Sommarkväll!

UNDERBAR dag på Evedal idag. Nu ska jag strax sticka bort till JLindh på middag och sedan är det fest hos mig. Pumptömning på Sivans ikväll! Ha en amazing sommarkväll! Ikväll är det klänning och barbent som gäller :)

Vad har vi gjort gud?

Vad har vi gjort gud för att förtjäna denna högsommarvärme? Och VAD har vi gjort för att behöva sitta inne från 12 till 17.15 och slutföra vårt arbete? Men nu är det klart :) Inlämnat och en skön helg väntar. Vid halv 8 ska vi alla tjejer på finrestaurang för att avsluta ett toppenår med varandra. Sommaravslutning helt enkelt!
  Helgen lovar uppåt 30 grader så jag vill lova att det blir mycket sol. Jag ska även slutföra min hemtenta imorgon eller söndag, men det är så ynka kvar så det beskymrar mig inte det minsta. Imorgon kväll är det även sista utgången i Växjö innan sommaren och pumptömning. Ska bli väldigt roligt!

Sedan följer två korta seminariedagar och sedan är det SOMMARLOV! Shit, har ett universitetsår gått så fort?
Nu ska jag slöa lite vid tv:n innan det är dags för mat och vin inne i stan med mina trevliga vänner :)

Ha en fin kväll!

    



Här har vi det!

Åh shit pommes .. Detta kan nog vara mitt drömhus. Om det inte blir en ljusljusljus nästan obefintligt gul (INGEN skrik-eller traditionellt gul) 20-tals vila med knotade äppelträd och knastergrus.

image314

Jag smälter, kolla syrenerna och allt det vita. Jag älskar vitt. Kolla fönstrerna, de fina balkongräckerna och kolla .. ja kolla ALLT! Shit. Det ska vara sådär gamalt och fint. Antikt med inslag av lite modernt. Ja det är verkligen min stil.
Bild: skonahem.se


Jag har ont i magen!


Jag har ont i magen. Av skratt och av saknad. Pratar med Anna på msn och vi sitter på en varsin dator i en varsin stad och kollar på bilderna sedan veckan hon hälsade på mig i Florida. Fy fan vad roligt vi hade. Det känns som evigheter sedan. Bjuder på lite bilder ..

image301

image302

image303

image304

image305

image306

image307

image308

image309

image310

image312

image313

Alltså jag skrattar till jag får magknip åt vissa bilder. Bilden på oss i ice cream shoppen (den suddiga) har vi suttit och ASGARVAT åt nu och undrat hur fan ser Scyler ut på stolen mellan oss. Han är typ en halvmeter hög och har inga ben. Hur sitter han?
 Anna ringde mitt i en skrattattack och vi kollade igenom alla bilder genom telefonen. Vi bestämde att om vi inte kommer till Florida snarast så ska vi ta en charter tillsammans. Det kan ju inte bli mer än rätt, eller fel! Haha.


Another sunny day

Vilken solig dag. Tyvärr sitter ju en annan inomhus och skriver tenta, det är ju sådär lagom skoj när det är väldigt många soliga grader. Men snart är det över, har jättejättelite kvar att skriva på tentan. Skönt! Imorgon ska vi träffa gruppen efter lunch och korra fältarbetet samt göra en presentation till nästa vecka. Sedan kan vi säga: hej sommar!
  Tänk, hela 3 månader hemma på Sturkö. Snacka om jobbigt att åka tillbaka sen i slutet av augusti, haha.
Nu ska jag antingen 1) göra sista lilla biten av tentan 2) fånga några solminuter 3) slappa i soffan
Tror det blir alternativ 3 faktiskt. Funderar på att testa mitt knä för ett corepass vid tjugo över sex och då hade det varit skönt att ta igen sig lite.
Hoj!




Anna, jag och den hete

Anna säger:gissa vad jag har youtubat innan

Anna säger:jag vet

Anna säger:S club 7

Johanna säger:har du lust att skriva färdigt min hemtenta?

Anna säger:ha ha

Anna säger:tack men nej tack.

