Längtan

Åh idag längtar jag utomlands. Bara 19 dagar kvar innan Cypern. Då ska vi ha det skönt jag och hjärtat.
Nu ska jag få lite i magen, sedan iväg och jobba 15-20. Lugn dag med andra ord. Har precis varit och badat och solat på campingen, så skönt i vattnet.
Bye for now

Long time no seen

Hej alla vänner!
Om jag har några kvar efter den här urusla sommarbloggningen :) Sak samma, jag jobbat, njuter av mina lediga dagar och solar ihjäl min hud. Helgen har varit underbar liksom sommaren hitills. Lite ledigt har jag allt haft och denna helgen var jag helledig. Jag och Stoffe drog ut med båten tidigt igår och har stannat till idag. Vi återkom hem brunbrända och fräscha (läs: brända&skitiga). Nejdå. Vi har faktiskt fått rejält med färg och det är skönt att man anländer till Cypern om 3 veckor med lite grund :) Ska bli underbart med semester.

Sommaren har verkligen sprungit iväg. Tänk när man var mindre och sommarloven varade i all evighet, man vad ledig och gjorde precis vad som föll en in.
   Om två veckor är det dags att på med finstassen och ladda för bröllop. Kusin David gifter sig och det ska bli riktigt roligt och fint. Sist jag var på bröllop var i New York, och det gick inte av för hackor.
Nu ska jag avrunda och ta mig en dusch. Sedan gräva ner mig i sängen med min bok Glöm att ni har en dotter, risken finns dock att jag somnar inom 2 minuter. Imorgon är det jobb halv 8 till 5. Men upp med hakan, bara 10 dagar kvar :)

Kram!


Världen är skitliten!

Sitter just nu och ringer runt till Informatörsprogammets nya ettor och välkomnar dem. Ringde precis en tjej som bor på Gotland och presenterade mig och så där. Sedan säger hon att hon fått en lägenhet och det visar sig vara samma väg som jag bor på. Då säger hon: men är det du som skriver blogg, fiddellin? Guud, alltså. Hur liten är världen egentligen? Hon har alltså läst min blogg sedan jag började plugga och vet i princip "allt" om mig och studentlivet. Så vi skrattade gott en stund och sedan välkomnade jag henne till nollningen 08 :)
  Så hej Louise, eftersom du kommer läsa detta, haha. Vi ses 28 augusti :)

Det var det jag skulle säga. Asdålig bloggning jag vet. Men mitt underbara (haha) ICA jobb tar upp största delen av min tid. Back to work!

Pust&stön

Vilka intensiva dagar. Jobb, jobb, jobb. Men skoj är det, faktiskt :) Med roliga arbetskamrater går tiden snabbt och man får sig ett antal skratt om dagen. Blir tomt nästnästa vecka när Ann-Louise går på semester. Vilket människa, goare får man leta efter. Att skvallra och skratta är vår specialite om dagarna. Blir jobb hela helgen lång. Men ledig måndag och nästa helg. Får Stoffe ledigt så tar vi en dagsutflykt till Öland och Kalmar på måndag, mysigt.
   Det vankas mat om sisådär 45 minuter när systeryster kommer hem från jobbet. För er som inte vet så är vi ju kollegor :) Roligt. När vi inte har något att göra är vi olydiga och gör hyss. Men bara när ingen märker, haha.

Lägger in lite bilder som jag fotade på midsommar! Men de bilder jag själv är med på kan ni ju lista ut att jag inte fotade :)

Midsommarfest hos oss











Extra nöjd är jag med sista bilden på lillasyster och Henke. Fin tycker jag :)


RSS 2.0