Mina höstmål!


Jag kände mig otroligt laddad nu i veckan som gick. Laddad att ta upp vårens träning på allvar nu igen i höst. Komma in i rutiner, äta hälsosamt och träna i en sund dos. Sagt och gjort! Redan i onsdags började jag med en morgonpromenad innan frukost och har så gjort hela veckan. Imorgon fortsätter jag och här är höstens mål

♥ Morgonpromenad varje morgon innan frukost
♥ Ingen skräpmat, onödigt socker och onödiga vanor mitt i veckorna, godis på lördagar får räcka
♥ Vugi-träning 4-5 dagar i veckan. Kändes rätt i vår och gör det fortfarande
♥ Sköta mina studier på samma sätt som jag gjorde under mitt första universitetsår
♥ Stressa mindre
♥ Hålla den enorma pressen jag har på mig själv i styr. Jag måste inse att jag inte kan vara bäst hela tiden och man får faktiskt misslyckas!
♥ Ha roligt! Allt handlar inte om skola, press, ångest och träning. Man lever bara en gång ..

Låter det sunt och rimligt? Jag är i alla fall på G, är du?




Hej bloggen!

Det är fredag och nollningen av årets små nollor är i full gång. Det hela startade igår med lekar och fest hos oss kickers. Ikväll har vi grillat efter dagens poängjakt som blev lyckad. Förfest hos mig och nu har vi lämpat av de små nollorna på Sivans. Jag pallade inte gå ut idag så jag och några andra stack hem. Men imorgon blir det fetefest hos Hermis och Camilla! 
 
Lovade ju att blogga lite om Cypern. Vi hade det som sagt underbart. Sol varje dag, lite molnigt i fredags men annars fint. Över 30 grader varje dag. Bodde på ett urmysigt hotell 5 km utanför Agia Napa. Skönt med lite avsides då jag och älskling inte var ute efter håll-igång. Var ändå inne i stan och käkade alla kvällar utom en. Annars låg vi på playan, antingen Golden Beach eller stora Nissi alla dagar. En dag slöade vi vid poolen, skönt för mig som på alla semestrar förr eller senare får panik på sanden som är överallt. I fredags, eller var det i lördags?, åkte vi parachute. Nice. Jag, Josse och pappa åkte det i Turkiet. Det är jätteballt! Stoffe var lite smått skakis i början då han hatar höjder, men sen var han som en barnunge: jag vill åka meeeer! Det hela förlöpte bra, utan smärre incidenter. 
   Nu är man då hemma igen med en brunare nyans på kroppen, även att det känns som om halva brännan redan är borta. Men man är ändå fortfarande brunare än de andra :) Så ska det vara!















Älskar dig ♥ Tack för en underbar vecka!


Hemma

TIllbaka från sol och härlighet på Cypern. Stoffe stannade här över natten för jag kände mig så ensam, så han åkte nyss. Lika jobbigt som alltid, om inte värre. Kommer väl in i rutinerna snart igen, men det är fortfarande det värsta jag vet: farväl. Nu ska jag hoppa in i duschen, nollningsmöte klockan 1 och jag är lite sen känner jag. Ikväll ska jag på Vugi möte, ska värda i höst. Neheä, dusch var det jag. Skriver mer om Cypern plus bilder när jag känner mig reko. Just nu håller mitt hjärta på att gå sönder av saknad. Älskar dig så mycket Stoffe. 
   Hoppas att ni kommer på söndag mor och far, saknar er med :)

Greetings from Cypern!

Varma och soliga (och nagot branda) halsningar fran ett underbart Cypern! Pa mandag ar jag ater hemma, men en dag till att njuta. Imorgon blir det jetski och parachute och kan jag ovetala Stoffe, kanske aven bungyjump!
Snart ska vi duscha och gora oss iordning for ytterligare en kvall i Agia Napa. Imorgon blir det som sagt beach och aventyrsgrejs. I'll be back on monday!

Semester!

Om en timme drar vi upp till Växjö, vid 17.55 går flyget. Aaaah!
Vi hörs om en vecka, nu ska jag ha semester och njuta. See ya!

