Julhelgen!

Julhelgen har varit härlig. Fina klappar, god mat. trevligt sällskap och en hejdundrandes fest på juldagen. Om två dagar är det nyårsafton och jag och Zandra står för fest. Idag handlades det mat, god sådan. Imorgon ska vi fixa och trixa.



Jag och systra mí innan juldagsutgång! Lika?




Merry X-mas


GOD JUL

Kramar
Johanna




Magont

Nu mår jag illa. Riktigt illa. Varför skulle jag lockas av den jävla godisskålen idag med? Har jag ingen karaktär?
Min mage är definitivt inte van vid sötsaker efter ett par månaders uppehåll. Aj!
Jag får skylla mig själv. Längtar redan till dess att julhelgen är pasé så jag kan göra ett nytt sötsaksuppehåll :) Eller jag längtar ju inte till att julafton och allt ska va över, men ur godissynpunkt.

Nu ska jag in i duschen och sen kommer Zandra hit och vi ska planera nyår. Det blir ju fest trots allt, haha!



På kusins bröllop i somras!


DUMMA MIG

JAG HADE KUNNAT STRYPA MIG SJÄLV! VARFÖR STOPPADE JAG JUST IN EN GODISBIT I MUNNEN? JAG SOM INTE ÄTIT GODIS PÅ TVÅ MÅNADER. JAG SKULLE JU VÄNTA TILL JULAFTON. OCH SÅ GOTT VAR DET INTE!
FAN

Jag satte juridiktentan!

Har ni någonsin hört ert hjärta banka så hårt att ni trott det ska hoppa ur bröstet?
Det gjorde jag idag när jag sakta men säkert klickade mig in på studentportalen för att se mitt tentaresultat, på juridiktentan. Och jag klarade den! Jag är sååå glad. Detta är just nu bästa julklappen. Jag är så in i nordens glad. Det måste man få va :)



Årets klantarsle!

Här kommer dagens och kanske årets klantigaste händelse:

Jag, Maja och Wibban sitter i bibblan och är så sjukt trötta på vårt arbete sådär inpå slutspurten. Maja tar fram sin häftapparat och frågar om man kan vinkla ut den på något sätt så att man kan häfta upp en affisch. Wibban visar. Maja och Wibban fortsätter skriva och jag är sjukt uttråkad. Tar häftapparaten och börjar mixtra lite mitt i mitt dagdrömmande. Försöker öppna mackapären precis som Wibban gjorde men SMACK säger det och jag har häftat MIG SJÄLV I HANDEN! Det hela resulterar i följande ..

Jag skriker, håller fram handen och skriker ännu mer

Maja skriker och sätter händerna mot ansiktet

Wibban stirrar och kommer tillslut till sanns och skriker:

- Men gör något för faaaan!

Jag fortsätter skrika ..

Maja slutar skrika och kollar på Wibban ..

Jag skriker ännu mer och börjar gråta av chock

Maja når ungefär samma nivå av sanns som Wibban och tar ett grepp om häftstiftet och rycker ..

Jag slutar skrika och stirrar på mitt nu blödande finger

Några tysta sekunder ...

Wibban och Maja börjar asgarva och jag gråter samtidigt som jag skrattar i chock



Vilken jävla eftermiddag! Men frågan återstår .. hur lyckas man?



Chicago baby!

Idag kom brevet. Brevet om var jag ska tillbringa nästa höst. Och gissa om jag blev förvånad, glad och överrumplad när jag slet upp kuvertet och läste att jag erbjudits plats på North Central College mitt förstahandsval i Chicago :) Ojoj. Trodde verkligen inte jag skulle få det då det endast finns två platser där och jag kan tänka mig att så många sökt. Nu gäller det bara att colleget godkänner mig som student, och det får vi ju hoppas.

North Central College ligger i Naperville, cirka 3-4 mil utanför centrala Chicago och är precis det där småstadsidylliska Amerika jag vill uppleva. Att jag kommer få bo i ett Sverigelikt klimat gör mig inget alls då jag redan upplevt USA från dess soliga sida i 10 månader. Men snacka om att jag ska ner till min Floridafamilj och hälsa på någon gång under hösten. Så himla roligt!

