätit och kollat tv. Ska snart göra mig iordning och sedan på föreläsning 13-16. Vår grupp ska även förbereda frågor till morgondagens möte med Universitetets informatör. Riktigt intressant! Känner mig inte riktigt 100 idag så jag undrar om det blir träning ikväll. Muskelpasset är som vanligt knökfullt och jag känner inte för att skutta omkring med en överenergisk Sophia i ett Air Muskel pass. Nej, blir nog en lugn promenad idag i stället. Denna vecka kommer vi nog även få reda på ekonomitenta. Usch! Hoppas hoppas hoppas på positvt besked. Orkar verkligen inte ge mig in i ekonomidjungeln igen.
   Nu ska jag klä på mig och äta en liten lätt lunch. Antagligen bestående av en smörgås, det där med mat är inte mitt favoritprojekt nu för tiden.

Bye!

image274

Inte som det ser ut, haha! Eve klagade på ett knöligt linne och jag ryckte in. Thats it!



Engla!


 När jag idag såg  att 42-åringen har erkänt mordet på Engla så blev jag iskall direkt. Hur kan detta ske i Sverige och hur i helvete (ursäkta) ska den lilla flickans familj kunna gå vidare efter att deras 10 åriga dotters kropp har hittats nedgrävd i marken av en psykopat? Jag mår dåligt, på riktigt. Vad är det dessa människor besitter för tankar för att kunna gå och ta en annan människas liv? En 10 årig flicka som hade hela livet framför sig, det är ofattbart.
  Jag har följt nyheterna intensivt under senaste veckan och hållt andan varje gång jag klickat mig in på aftonbladet.se. Hoppas på att få se: Engla hittad i livet. Men nej, det satte en dum jävla idiot stopp för. Fy fan för honom och alla andra sjuka människor där ute. Bäst jag slutar skriva nu innan jag tappar fattningen helt och bubblar över ännu mer. 
 
Gå in på expressen.se och tänd ett ljus för Engla och hennes familj. Det har jag gjort!



image273
bild: expressen.se




Ta vara på varandra!





FESTEN

Ojojoj vilken kväll. Fantastiskt, rolig, underbar, svängig och rockig kväll. Festen blev det där lilla extra. Har inte haft så roligt på mycket mycket mycket länge. Superskoj att Eve och Johanna kom. Vid halv 4 snåret inatt spelade vi in "musikvideor" och dansade i lägenheten. Tack alla mina vänner för denna toppenkväll :)

image270

image271

image272

Lördag med snöblandat regn


Vaknade till ett gräsligt väder i morse. Snöblandat regn, vilket INTE ska inträffa i april enligt mig. Deprimerande till max. Men nu har det avtagit lite. Varför har vi alltid otur med vädret när vi ska gå ut?

1. Frissan förstörs
2. Man halkar omkling i höga klackar
3. Det matchar helt enkelt inte med outfiten

Om en halvtimme ska jag ta bussen till city. Möta Eve och Johanna som kommer med tåget direkt från Karlskrona :) Ska bli superskoj. Ska gå på stan en reva och ikväll är det ju ferre här. Igår bakades som sagt kladdisar och allt utom partyoutfiten är klar. Tåls att funderas på.
Nej nu hinner ja inte lala här mer, plikten kallar.

Hej då! Ha en fab dag.



Ugnjävel!


Aaj vad mitt finger gör ont. Skulle ta ut de väldoftande kladdkakorna och brände ihjäl mitt stackars pekfinger.
Förrutom det så har dagen hittills varit bra. Sovmorgon, solade, handlade och nu städar jag. Två kladdkakor är färdiga till mitt ståhejet imorgon, chipsen inhandlade, nötterna likaså och lyan skiner snart rent.
  Ikväll blir det kycklingmiddag hos Wibban med halva tjejskaran.
Nu ska jag fortsätta städningen. Vill bara ge er en liten varning:
Cykla aldrig till Willys för att handla UTAN cykelkorgar och med mycket handling planerad. En varning bara ..


Kan en dröm bli verklighet?

