Hej!

Usel på att uppdatera, jag vet. Men varken tid eller lust har funnits. Har det inte varit jobb så har jag försökt ta vara på min lediga tid, som denna vecka har varit lika med noll. Jobb måndag-fredag, nu ledig helg. Underbart skönt! Ikväll hoppas jag på utgång, eller det blir det rättaresagt. Imorgon ännu en ledig dag, men nästa vecka ser inte rolig ut. Jobb mån, tis, ons. Ledig torsdag, Jobb fredag, lördag söndag. Bajs! Men om två veckor är jag ledig mån plus helhelg :)
Mamma och pappa har wekeend i min lägenhet i Växjö, haha. Bra, för då kan de hämta hem min cykel, all post och min vitkig-pärm. 
  Annars går jobbet bra. Jag trivs i chark och kassa, även om det inte är något jag för mitt liv hade velat jobba med hela livet. Fy. Men en sommar gå an :) Dock långa dagar, aldrig mindre än 8 timmar. Eller jo, helgerna 11-17 och ledig varannan. Nu ska jag sluta tjata jobb och göra någon nytta. Förresten, vad är soljävlen när jag väl är ledig?

Förresten så åker ja och Stoffe till Cypern 18 augusti, äntligen bokad resa :) Ska bli underbart!

Tisdag och ICA-ledig

Hej alla glada och mindre glada. Tisdag idag. Igår körde jobbet igång med buller och brak. Charken väntade liksom 9½ timme jobb. Jag är inte van vid "kroppsarbete" och var formligen död igår kväll. Därför skönt med en ledig dag idag. Imorgon är det 7.30-17.15 och ledig torsdag. Då väntar lövmarknaden och kusinerna från Stockholm kommer, vilka jag inte träffat på några år. Midsommarafton jobbar och sedan ska jag hem och ha traditionsenlig midsommarfest med familj, några släktingar och familjevänner :) Midsommardag jobb även då. Men det är kosing, bra kosing.
    EM-festen på Havsvallen var trevlig. Lekar, dricka och god mat. Matchen var ju lite snörplig dock men det glömdes snart bort med fler lekar.
Nu väntar solen en stund till, sen ska jag baka kladdkaka. Mums!
Ha en trevlig midsommarhelg om jag inte skriver innan dess!

Lite av allt!


Dagarna knallar på och snart är det måndag och då kör jobbet igång. För första gången i mitt nu 21 åriga liv kan jag medge att det ska bli lite "skoj" att jobba. Jag som är så satans (ursäkta) lat och hade helst av allt sett ett lyxliv utan att behöva jobba, haha! Nej riktigt så illa är det inte, men det ska bli skoj att inte sega bort hela denna sommaren. Har ju inte jobbat på 2 somrar, då jag ville vara lite glassig och lat och glida både före och efter USA. Haha! Det var härligt, men i år ska det tjänas kosing. Egentligen kör allt igång på måndag men Birgitta ringde idag och frågade om jag kunde komma upp imorgon. Visst, jag behöver lära mig lite mer och så är det bara 9-13, så det är lugnt. Efter det ska jag antagligen ut till Havsvallen på fotbollsgrejsimojs. A & B-laget ska ha fest där i anslutning till kvällens EM match och respektive ska med. Hade varit trevligt, om man bortser från att övriga respektive är runt 25-30. Men nej, socialisera sig är aldrig fel Johanna! Så det ska bli trevligt :)
    Igår var det student för Simon, väldigt trevlig afton där jag och Anna festade till det som det så fint hette. Har dock huvudvärk idag, som jag väljer att skylla på rödvins annorlunda druva (som mamma sa) och inte på antalet rödvinsglas. Det grämer mig aningens att jag hann få jobbet i Sturköhallen (trots det är jag givetvis glad över jobbet). Men hade jag väntat 3 dagar till så hade jag kunnat jobba på BLT i sommar. Anna gör det och de hade en ledig tjänst där som hon i princip fick tilldela valfri vän. Attans! Men nästa sommar kanske. Som Anna sa igår: Det kanske är tur att vi inte jobbar tillsammans i sommar, det hade nog spårat ur! Och jag kan inte annat än hålla med, haha! Efter några dagar i varandras närvaro hade vi absolut spårat ur och skämten hade legat på lekisnivå ungefär. Jämför bara med Florida veckan ..

Nu ska jag fånga några soltimmar innan vi ska in på ytterligare en student. Kusin Emil slutar och festen hålls i Ronneby, dit de nu flyttat. Imorgon jobb som sagt, sedan fest. Söndag ska jag njuta av sista lediga dagen innan jobb :)

Another sunny day

Ännu en solig dag står för dörren, om än något blåsigare än igår. Om en halvtimme ska jag ta bussen till stan för att möta Carro, Eve och Johanna. Ska inhandlas lite fika och sedan ska vi inta Långö eller Saltö för bad och sol. Mysigt! Vid 4 ska jag och syster passa kusin Kajsa. Har inte sett den lilla tokan sedan i påskan.
  Nu ska jag packa badväskan! Bye!