Pricken över i:et idag är att vi efter ytterligare 10 timmar i bibblan är klara med arbetet som tillslut blev 33 sidor långt. Dagen har med andra ord varit exemplarisk. Imorgon åker jag hem och kan känna julefrid! :)



Naperville. Bild: google.se



Svengelska på tv!

Bästa på länge

"Engelska är ju inget svårt, jag har ju varit i London och Egypten och pratat bara engelska så det är ju inget svårt ..
Okey, då comming we downstairs"

Sjuukt skoj!






SNART SKA JAG HEEEEEM!

Hemfärd närmar sig med stormsteg. Idag har jag och min braiga grupp jobbat häcken av oss. Halv 11 till 19.30 i bibblan. Inte illa pinkat! Så vår vision är att vara klara torsdag kväll, vilket jag tror vi kommer lyckas bra med. Detta innebär även att vi får TRE hela sköna veckors julledigt. Drömmen för en stressad student. Vi har lagt upp det hela och vi kommer inte att behöva åka tillbaka förren 12 januari.

Egentligen har jag inte jättemycket att komma med eftersom plugg är det enda mina dagar består av som ni kanske märkt. Ikväll ska vi i alla fall bryta den tråkiga trenden att plugga och kolla på Body Guard vid 9. Var har jag ingen aning om. Men nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen så jag slipper göra det sent innan sängen.

Saknar hemma och jag är så glad för att få komma hem på fredag. Men en fråga. NÄR ska jag hinna städa lägenheten och framförallt, NÄR ska jag hinna packa för tre veckor hemma? Äääh vet inte. Imorgon bibblan 8.00 till tidigast 17.00 och efter det kommer jag vara dödstrött och allt det där. Så frågan kvarstår .. NÄR ska jag hinna få in annat i mitt liv som är viktigt. Såsom städ och packning?



Inte jättestor aning vad jag och Wibban gör här förrförra onsdagen på mellanfest efter KomMedias julsittning. Wibban, do you know?


NO!

Vafaan. Det slog mig just .. det blir ingen kalkonmiddag hos moster på juldagen eftersom de åker till Spanien på lördag. Åh stackars mig ...

Stanna hemma moster. Titta bara vad trevligt vi hade förra året









Frågor!

I brist på annat en söndagkväll får man väl följa strömmen och besvara lite frågor

Regler
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram:
Vänner
Himlen kan vänta
Roomservice
Miami Ink
Sjukhuset
Cops
2 ½ men
Sen kollar jag nästan aldrig på tv så kommer inte på mer 


8 saker jag gjorde igår:
Skrev juridiktenta
Åt på subway
Förfestade hos Emelie, tentafest
Dansade en massa
Blev glad att Wibbans dator fungerar
Sov nap
Var på Sivans
Åt godaste nachostallriken på ovannämnd

8 favoritrestauranger:
Nivå
Montmatre
Akropolis
Cheescake Factory (USA)
Duffys (USA)
Toscana
Maido
La Mexica (USA)


8 saker på min önskelista:
Iittala skål
Plattång
Hårfön
Skärgårdsdoktorn boxen
Bestick
Berlock till Pandoraarmbandet
Böcker
Potatispress

Känner ni er utmanade, så häng på!

Nu var det over!

God morgon härliga söndag!

Sedan jag bloggade sist ha jag hunnit leva på bibblan, sett underbara Kevin ro hem hela skiten, skrivit tenta och haft tentafest. Allt har varit bra! Tentan igår kändes ok, men jag vill int säga för mycket. Men helt ok!
Tentafesten var skoj. Gick dock hem ganska tidigt från Sivans och idag är jag pigg som bara den. Jag och Wibban ska in till stan om fyrtiofem minuter och känna att man kan göra det med gott samvete. Vi har klarat av helveteskursen som så många sa. Så vi ska in och fika och köpa oss något fint, det är vi värda. Om vi blir godkända eller inte på tentan spelar ingen roll nu. Vi ska bara njuta av att vi tog oss igenom fem tuffa och fullspäckade veckor, för det har det varit.