Sitter återigen och kollar USA bilder och drömmer mig bort. Jag kan fortfarande känna dofterna från min första dag i Florida, det är helt sjukt. När jag gick in i huset på Beacon Lane för första gången den 9 augusti 2006, jag känner doften så starkt. Ibland, eller ofta rättare sagt, tror jag bara att allt varit en dröm. Att jag faktiskt inte har upplevt det där i landet i väst. Men sedan vaknar jag till igen. Men samtidigt känns det så fruktandsvärt avlägset, så så så långt bort. Jag kan inte greppa känslan, den bara finns där. Jag minns lika starkt dagen, för snart ett år sedan, då jag sa hej då till Frank och Emily på Miami International Airport. Och oj vad jag grät. Tårarna strömmade nerför mina kinder och det kändes så overkligt att familjen som varit som min extrafamilj i ett år plötsligt skulle vara på andra sidan jorden, inom ett dygn. Går inte att förklara riktigt och jag kan fortfarande inte sätta ord på mina månader i Usa. Har man inte varit där, har man inte upplevt det jag har, har man inte bott i paradiset på jorden så går det helt enkelt inte att förstå. Hur gärna jag än vill att ni ska förstå HUR jävla underbart jag hade det. Jag och Linn har pratat om det otaliga gånger. Hur frustrerande det är att inte kunna förklara för alla här hemma hur det var. Alla de gånger jag har kommit in i en diskussion med någon här hemma om USA och de har bett mig förklara. Då har minnen poppat upp i huvudet och jag suttit och skrattat hejdlöst. Men stackaren jag fört dialog med har suttit som ett frågetecken. För ingen förstår allt det roliga vi var med om. Som när jag höll på att dras ut i Atlanten av en jättevåg, eller när vi skrek som fjortisar när Justin Timberlake entrade scenen, eller när vi åkte båtfärd längst Spanish River och kollade på mastodontvillorna, eller när vi dag efter dag köpte blåbärsbägels och creame cheese på Publix. Listan kan göras lång, för det var tider det.

En dag ska jag tillbaka. Jag ska tillbaka till både Beacon Lane och Riverridge. Jag ska sola på Admirals, åka båttur längs Bayside, gå på V.I.P klubb i Miami och känna mig som världens härskare högst upp i toppen på Empire State Building  i New York. 

Vill någon hänga med? För en dag, en dag är det min dag att återuppleva det där underbara som tog slut alldeles för fort .. En dag ska jag känna dofterna på Jupiter Island igen och en dag ska jag åka lyxbåt ner till Bahamas igen. Det är ett som är säkert. Någon som ska med, anyone?



image261

image262

image263

image264

image265

image266

image267

image268

image269

Ok, lets go ..


Gynning!

Finns det någon härligare människa än Gynning!
"Igår kväll googlade jag snygga killar"

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1092786&BroadcastDate=&IsBlock=0




Onsdag!

Hemskt dålig uppdatering senaste dagarna. Men har varken orkat eller haft tid. Blivit en heldag med plugg idag i bibblan och skolan med gruppen. Gick riktigt bra och vi var så effektiva att vi gjort klart alla seminarium för flera veckor framåt utom ett :) Och att göra det frivilligt kallar jag effektivitet.
  Nu har jag diskat undan ett berg och plåstrat om lingfingret. Har jättekänslig hud och speciellt händer och armar. Får små onda knottror på fingrarna när jag har dem för mycket i vatten och så har väl fallet varit senaste dagarna. För det gör ooont och jag kan givetvis inte låta bli att pilla. Nu luktar händerna äckligt gummi efter diskhandskarna. Vad hade jag gjort utan er mina kära vänner?

Fest på lördag alltså :) Eve, Carro & Johanna kommer upp. Ska bli riktigt skoj. Fira min födelsedag ska vi med, så det blir hejdundrandes fest här på Tuvanäsvägen.
  Nu ska jag ta något att äta och sedan blir det soffan. Träna på seminariet kan jag göra imorgon innan klockan 13. Nu blir det fritid ..

Hejhej

Solen skiner och jag äter en halvtorr scones ( sedan igår ). Scones är verkligen färskvara och blir snustorr bara efter några timmar. Men det var gott för magen. 
  Hade gästföreläsare idag och han var mycket intressant och bra att lyssna på. Drog roliga skämt och höll på.
Nu ska jag snart dra och träna, idag blir det core, vilket är ett toppenpass. Längtar redan till step core på torsdag, veckans roligaste pass.

Ha en fortsatt bra dag!


Älskar dig!


Måndag förmiddag och Stoffe ska snart åka hem. Trist, men sant. Hoppas vi får in en helg snart, älskar dig!




image259


Skön helg


Söndag. Jag och Stoffe har haft en mysig helg, so far. Igår gick vi en runda på stan och lunchade på Coretto. Sedan hemmåt och på kvällskvisten gjorde vi taco och kollade tv. Körslaget, Så ska det låta och Sing-a-long. Snacka musikalisk kväll :) På tal om musikal. I november ska jag och familjen till Malmö och se Jesus Christ Superstar. Ska bli riktigt skoj. Blev frälst efter Footloose i december.
   Idag tog vi sovmorgon och åt sedan god frulle. Sedan började Stoffe klättra på väggarna så jag fick ut och rasta honom. Åkte till Samarkand och jag slog till på de kola-bruna pumpsen på Din Sko som ja kollat på väldigt länge. Sedan köpte vi jäst och riven ost till kvällens pizzabak. När vi kom hem gjorde jag scones och te. Nu har vi slappat och ska snart sätta igång med middagen. Det regnar lite härligt ute, men det gör inget. Det är ju söndag.