Johanna säger:plz

Anna säger:nu tittar jag på hillary duff

Johanna säger:*fNiZz*

Anna säger:tack för erbjudandet men jag måste nog vara benägen att ge dig ett negativt svar.

Johanna säger:damn it! jag trodde jag hade halva inne

Anna säger:hela ute snarare

Johanna säger:loppet är kört! youtubar du inte our man i verkligheten? inte fylking utan den andre

Johanna säger:ska bara hämta lite fotfil och en kamel

Anna säger:men du! människa såg du honom i "berg flyttar in"

Johanna säger:ja, eller nää. eller alltså... missade the hole avsnitt. men såg snutten när han lurade den stackars arma människan att kapa av sig ruffset

Anna säger:ha ha, jag typ där tittad ejag med...

Anna säger:men jag såg lite innan när han spelade gura

Anna säger:hot!

Johanna säger:gjorde han "minen"?

Johanna säger:jag kollade på videon häromdagen och jag DOG!

Anna säger:jnej, men det var ett klipp från 7 milakliv

Anna säger:ja, jag ska youtuba den sen

Johanna säger:hete man! god lord
Anna säger: tänk att ha han i byrån

Ingen annan än vi lär förstå, men det är vår jargong!

image300

Florida saknar oss, bergis




Schema!


Syster har varit på möte på jobbet ikväll, lite svårt för mig att närvara när jag är cirka 12 mil hemifrån. Fått schema och allt sånt tydligen. Verkar vara bra. Jobbar tyvärr midsommar 7.30-17.15 och midsommardagen 12-17 så blir inget Ungskär för min del. Tråkigt, men jobb är jobb. Och jobb är pengar :) Verkar vara en hyglig lön också.
Är ledig varannan helg och de veckor jag inte är det är jag ändå ledig två dagar. Så det blir nog en rolig sommar i charcken, haha! Börjar jobba 16:e och slutar 8:e aug, soft.
 Nu ska jag gå till pressis och köpa glass och hämta min cykel hos Wibban.
/Bye

Bloggar jag läser!


Dessa bloggar läser jag dagligen, verkligen dagligen. Många gånger om dagen till och med

www.prinsessans.blogg.se
www.whattowear.blogg.se
www.carroat.blogg.se
www.kenzas.se
www.karinolofsson.blogg.se
www.annakarinmargaretha.blogg.se
www.anjahoffmann.blogspot.com
www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/
www.gizmolinas.blogg.se
www.linngustafsson.se
www.jonnaat.blogg.se

Borde inte ha glömt någon :)
Dessa läser jag verkligen fler gånger om dagen, sen hittar man ju in på ytterligare några också!






Blandad kompott!


Sitter vid skrivbordet och det maler i mitt huvud att jag borde plugga, jag ska plugga, kom igen nu då, hitta motivationen igen, plugg, plugga PLUGGA FÖR FAN! Men det är inte så lätt när det några meter åt höger springer X antal mer eller mindre heta killar iförda gul och blå lagdräkter. Men imorgon är det nya tag och jag har faktiskt gjort klart 2 av 3 uppgifter så lite händer det här på Tuvanäsvägen!

image294
Så här ser det ut vid min pluggplats! Eller plugg och plugg, mer här-borde-jag-plugga-men-jag-filosoferar-mest-och-kollar-ut-genom-fönstret-på-alla-som-går-förbi-plats.

image295
Alla mina grymma post-it lappar med divese budskap. Allt ifrån "upp till ledare att klargöra grundvärderingarna", kanske punkta upp olika saker att trycka på som visar sambandet mellan kultur och ledarskap", en ledares uppg/ansvar/att förhindra/stötta subkulturer i en org". Ja ibland kan jag inte ens tyda själv vad jag skrivit. Tur att jag har den otrooooligt roliga boken Hur moderna organisationer fungerar bredvid mig som min bibel!

image296
Här hänger min nya dress. Matchar fint mitt favotyg från Hemtex i bakgrunden som fint pryder min sovrumsvägg!


image297
Syns det att jag älskar vitt?

image298
Min egensådda krasse som växer som ogräs. Tusan vad det har växt de senaste dagarna. Snart ska det ätas!

image299
Utsikt från köket. Den svarta bilen närmast tillhör en kille som dagligen kör säkerligen 50 rundor med bilen. Shit, han far upp och ner för trappan (som ni kan se i högerhörnet) och in och ut ur bilen. Dagligen. Oj, märks det att jag inte har mycket bättre för mig än att kolla folk som går förbi?


