what a night!

 VILKEN LYCKAD KVÄLL!
 Hade så jäkla kul. Förfestade hemma hos mig med Sanna, J.Lindh, Herman och Linnea. Dansade, spelade kort och sjöng för fulla halsar. Sedan drog vi till Sivans där vi shakade ass och drack drinkar. Hade kanonskoj!
 
Bästa kvällen på länge alltså.
Idag vaknade jag upp och såg 3 vinflaskor det första jag gjorde. Haha. Det fullkomligt STANK pizzasallad här och det var ju inte för trevligt vill jag lova. Diskat och städat upp här lite nu och nu är jag så riktigt sugen på Mc´Donalds. Jag och Hermansson försöker ragga någon med bil, men vi lyckas inte så bra. Dessvärre!

Nu funderar vi allvarligt talat på cykel in till stan!
Fortsättning följer ..


278819-74



278819-73


278819-72


278819-71


fest


Snart kommer tjejerna och då blir det först pizza och sedan fest fest. Ska sitta här hos mig sedan vet jag inte om vi kanske går till Björn! Blir nog trevligt hoppas jag :)



kluft i tidig morgontimma


God morgon!

Sitter med datorn i sängen ochtittar på Växjös lokaltv och Kluft när hon blev mottagen efter någon stor tävling, kan vara OS! Jag är hungrig, så frukost blir det snart. Och en dusch. Sedan blir det nog en liten tur in till stan med Sanna och J.Lindh. Måste fixa ditten och datten. Utgång ikväll, Sivans. Var ett tag sedan man var där och shakade ass.
 Gårdagskvällen var mycket trevlig. Taco, chips, godis och två filmer. Hata Göteborg och The Perfect Man. Vi skrek oss ungefär igenom hela Göteborgfilmen likt dampbarnet Svante. Vilka NÖTTER det finns! Men skoj var det.

Nej nu är jag riktigt riktigt hungrig. Blir nog lite frukost på sängen faktiskt, det var ett BRA tag sedan. När jag tänker efter så var det nog sist när jag fyllde 19 för ett och ett halvt år sedan. För i Florida blev det ingen svensk tradition med frulle på sängen inte :)

Nu jävlar shakar Kluft uppe på scenen i en röd spark alternativt byggdräkt. Snyggt! Sån vill jag med ha ..


image70



höstig dag!


Höstig dag idag, en riktigt höstig dag. Sov gott till halv 10 då klockan ringde och jag skulle upp och gå med Sanna. Var en sväng inom datorbutiken för hennes dator har varit knas och sedan en halvlång skön promenad. Fick prata lite engelska med med en Indisk dam, very nice. 
 Nu är jag klar med texten. JAAAA!! Så jävla ( ursäkta ) skönt. Så om en minut ska jag trycka på skicka och då slipper jag tänka på den mer.
 Nu är det helg. Ikväll taco-film-mys hos mig med Sanna, J.Lindh och Hermansson. Sedan utgång imorgon! Kanske även en liten tur på stan måhända?

Nu ska jag faktiskt städa, DET behövs. Trust me ..

ingen fantasi


Vår redovisning gick kanon. Annelie tyckte att vi var otroligt glada och positiva och undrade hur många gånger vi hade skrattat när vi tränade på framförandet! Haha Ett antal då själva grejen var ganska så patetisk, att informera om ett pedagogiska hjälpmedel. I alla fall när Emelie säger: man måste tänka på att trycka på paus och inte stopp när man vill stanna mitt i filmen! Haha. Vilken nivå ligger detta på egentligen? :) Men det gick bra!

Nu har jag precis avslutat min utredande text och jag ska bara fila lite till på källförteckningen! Sedan ska jag bara skicka den till mamma och pappa så att dom kan läsa igenom den och se om man överhuvudtaget förstår vad jag har skrivit.Kan ju vara en fördel! 

Ikväll ska jag laga supe till mig själv, eller supe och supe men gott ska det bli. Steka kycklingbitar med wookade grönsaker och nudlar. Mums! 
 