Om fyra dagar kommer pappa hit och om fem tar jag jullov. Så underbart! Bäst av allt just nu är även att Wibbans kraschade dator gick att rädda och TACK GODE GUD FÖR DET för där låg vårt arbete som hade tagit en jävla tid att skriva om. Så just nu känns allt bra. Att vi kommer att få sitta i bibblan 8.00 till sent varje kväll nästa vecka bekommer mig inte nämnvärt. För jag vet ju vad som väntar i slutet på veckan!

Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig iordning.
Jag ser förresten till min förfäran att den underbara tjocka snön som legat hela veckan börjar tunnas ut ..


Nudlar alternativt penispasta

Idag har varit en duktig-dag igen! Bibblan 8.00 till 15.30. Nu är jag hemma för att laga lite mat och sedan blir det promenad runt sjön. Kom massa snö inatt förresten, fast nu är det lite blask.
Ikväll ska jag även ringa Anna, kom ihåg kom ihåg.

Nu blir det kycklingwook och nudlar (om nudlarna inte är slut eller förgamla, då kan man ju ta penispasta)
Tjipp!



Nostalgi i lekparken

Det är mycket nu. Sa att jag inte skulle uppdatera om dagarna tills dess att tentan är gjord, men måste skriva av mig.
Idag var det givande seminarie 10-15, sedan satt vi i bibblan 15-19 och pluggade. Kvällspromenad med Wibban och Maja som ledde till barnsliga lekar på diverse lekplatser. Skitskoj! Vi blev alla nostalgiska när vi gick in på en skolgård och såg Kingrutor, romerska ringar, hagar (hoppa hage), gungor och framförallt sådana där stänger som man kunde hänga knävecket i och göra det fruktade dödsfallet. Minns ni? Som bara alla stora tjejer på skolan kunde göra, men som man själv en dag klarade. Men idag mina vänner, idag gick det inte fullt lika bra. Vi antog att vi var lika viga idag som för 10 år sedan men nej. Jag fastnade upp och ner och fick ta Maja till hjälp för att komma ner. När vi gungade i de romerska ringarna började jag skratta för mig själv när jag kom att tänka på Gith som var fullkomligt livrädd för ringarna och skulle hänga upp och ner och ramlade med en dunst rakt ner på huvudet. Minns ni?
Det var tider det!

Nu ska jag hoppa i säng och läsa den nya Glamour tidningen jag fick hem i brevlådan. Imorgon är det bibblan 8.00 för att få ett grupprum. Sedan hårdplugg hela dagen! På lördag klockan 14.00 kan jag andas ut. Behöver jag säga att jag längtar?


Nytt nummer!

Idag kom nya mobilen!
Känner du att du vill ha numret, hojta till!

In i juridikdimman!

Jag kommer troligtvis befinna mig i ett vakum kommande vecka. Tenta på lördag, vilket innebär hårdplugg fram tills dess. Så nu beger jag mig in i juridikens värld och får helt enkelt se när jag återkommer. Wish me good luck, för jag drabbades precis i detta nu av någon sorts nervorisitet i magen. Eller det var nog bara hunger ..




Bild:
www.newsdesk.se




I en lägenhet med hyacintdoft

Plugget flödar. Jag sitter instängd i min lägenhet med dofter av min nyutslagna rosa hyacint. Det luktar jul och jag längtar hem. Ska bli så obeskrivligt skönt med ett julbreak från the bubbla. På tal om annat måste jag ta bort mitt avskavda nagellack, men acetonen är slut. Då är det skönt att veta att man har en kompis som köper aceton för ETT HUNDRA FEMTIO kronor. Människa! :)

Nu ska jag ladda upp med lite julmust och sedan plöja vidare i Den svenska marknadsföringslagstiftningen!



Wibban, jag, Emelie, Jlindh, Hermis, Sanna, Maja och Camilla på julsittningen!


Kvällen ikväll!