Tävla!



Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefinesblogg:
http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan





Åh!


Idag vill jag allt annat än att plugga. Har verkligen noll motivation, det funkar helt enkelt inte. Håller på att knåpa på en artikel om kultur och ledarskap. Ämnet i sig är inte svårt, men det faktum att det ska vara en artikel försvårar det hela. Enklast hade varit att skriva en helt vanlig text, men nu ska den rikta sig till chefer eller medarbetare i en organisation. Åååh, jag orkar inte. Jag vill ha lov!


Grattis mamma!

GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA!

image293





Bilder!


FREDAGSFESTIVALEN!


image288

image289

image290

image291

image292

Underbart!

Wihooo


Hej jag är glad och trött. Hemkommen från Fredagsfestivalen, roligt tillställning. Fast jag drog knäet ur led igen på mellanfesten på Tuvanängen när jag skulle till att spela fotboll. FAN med, gör så jävla ont! Jäkla skit att ledbandet inte gick av första gången så jag kunde fått en operation, nu får jag gå och lida .. piss!
Grattis till lillasyster som tagit körkort idag!

GOD NAAAAATTTTTT!

Lovely!


Fredag, lovely. Om en timme ska jag knalla bort till Camilla, då blir det förfest och sedan fredagsfestival. Adam Tensta har ställt in men Petter kommer i stället, nice. Inatt låg jag vaken i evigheter och läste ut boken "En sorts kärlek" och det var det värsta jag varit med om. Flera kapitel innan slutet började jag lipa och grät hela slutet igenom. Det var inga stilla tårar som rann nerför kinderna utan en störtflod. Skojar inte! Jag låg och skakade och hulkade och kunde verkligen inte sluta. Sjukt bra bok som berörde mig mer än någon annan bok någonsin har gjort. Absolut läsvärd! Man pendlar mellan att känna ett fruktandsvärt hat mot Sten samtidigt som att man far illa när man läser om Carmens söndersarjade kropp. Otäck men väldigt bra bok! 

Ha en lovely helg!





 

Vinbrännbollsbilder



Här kommer bilder från Vinbrännbollen. Några är från www.vaxjopuls.se

image282

image283

image284

image285

image286

image287

Imorgon öser vi järnet på fredagsfestivalen :)




 


Yes!

Yes, klar med en av tre frågor till hemtentan. Och jag är nöjd .. Nu tar jag nya tag!


Vinbrännboll!


Allkår 2008 är invigt. Vid halv 9 marscherade vi runt campus tillsammans med den söta lilla orkesten. Sedan klockan 10 drog vinbrännbollen igång nere på Amfium. Jag blev inkastad i Västkustens Nation och det var riktigt roligt. Slutade 3:a eller 4:a. Snacka om att jag har fått färg idag. Min näsa är så röd så röd och jag har värsta fula linjerna efter sport-bh och linne. Haha. Wibban slår dock det mesta. Hon ser ut som en pölse på armarna. Skrattade gott åt det. Imorgon blir det plugg hela långa dagen och på fredag feeest! 
  Nu ska jag äta lite food, kommer däcka tidigt ikväll av all sol och frisk luft. Kommer dock inte däcka av vin, för jag drack faktiskt ingenting , sparar mig till helgen :) Men drack var det andra som gjorde vill jag lova, haha.
Förresten så var Klüfts syrra i mitt lag, lite roligt sådär. Jättelika!


Klämd!


Sedan igår kväll har jag en nerv som är klämd i höger öga. Irreterar mig sjukt mycket för det bara darrar och darrar. När har den tänkt sluta vara klämd?
  Tro det eller ej men tenten går framåt. Snart klar med trean och ja, jag är ganska nöjd!
Tack hej!



Jag hinner inte med mitt liv!