Kanske ska ta och fylla tiden innan träningen med lite städ oh fix, det behövs! Oh my god ..



uppe med tuppen

278819-54



Uppe med tuppen, eller inte. Tog mig en välförtjänt sovmorgon (?) till hela halv 10. Kanske inte låter som sovmorgon men det var skönt att sova ut lite. Börjar inte förren 13 då vi ska redovisa på 5 minuter om ett pedagogiskt hjälpmedel, easy peasy. Ska till Maja nu vid 11 och öva lite, sedan lunch på Tufvan tror jag.
 Dancen igår var skitrolig, verkligen. Nu andra gången så kunde man allt och kunde då ge järnet i alla rörelser. Skitskoj. Kvällen spenderades som sagt hos J.Lindh där vi snackade skit och klämde in Idol och Top Modell mellan samtalsämnena. Haha.

Om man skulle ta och klä på sig kanske. Eller kan nog vänta med det. Lyxen att ha skolan och alla kompisar på mindre än 5 minuters gångavstånd är ovärderligt, lyx lyx.
Diska måste jag i alla fall göra. Diskbänken är överbelamrad. Hur kunde detta ske?









plugg=genomfört


Pluggandet har jag lagt på hyllan för idag efter att jag fått nackspärr. Men fick mycket gjort och texten är nu nästintill klar, bara lite finslipande imorgon. Nu har jag en soppa kokande på spisen, ska bli hemskt gott. Till det blir det mormors hemmagjorda frallor :)
 Halv 7 är det dance som gäller, skojskoj. Imorgon får det nog bli en vilodag faktiskt utan träning. Kroppen måste få vila har jag hört, haha.
Efter träningen top modell kväll hos J.Lindh, väl mött!

Nu: mat!













morgonfix


Då var det återigen en ny morgon, snabbt det går i svängarna. Det gäller att hålla i sig. Äggen står på kokning och gröten ska snart sättas på. Vilken höjdarfrukost. Sen blir det Samarkand med Maja en snabbis där jag ska inhandla ett usb minne, shampoo, balsam och lite lite mat. Sedan plugg och städning. Ikväll är det återigen träning, dance. Gårdagens träning var inte alls skoj. Ledaren var hispig och flummig och det var skitsvårt. Nej fy, tar vanlig dance i stället : )

Nehää, äggen kokar över. Talk to you later!

måste plugga


god dag.

Kom just hem från skolan, föreläsning 10-12 och därefter så arbetade vi lite i våra grupper med grupparbetet till torsdag. Föreläsningen var ok, den bästa med Annelie än så länge.

 I morse pallrad jag mig upp två timmar innan skolstart för att ut och gå med Sannis, det var enormt skönt att komma ut ( som alltid på morgonen ).

 Nu måste, verkligen måste, jag plugga. Inlämning av den utredande texten på fredag. I know, det är några dagar kvar men jag vill verkligen få klart min text. Är nöjd med underrubriken jag kom på och texten hittills men visst är det lite klurigt. Handlar om retoriken, skoj va?
 I kväll blir det återigen träning. Igår gick vi allihopa på Afro Powerdance och tusan vad svettig man blev. Sjukt! Men skoj var det och idag har jag träningsvärk i ryggen, som det sig bör. Funderar över antingen Step Core eller High/Low plus ikväll. Återstår att se. Sedan Idolkväll at my place. Känn dig välkommen.

Nu var det plugg jag, jippi.


Back in Växjö


Ja då var man tillbaka i vardagen igen. But I like it. Helgen hemma i Karlskrona har varit super på alla sätt och vis. Torsdagen och fredagen spenderades hemma med softandes. På lördagseftermiddagen blev det fotboll och sedan dax för middag på Nivå vid halv 8 med vännerna. God mat, god dricka och härligt sällskap. Kan det bli bättre? Vi traskade vidare till Stefan på förfest och vid halv 12 snåret var det Nivå igen som gällde. Där hittar vi min man, Peter, Fredde och Simon som suttit där sedan vi gick och ja .. gjort av med pengar. Haha. Jag och Lina styr kosan mot baren och vem hittar vi där om inte Snygg-Erik? Jomenvisst. Lina förbjöd mig dock att fråga honom om lov för att ta kort, haha. Står och hänger lite coolt bredvid en miniliten Erik och sedan så är det Piraten som gäller. Har inte varit där på ett bra tag och jag förstod genast varför, haha. Nej men så illa var det faktiskt inte, musiken suger bara och Sivans är bättre : ) Thats it.
 I går söndags så SLAPPADE vi. Rejält. På kvällen blev det godis och tv i min säng.