I veckan blir det skola mån, tis och tors. Resten blir det att förbereda seminariet till torsdag och eventuellt börja läsa lite kurslitteratur. Vi har ju påbörjat sista kursen för detta året nu, en 10 poängskurs som heter Organisationskommunikation. Samma gener som förra kursen vi hade med Göran, där jag fick VG ;) Så detta är min typ av kurs. I alla fall så ska vi göra en indivuduell hemtenta som löper längs dessa 10 veckorna, samt ett fältarbete. Och varje vecka är det en seminarieuppgift + rapport, som ska behandlas i våra grupper. Så kursen är både intressant och man sliter inte ut sig allt för mycket.

På fredag eller lördag kommer Eve, Johanna & Carro upp. Jag ska ha födelsedagspartaj på lördag, vilket ska bli riktigt roligt. Ser verkligen fram emot det. Annars rullar allt på som vanligt och våren är som ni alla vet här. Vita tygskor kan användas tillsammans med en tunn vårjacka, superskönt.
  Nu ska jag göra lite nytta, för resten av kvällen ska tillbringas i soffan framför tvn.
Grattis till pappa som fyller år idag, hurra!

Kramar, Johanna!

Lördag

Solen skiner och Stoffe är på ingång. Jag har på mina nya byxor, skor och tröja och solisarna ska på. Sedan åker vi in till stan och kikar lite. Vill eventuellt hitta ett nytt kuddfodral till en av alla mina kuddar. Gårdagskvällen var trevlig. God mat, skratt och tv. Ikväll blir det nog taco, på allmän begäran (min begäran) och Körslaget är ett måste. Undra just var Stoffe tycker om det :)

Nej nu ska jag lägga sista touchen vid mitt skatbo till hår, det SKA klippas. Helst nästa vecka.





Ha en trevlig lördag!
Bye!


Sköna fredag!


Fredag igen då. Tiden går snabbt, det har jag redan konstaterat.
Idag för ett år sedan var jag på Bahamas. Det kan jag med konstatera, det tåls att konstateras med andra ord.
Men idag är jag i Växjö, har väl sin charm det med. Eller hur .. 
 
Klockan är halv 2 och jag har hunnit med att handla och småplockat lite här hemma. Vid halv 3 ska jag tvätta och vid 5 dra iväg till Maja för obligatoriska fredagsmyset. Ikväll blir det ryggbiff, potatis i ugn, såser, sallad och baguetter. Mums för magen. Just nu är jag skittrött verkligen. Kanske ska vila en timme innan tvättdags. Ja, det låter som en fin ide.

Ha en underbar dag och helg. Och njut av solens strålar, även om de är få.


image256

Poolen på resorten på Bahamas. Me like ..


Seminarie


Sitter i min fina födelsedagströja jag fick av lillasyster och väntar på att klockan ska bli 1 så jag kan traska till F huset för att ha seminarie. Vi ska redovisa vårt kapitel och efter det skriva en rapport.
  Började dagen med en skön morgonpromenad runt campus, den perfekta rundan som tar cirka 30 min. Känns som en lagom runda att börja dagen med. Ikväll blir det step core, vilket är ett av favvopassen i veckan.

I morgon är jag ledig och har inget skolarbete att fixa med. Ska bli såå skönt. Ska med girlsen och handla inför kvällens grillning hos Maja. Sedan ska jag tvätta och sen är helgen här. Stoffe kommer lördag och stannar till måndag. Trevlig helg med andra ord.

Nu ska jag packa ihop böckerna och försöka hitta ett skärp till mina nya fina jeans, inhandlade i Sthlm.
Ha en bra torsdag, det ska jag ha! Bye



sakna-usa-moment


Är inne i en sakna-usa-period nu. Det räcker med att jag kollar på en enda bild från Florida så blir jag helt nostalgis, lycklig, ledsen och v-modig på samma gång. En dag så ska jag tillbaka. Det får kosta vad det kostar vill, jag ska tillbaka till mitt paradis på jorden ..










( Klicka för större bild )


Back!


Var ett tag sedan. Både berott på min Stockholmsresa och att blogg.se legat nere.
Men nu är jag back on track. Helgen var underbar. Shoppade massor, åt god mat och skrattade. Perfa helt enkelt. Nu är man tillbaka i vardagen med måsten, plugg och krav. Men sooolen skiner och bara det gör ju att allt blir så mycket roligare.
   Föreläsning idag 9-13. Nu ska jag snart laga mat, sedan gå till bibblan och låna en bok och läsa 20 sidor till imorgon. Seminarie på tors och till dess ska min grupp ha läst om beslutsfattande i organisationer och hålla redovisning om det.

Helgen ser lugn ut. På fredag blir det middagsmys med tjejerna och på lördag kommer Stoffe.
Annars rullar allt på och livet ler mot mig :)


RSS 2.0