Shit! Nu känns det som mycket!
Hemtenta ska skrivas, fältarbetet ställas samman, nollning 08 ska planeras, jag är DÖDStrött, apstressad och som grädden på moset så börjar Allkårsveckan imorgon. Hur sören ska detta gå? Plus att allt det övriga ska klämmas in på endast 2 ½ vecka. Jag säger då det. Men vem sa att studentlivet skulle vara lätt alla gånger? Just nu önskar jag att jag tyckte om kaffe för det hade suttit fint nu. Annars finns risk att jag somnar över datorn om 1 .. 2 .. 3 ...


Livet som student


Fy sören vad skoltrött jag är. Samtidigt som jag känner smått panik över hemtentan så kan jag inte annat än att längta efter ledighet. Jag vet att det som alltid kommer att lösa sig med hemtentan tillslut, men som alltid har jag stressen inom mig som ger mig magont. Riktig magont! Måste lugna ned mig för att inte få magkatarr och liknande, som Anna varnat mig för. Andas Johanna, andas. 
   Helgen har i alla fall varit utsökt. Fredagen var trevlig med fest och utgång. Upp klockan halv 8 i lördagsmorse för att åka till Emmaboda och En dag på strippen. Blev faktiskt trevligare än väntat, haha, och det var ganska roligt att se massa bilar köra snabbt och dåna. Stoffe var glad i alla fall, och det är ju huvudsaken. På kvällen lagade vi taco och kollade hyrd film, Good Luck Chuck. Idag tog vi sovmorgon och latade oss. Bestämde oss för att gå runt sjön, vilket resulterade till att jag lite innan stan kom på att jag ville springa. Så sprang halva, jätteskönt. Har verkligen inte varit ute och sprungit sedan jag spelade fotboll och det är snart två år sedan. Men gick bra och målet är att springa hela skön. Klarar mitt arma högerknä av det?

Imorgon ska vi till Helsingborg på studiebesök på IKEA. Ska bli riktigt roligt och intressant. På kvällen blir det tårtkalas hos Madde om jag hinner, grattis i förskott i alla fall! Annars ser veckan ut som följer. Plugg, träning, plugg, plugg, plugg & Allkårsskoj :) På fredag är det dax för Fredagsfestivalen med Adam Tensta och Looptroop bland andra. Stoffe kommer upp och tar kanske med sig några boys. 
 
Nu är det bara 2 ½ veckor kvar till efterlängtat lov. Jag längtar så! Kunna gå hem ifrån en dag på jobbet och veta att man inte har plugg som hägrar och tentor som kommer. Skönt! Mitt första år på universitetet har gått i rasande fart och jag kan inte annat än att säga att jag trivs. Trots tentor, stress och magont! För mitt i allt "elände", haha, så är det ju så skoj att lära sig massa nytt och leva studentliv.
  Nu ska jag fortsätta på hemtentan och sedan ta söndag lagom till Bodyguard vid 21.
Ha en skön söndagskväll!


Feest


Är på väg till Emelie på partaj. Ska bli fett nice. Stoffe är med här :) Imorgon ska vi tiiidigt till Emmaboda och Strippen. Gäller att hålla koll på drinkarna ikväll, haha!
Ha en övertrevlig fredagskväll!

Tårkanaler


Då har man snart lipat dagens skvätt. Kollar Efterslyst och då är tårarna ett faktum. Till Extreme Homemakeover fälldes som vanligt X antal tårar ikväll. Gud vad blödig jag är! Men till mitt försvar kan jag säga att barnamod är bland det värsta jag vet. Oskyldiga barn ..


Utmanad!

För 5 år sedan... skulle jag gå ut nian om bara några veckor. Oj, det var tider det!
För 3 år sedan... var jag säkert mitt uppe i något projekt i andra året på Informations&Service programmet. Såg fram emot mitt sista år med sommarlov på gymnasiet
För 1 år sedan... hade jag nog magont då jag var medveten om att mina dagar i Florida var räknade. Solade väl och tog skugga under en palm i soliga Florida!
För 3 månader sedan... pluggade jag till stundande hemtenta i Organisation och samhälle.
Igår... var jag i bibblan och pluggade fältarbete med min grupp, gick runt sjön med Wibban och hade massagekväll hos henne.
Imorgon... bibblan, handledning med Eva, lunch på Kristinas och stan :)
Om ett år... håller jag på med en kurs där vi ska skapa en egen hemsida. Antingen kommer jag att åka utomlands hösten därpå eller så förbereder jag mig för praktik!