Idag var det till att upp i ottan för att hämta Stoffes bil i stan, lång histora, och sedan vänta på mitt tåg som skulle gå 10.35. Jag och Stoffe fördrev tiden på Maxi och på stationen. Efter en förvånandsvärt snabb resa med buss och tåg så är jag nu "hemma". Sanna och J.Lindh mötte upp mig på stationen och hemmåt bar det i den lilla golfen. Postfacket var överfullt och fiskarna lever, tackar. Nu har jag just smällt i mig fullkornspasta och köttbullar, gott. 
 Ska packa upp lite och sedan plugga, städningen får vänta till imorgon. Eller onsdag. Sedan MÅSTE jag handla, har typ inget i kylskåpet efter en helg hemma. Träning vid kvart över 6 och sedan idolkväll hos Maja.

Imorgon kommer även ett efterlängtat CSN då min månadsbudget har varit på bristgränsen. Men bara nästan .. ; )
Mitt namn är Spara, faktiskt ..


    


Snö vs Sol


Dagens planerade plugg gick .. tja vad ska man säga? Sådär. Jag kom i alla fall på ett ämne för min text. Ett plus till mig. Blir lite mer plugg imorgon förmiddag och söndag innan jag åker hem. Hem? Haha. Kallar redan Växjö hem. Härligt : ) Saknar som sagt mina Växjöbrudar lite, ses på måndag dock.

Appropå rubriken, snö vs sol. Vad är egentligen bäst när det gäller en semester? Att stå på skidor en vecka eller att ligga på en solstol och pressa? Valet har alltid varit så enkelt för mig tills dess att jag för ett och ett halvt år sedan provade på skidor for the very first time i Sälen. En kanonvecka var det med åkning, snö, åkning, snö, åkning ..
 Numera när jag tänker på en riktig solsemester så tänker jag på vår vecka på Bahamas under mitt au pair år, fy fan ( ursäkta ) vilket ställe.

Så jag måste nog erkänna att ett soligt Bahamas nog slår ett ruggigt och kallt skid-Sverige, faktiskt.
FAST det betyder inte att jag inte vill åka skidor igen .. Kanske redan vecka 5 i Åre.


278819-63

vs

278819-64

Home


I'm home. Hemma på landet, på ön, på Sturkö. Lämnade småregn bakom mig och möttes av full storm, typ. Himmel och pannkaka vad det blåste, här gäller det att hålla i hatten vill jag lova. Växjö erbjuder inte såå mycket blåst som Karlskronas skärgård men desto mer trist och grått regn.

Idag har det varit heldag i skolan vill jag lova. Föreläsning med Sofia från 8-12, en timmes lunch och sedan på att igen med Annelie 13-16. Puh! Men det har varit två intressanta föreläsningar faktiskt.

Nu har jag fått ett gott mål mat lagat, gott gott och snart är det Idol med familjen : ) Var ett tag sedan.
Nu ska jag njuta av att vara hemma tills måndag, men ska jag vara ärlig så saknar jag redan Växjö! Haha. Min lägenhet och mina uberbraiga vänner. See u on monday!


Nu: idol
Imorgon: pluuuuugg, utredande text ska skrivas. Jippi!


party at Camels house


I går vart det party hos Camel. RIKTIGT lyckat party blev det. Vi drog till Stallarna vid 1 eftersom vi nästan hade dansat sönder Camillas 25 kvadrat vid det lagret. Klassen är underbar kom vi fram till, med vissa undantag ; )
 Kvällen avslutades hemma hos mig med nachoschips och salsa vid 1 halv 2 snåret. Härligt!

I morse var vi ute och gick, vid 12 ska tilläggas. Ikväll blir det träning igen, trots att mina vader värker som tusan efter gårdagens tuffa pass. Haha. Efter det blir det middag och top modell hos J.Lindh och imorgon kommer jag heeeem : ) Ska bli wunderful. Trots att det hade varit nice att vara i V-sjö i helgen. But next weekend my friends.