Har varit en mysig dag. Först sovmorgon och sedan långprommis runt sjön, sedan städning. Efter det gick vi upp till Ica, eller Teleborg Centrum som det så fint heter, och solade. Jättehärligt! Köpte även lite jox till kvällens middag och hårfärg till mig. Så ikväll har vi firat Sanna lite och ätit god middag, kollat Arn, Britney dokumentären och färgat mitt hår :) Ingen jättedrastisk skillnad, bara mer skiftningar åt det chokladbruna hållet. Jag gillar det!
Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon börjas det, hårdplugget inför lördagens tenta. Dock ingen stress, sånt pallar jag inte. Bara ta det piano och försöka hitta ytterligare bitar i det juridiska tänket. Känner att jag är på god väg :)

God natt!

Sanna 23 bast

Grattis Sanna!





Nu ska vi på promenad runt sjön & ikväll ska vi fira Sannski med god middag och mys!


My new phone

Just det, har beställt ny mobil idag. Inte alls på tiden eller så. Hade skett ett smärre missöde när Wibban fick sin nya telefon, hon fick två i stället. Så hon ska överlåta den ena till mig, kanon. Jag är bara lite petig och vill ha en blå istället för grå, haha, men killen på 3 var snäll och skickar nu en blå mobil till mig som kommer på måndag.



Bild: tre.se

Fick himla bra erbjudande verkligen som kommer innebära att jag ringer i princip för ingenting. Gratis till alla inom tre och fasta nätet. Kanon då Stoffe, hem & Anna är dem jag pratar mest med. Stoffe har tre och de övriga två kandidaterna hemtelefon. Kanon!

Nu ska jag gå och sova. Imorgon väntar tuff pluggdag i bibblan 8.00-15.30. Sedan blir det nog after school på Sivans och Idol på kvällen. Heja Kevin!


Väldigt trött torsdag

Absolut ingen tid för att blogga. Julsittning igår, trevligt. Trevlig mellanfest hos mig med dans, dirty talk och snurrar på golvet som resulterade i ett svullet knä idag. Var dock inte lika roligt att gå upp i morse, börjar man bli gammal? Bara att le och infinna sig i Mhuset vid 10 för case och sedan plugg i bibblan med gruppen. Jag och Sanna tillförde kanske inte jättemycket idag i vårt något omtumlande tillstånd. Så imorgon kör vi sista rycket!
 På lördag fyller Sannski år och det ska ju firas. Blir en slapparehelg med mysiga middagar och sånt där. Toppen på i:et lite plugg. Gud vad roligt! Tentan närmar sig, 13:e. Ska gå fint, jag är laddad.
Nu ska jag ta en dusch efter kvällens box. Sedan vänta på att Anna svarar mig ..

Snark

Nu ska jag hoppa rekordtidigt i säng. Jag är jättetrött! Imorgon väntar plugg i bibblan 8-14 snåret. Sedan julsittning vid 5 och sedan utgång. Jag som inte varit ute på evigheter. Men nu, sängen .. snark!

Tuff dag

Tuff och huvudvärksframkallande dag. Bibblan 8-13, case 13-15 och föreläsning 15-18. Behöver jag nämna att jag är fullständigt utpumpad? Men trots det ska jag nu ut i regnigt/halvkallt väder och gå en välbehövlig promenad. Ska bli så skönt med luft efter en helg dag inomhus. Man märker att det är december, mörkt och närmar sig jul som betyder hemfärd för mig. Jag har noll motivation, trött och vill hem till mitt hus. Men det är bara att stå ut. 2 och en halv megatuffa veckor kvar som innebär konstant plugg. Sedan får jag åka hem på välbehövlig lov. Kommer nog kunna vara hemma från 19 dec till runt 12 januari. Gud vad skönt!
  Nu ska jag klä på mig ut-och-gå-kläder och få luft. Nacken, huvudet och ryggen tar mycket stryk i o-bra läs&plugg ställningar!

Jag dör!

Roligast idag. Jag håller på att förbereda morgondagens lunch, pastasallad, när jag ser att jag inte har någon vanlig pasta kvar. Så man tager vad man haver ..



Penispasta som jag fick av Madde & Tesse när jag fyllde typ 18! Hoppas den inte är för gammal ..


Varning!

Ät aldrig brieost för att sedan dricka ett glas juice. Smakar kräk ..


RSS 2.0