Paralleller!

När jag stod i duschen för tio minuter sedan kunde jag tydligt se ett samband mellan min gata i USA och Stallvägen här utanför. I USA var jag hela tiden tryggt förvisad om att de supersnälla poliserna (som var anställda i vårt område för att hålla området tryggt och säkert ) bara var en minut bort och hela tiden tuffade fram på gatan. Här i metropolen Växjö är det inte utan att man kan dra lite paralleller. Här har vi våra kära polisstudenter som det formligen kryllar av och deras handledare, som jag verkligen förmodar är gamla poliser. Så ja, hittills känner jag mig trygg om nätterna!


image281

Även poliser kan bli törstiga. Här säljer Emily och Samantha leomnade till den snälla herrn
i bilen!

Attans med, varför skulle jag dra upp USA? Nu kommer jag att ligga och ha ont i magen tills jag somnar för att jag saknar det så mycket. Jag trodde faktiskt inte det. Att en saknad kunde göra så ont!



Krylltott


Kom precis hem från frissan. Jag är kryllig som en .. ja en .. en långhårig hund som fastnat i en hårtork. Men för första gången i mitt krylliga liv är jag en nöjd kryllhårig människa som kommer ut från frisören. Jag glömmer aldrig den gången jag var sisådär 12 år och kom ut storgråtandes från frisören då jag som ut som ett afro. Men idag är jag nöjd! Klippte topparna, behöll V-formen, klippte upp lite mer i etapper och fixade till luggen. Flott!
  Nu ska jag plugga lite sen ta en promenad runt sjön!
Have fun.

Ack så skönt!


Ikväll vart det massage kväll hos Wibban. Hon hade superbra oljegrej som man höll över ett ljus. Snacka om att axlarna, nacken och ryggen gillade massage efter fullspäckade dagar vid datorn. Skönt! Innan det var jag och Wibban ute och traskade runt sjön. Så otroligt skönt! Snackade om ditt och datt och skrattade hejdlöst.
Nu blir det snart sängen. Imorgon grupparbete vid 9 hos W. Vid halv 3 ska jag klippa mig, Ä.N.T.L.I.G.E.N.
   På fredag kommer äääntligen Stoffe och på kvällen KomMedia kväll med grill och kubb. KomMedia är vår utbildningsförening för er som inte vet. Efter grillningen bär det av till Emelie där födelsedagsfest vankas. På lördag har min käre man tvingat med mig till Emmaboda och Strippen, bilracing. Jag som har noll intresse för bilar följer bara med som sällskap. På kvällen blir det massa mys att ta igen som vi missat sista två veckorna.
Just nu ler livet mot mig! Grupparbetet går kanon i vår jättefungerande grupp, Stoffe är på ingång & solen skiner. Vad mer kan man önska?
(Kanske att hemtentan skriver sig själv?)

God natt!


Idag saknar jag Linn! Min vapendragare i ur och skur


image280


God morgon måndag


Helgen har varit helt fantastiskt. Sol sol sol, bad bad bad, grillat grillat grillat & massa annat.
Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller, skönt det med. Nu kör vi sista veckorna innan sommar"lov". Vid 10 idag ska vi vara på Södra för studiebesök på deras informationsavdelning, skoj ska det bli. Sedan blir det fältarbete fram till träning, som idag blir muskel. Annars blir det råplugg sista veckorna med hemtentan. Detta ska bli bra! Nu måste jag göra mig iordning. Ha en bra måndag!