Här finner ni mig:





And off we go


Då var det ny dag, dagen innan vi åker. Ska bli så oförskämt skönt. Har precis skickat in vår beställning för taxfreen till hemresan. Smått och gott blev det, billigt med. Något jag verkligen borde göra nu är att packa klart. Cypern väskan är så gott som klar, men alla mina andra saker som ligger överallt. När vi kommer hem från Cypern stannar ju jag i Växjö, då vi flyger därifrån. Så all my stuff måste med. Jesus!
   Igår hade mamma och pappa kräftskiva här hemma. Min plan var att åka in till stan och de andra men det sket sig. Stoffe låg hemma sjuk och min skjuts hade kräftis, haha. Men jag hade det trevligt hemma med. Mycket skratt när mor, far, moster och de andra var i sitt esse. Nu skriker dessvärre mamma på mig att jag ska ta ner mina sista kläder som ska tvättas. My gosh vilken lyx man haft i sommar ;) Rena kläder och mat på bordet i ett trollslag. Andra bullar i min egen lägenhet. Hur ska jag orka? Nej nu måste jag gå, ha en trevlig regnig vecka. I will get some tan for you!

Bröllopet!


 Bröllopet var amazing. Här är some pics



Stoffe och jag innan vigseln



Nygifta, så fina. Helena i en mycket speciell och vacker klänning



Helenas dotter Nikki, Tessan (kusin Johans flickvän), brudparet och bestman kusin Johan




Stoffe, jag, Josse och Henke



Familjen



Anländer till festen



Tack och hej från ett underbart bröllop


Dagen före

Imorgon är det bröllopstime. Åh vad det ska bli roligt. Kusin David gifter sig med sin Helena i Nättraby kyrka. Finstassen ska på, blir min guld-beiga DKNY-blåsa inhandlad i USA. Garanterat att ingen annan har den i alla fall. Till det brunguldigbeiga kilklackar och kuvertväska. Stoffe ska bli stilig i svarta byxor, kavag, skjorta och slirre. Mamma toppade risbusken på mig idag också, behövdes.
Har ju glömt! Jobbade sista dagen idag! Fy fan vad härligt. 8 veckor har passerat, har gått snabbt. Har varit en trevlig sommar på ICA, fast nu ska det bli skönt med tre veckors ledigt innan plugget drar igång. Jag och fader drag nog till Växjö på onsdag för att transpotera upp en fotölj och en hel del av mina kläder. Resten ska väl följa med till Cypern. Jag längtar ihjäl mig. Sol, bad, varma kvällar, goda drinkar och min egna Stoffe. Kan verkligen inte bli bättre. Ska in till stan nu i veckan med och växla pengar, handla solkräm och annat fix. Kan ju även meddela att mina dumma pigmentsfläckar are back. Är stolt (?) innehavare av X antal vita fläckar på armar och rygg. Inte det minsta snygg. Och det värsta av allt är att jag bara har mig själv att skylla. Årets varmaste helg ute på sjön med minimal insmörjning gjorde sitt. Blir andra puckar på Cypern. Ska komma hem utan mina berömda dalmatinprickar och vara utvilad och redo för nya tag i skogarnas stad, Växjö. Nu ska jag dra upp Stoffe från tvrummet så vi kan sova. Lång dag imorgon, då det säkert blir dans långt inpå småtimmarna. God natt och allt sånt!




Här ska jag spendera en vecka. Lovely!



Some pics

Passar på att ladda upp some pics

Jag, Eve och Johanna på förfest innan Sailet

Förfest innan Sailet



Trapphäng. Jag gick INTE i de skorna på kvällen, bara ta-luft-skor



Jag och mina favoritchicks



Balkonghäng




Lite läskigt!

Vad är det med mig nu då? Varför får jag en olustkänsla när jag tänker på att jag ska tillbaka till Växjö snart? Det borde inte vara så, jag har ju faktiskt bott där ett år. Ska ju inte helt sticka under stol med att Växjö inte är min favoritplats på jorden. Nej verkligen inte. Och för att vara helt ärlig har det varit både en, två och tre gånger jag har velat flytta därifrån. Vet inte varför. Har det med skogen att göra? Jo helt klart. När man är uppväxt på en ö är det aningens svårt att anpassa sig till ett liv med en insjö som närmsta vattenhåla. Visst visst, det är bara två år till jag ska bo där. Men vadå, borde man inte få lov att trivas då. Vem har sagt att jag ska längta bort och hem var och varannan dag. Finns det bättre alternativ för mig? Och i så fall, vad?


RSS 2.0