Sommarlov


Är sedan i lördags åter Sturköbo. I alla fall för denna sommaren, åker väl tillbaka till Växjö runt 26 augusti, så jag har ungefär 3 härliga månader hemma. I lördags åkte jag och mamma till stan (Växjö) och shoppade. På eftermiddagen mötte vi pappa och morbror Kylling på stationen. De kom med tåget hemifrån iförda landslagströjor, hattar, svenska flaggor och tuffa halsdukar. De är ju på väg till EM :) Jag avis? Inte alls, eller jooo. Nu är de i alla fall framme i Österrike och kommer hem igen på torsdag. Sedan åkte jag och mamma hem. Direkt packade jag väskan och sedan åkte jag tillsammans med Martin och Carro ut på sjön där alla väntade. Plus min lilla Stoffe :) Grillade och hade det mysigt innan vi var hemma runt halv 12. Gårdagen tillbringades även den på sjön ett antal timmar innan det blev fotboll på tv för mig Stoffe och syster. Jag och syster har även bestämt att det bli tatueringsdags i slutet på sommaren. Vi ska ha likadana tatueringar på nästan samma ställe :) Motiv är lite småhemligt men kan ju tilläggas att det är jag som ritat den, även att den är väldigt enkel och stilren.
   Nu ska jag ut och lägga mig i solen. Imorgon blir det fika i stan med Eve och Carro och på kvällen fotboll hemma hos Carro tror jag. Torsdag student för Simon och på fredag student för kusin Emil. Nästa måndag börjar sommarjobbet och till dess ska jag njuta. Men jag räknade ut att jag har hela 3 veckor "semester" efter att jobbet är slut 8:e augusti till dess att jag börjar skolan. Lyx!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Nationaldag!

Bloggen har flyttats till en annan portal därför dålig bloggning! Nu dricker jag och mamma drinkar med annanas och jordgubbar och maten står i ugnen. Varit en bra dag! Imorgon ska vi på stan och göra av med pengar, sedan är det heeemfärd! Nu river hon köket, gotta go ..

Är jag frisk?

Skickade precis iväg ett mail till mamma. Mailet innehöll texten: Vem har sagt att det ska vara lätt att packa för 3 månader på annan ort? Och nej, det är inte lätt. I nuläget har jag börjat skratta åt mig själv. När jag gång på gång hittar ett nytt klädesplagg att lägga på den redan överfulla högen på sängen. Och jag skäms nästan när jag säger att jag har lyckats packa en plastsäck/kasse från IKEA full med skor! Är det illa det här?

image331
Den ännu ofärdiga klädhögen

image332
Än så länge 5 jackor i jackhögen

image333
Och 13 par skor. Är jag frisk?

image334
Bonus! Min stackars Molly eller Louis som gick en hemsk död till mötes i förgår. Hittade stackarn flytandes på sidan med de gigantiska ögonen jätteöppna! Han gick fiskhimlen till mötes genom att bli nedspolad i toan. En begravning i enklaste laget!



Kväll med Madde!

Känns konstigt att inte ha pluggångest eller att veta att man kan plugga något. För det kan jag inte :) Underbart!
Har varit med Madde ikväll, glass på Pressis och sedan hem till hennes nya trea. Jättefint! Snackat massa skit, kollat kort från klassresa i 6an, konfirmationsläger och sådant roligt. Har skrattat som bara den och snackat minnen. Superskoj!
  Imorgon har jag tvättid halv 10 och dagen ska spenderas med mig själv. Skönt!
God natt!



image330

Foto: Madde

SOMMARLOV!

Åh så härligt. Känns som om man var 8 år igen och skulle på skolavslutning i kyrkan, lite sorgset att det inte är så nu för tiden :) Efter redovisningen sa vi hejdå alla tjejer, kommer bli tomt utan er i tre månader. Men som tur är så är det faktiskt inga avstånd mellan Blekinge, Gotland, Skåne och Halland. Så när tid finns så ska vi hälsa på varandra :)
  Nu ska jag gå till bibblan och skriva ut min hemtenta och lämna den till Eva. Sedan ska jag fixa och dona lite, här hemma och iväg. Imorgon är det pack, städ och tvättdag för mig och på fredag kommer mamma och lillasyster. Och på lördag ska jag HEM!

LYCKA!


Hemtentan är KLAR! Lycka i höjden.
Nu ska Clegg, Miller och Thorsvik (kurslitteratur) ut ur mitt liv!
Jag och Wibban har suttit i bibblan i frustration i 5 timmar och vid halv 8 kunde vi äntligen gå hem. Glada och trötta. Imorgon väntar vårt SVT seminarie sedan sommarlov!

Bilder från sista helgen innan sommaren!

Helgen har varit underbar på alla sätt och vis. Umgåtts med mina vänner 24/7. Här kommer lite bilder från fredagens middag på stan och gårdagens fest hos mig :)

image319

image320

image321

image322

image323

image324

image325

image326

image327

image328

image329

Älskar er tjejer, kommer bli en tom sommar utan er!




Ojoj!

Vilken avslutningskväll på vårt år tillsammans. Innehöll det mesta såsom Flen, dans i soffan, serioustalk, fjantprat och mer dans! Jätterolig kväll verkligen. Idag var det dock inte lika roligt att vakna upp med huvudvärk och chipssmulor över golvet. Nu är dock badväskan packad och bikinisen på för nu drar vi mot Evedal. Inte ens lite dagenefter-värk kan stoppa oss. Eller jo, jag och Maja ska ligga i skuggan ..

RSS 2.0