Härligaste dagen i mannaminne


Vilken fabaolus dag. Från halv 11 snåret till fem har vi tjejer legat på "stranden" och solat. Badat har vi med :) Superskönt, trots att jag är smått skeptisk till insjöar. Men, man tager vad man haver när man är bosatt i skogen året runt. Längtar redan till sommaren då jag ska hem till havet. Måste ha varit över 25 grader idag, sjukt. Det är 10 maj men om man tänker på solen, vattnet, alla människor som anslöt på stranden, så kunde det ha varit en dag i mitten på juli. Helt galet! Så nu är brännan absolut på G. Ska snart ta en dusch sedan slappa lite innan det blir veckans fjärde grillning på Tuvanägen med några PAX människor och oss. Hoppas ni har haft en lika underbar dag!

Grill

Nu blir det mysig grillning för tredje dagen i rad med mina girlies :) Ikväll blir det grillspett, potatissallad och gottit. Slottsängen är destinationen idag. Plugget har gått riktigt bra för oss, börjar arta sig riktigt bra. Vi kommer ro detta i land med bravur. Nu väntar mys!
Chao

Hej


Väldigt dåligt uppdaterat, men jag vet inte. Har tappat stinget eller något. Men allt rullar på. Idag är det arbetsmarknadsdag hela dagen från 10-17. Informatörer från ICA, IKEA och Smålandsposten m.fl kommer och håller föreläsningar. Intressant! Ikväll blir det muskel och utgång. Imorgon måste jag plugga, börja läsa Miller och klura på hemtentan. Men det kommer gå fint, det känner jag. Ska inte lämnas in förren 4:e maj.
    Har varit riktigt trött senaste dagarna. Igår skulle jag har gått till Emelie för lite film på kvällen, men höll på att somna i soffan och var helt död i kroppen. Trist, men sant. Ska snart göra mig iordning för föreläsningar.
Ha en bra dag!


Update


Har varit duktig och läst ett kapitel i organisationsboken nu. Ska snart fixa iordning mig för sista seminariet för detta året. Blir min nya jacka och nya väska idag. Har precis hittat en gammal väns blogg, eller gammal och gammal. Vi fann varandra för några år sedan men umgås tyvärr inte längre. Tråkigt, känner jag ofta då vi hade så jäkla roligt under våra sisådär 5-6 år tillsammans. Saknar den tiden ofta, vem vet. Kanske att vi hittar tillbaka till varandra. Nej nu ska jag fixa mig och sedan äta något innan skola. Jäkla skit att core är fullbokat idag, får kanske bli en runda runt sjön.
Bye!



Åter i V!


Tillbaka i Växjö nu. Anlände runt 4 och mamma och pappa åkte nyss hem, fick skujts upp idag, jättesnällt. Hade med oss tre nya stolar till köket, de andra var totalt söndersuttna och gick sönder så fort man lyfte dem. Vi tog en pizza när vi kom hit och sedan handlade lite på Willys. Ska snart ta tag i min väska som ska packas upp och sedan slänga mig i soffan, trött. Dagarna hemma sedan i onsdags har varit jättesköna. Blev ett litet Valborgsfirande hos Daniel efter det att vi grillat hemma med familjen. I torsdags slödag och i fredags blev det stan. Shoppade fin jacka och väska från farmors födelsedagspengar och Stoffe tatuerade sig. Kvällen blev lugn och i lördags jobbade jag första dagen. Gick riktigt bra! Jäkla massa skin, korv och ostsorter att hålla reda på bara. Men det var riktigt roligt att stå och skära leverpastej och revben till hungriga kunder :) Kommer nog bli en trevlig sommar på ICA. På kvällen åt vi jättegod lax och slappade och kollade Körslaget hela familjen, plus Stoffe och Henke. Idag har vi varit ute på långpromenad jag och Stoffe, och fikat ute i solen. Underbar långhelg helt enkelt. Nästa gång jag kommer hem är det sommar, knasigt. Fast man kan tro att det är sommar nu. Träden är så gröna, blommor överallt och idag när vi kom till Växjö luktade det riktigt sommarregn. Dessa fyra veckor som återstår till sommaren kommer att gå riktigt fort. Imorgon är det sista dagen i skolan, då vi ska ha seminarium. Veckorna fram till juni ska sedan ägnas åt hemtentan och fältarbetet. Alltså inga fler dagar i skolan :) Nu ska jag ta tag i min väska och sedan slappa.
Ha en fin kväll!



RSS 2.0