Nu ska jag plugga, vi har gryyyymt mkt att läsa till morgondagens otäckt långa skoldag 8-16 med en timmes lunch. Måste bara tillägga att jag trivs perfekt på programmet och det verkar vara klippt och skuret till mig än så länge.

Plugg var det ja, och disk, och packning, och städning, och .. tusan med!


278819-62





update!


IKEA igår blev en trevlig liten utflykt. Johanna H joinade oss så vi fyra satt bekvämt i Majas combi hela vägen till Älmhult. Väl på IKEA så provsatte vi soffor, stolar, fotöljer och allt som sig bör vid ett IKEA besök.
 Vaknade fylldes sakta men säkert och på sista avdelningen så blev det lite kaotiskt hos oss alla. Dom andra tre skulle ha stoooora växter inköpta medan jag fick panik för jag tyckte inte att jag hade något skoj i min vagn. Mitt i allt så kom Johanna på att hon ville ha en soffa hon hade hittat på Fynd avdelningen så full fart ända till början av IKEA för att hitta dynor och kuddar till hennes soffa och puuh .. vad trötta vi vart!
 Men vi kom i alla fall ut nöjda tillslut, vissa med fler kassa än andra, HOST Johanna. Blink!

Kvällen spenderades hos Hermansson med middag och att montera ihop soffan. Innan vi fick kläm på det så kom en del fula ord ut ur våra munnan. Men tillslut så, skam den som ger sig.

Idag har vi börjat en ny kurs, Konsten att tala och skriva 1. Intressant faktiskt, blir nog bra detta. Ska sätta igång med tränandet sedan vid 5, då är det aerobic muskel som gäller. Härligt! Sedan vankas det tydligen utgång ikväll, trots att jag inte är jääättesugen. Får se om jag hänger med : )

Ledig dag imorgon, häääärligt. På torsdag har vi föreläsningar heela dagen, 8-16, och sedan ska jag hem hem hem till Sturkö. Ska bli kanonskönt. Stannar nog ända till måndag, i varje fall till söndag blir det. 
 Nu har jag precis slängt i mig en portion pasta och funderar på vad jag ska göra härnäst. Lägenheten är städad, inga direkta göromål till skolan och tvätten är tvättad. Tid till att ta det lugnt med andra ord, skönt! 





 

bra-att-ha-shopping


Om en timme drar vi till IKEA, och det ska bli nice. Trots att jag bara ska handla bra-att-ha-grejer. Suck. Nej men om jag känner mig själv rätt ( eftersom jag är ett IKEA monster ) så kommer nog en och annan ej-bra-att-ha-grej att hamna i min vagn. Faktiskt! Men täcke, galgar, tavelramar, krokar och sånt trist ska faktiskt köpas.

I går var jag sjukligt, och då menar jag sjukligt, trött. Trånade efter sägen redan vid halv 9 men jag stod emot. För hade jag lagt mig då och vaknat vid halv 9 idag så hade det blivit 12 timmars sömn och det är INTE bra för mig. Då blir jag ännu tröttare, illa illa. Så jag utstod någon extra timme framför MTV innan jag störtade i säng. Då var det mycket skönt att somna, mycket mycket.

På torsdag kommer jag hem, yihoo. Torsdag till söndag eller måndag. Känns absolut mer än 1 månad sedan som jag flyttade, herregud bara EN månad? Jag säger då det.

Nehää frukost kanske? Mm, det är en god ide!
Ciao!


image1






 


helgen som kom, och gick!


Helgen, har varit kanon! Helt helt kanon. Stoffe och jag har lagat goda middagar, gått mysiga höstpromenader vid sjön. varit i stan och myst i soffan. En superhelg med andra ord.
 Idag kom familjen med mormor och morfar för att hälsa på. Mamma hade gjort jättegoda smörgåstårtor som vi lunchade på. Jag berättare spökhistorier, haha, och sedan så traskade vi upp till slottet och fikade. Jättemysigt place det där. Pappa och jag utforskade varenda torn och utrymme och sedan så stod vi på den höga trappan och vinkade likt kungen och Silvia. Ingen vinkade dock tillbaka ..

Så min helg har varit bra! Bra bra bra. Nu är jag supertrött och superseg. Ska snart slänga ihop en fruktsallad på kiwi och banan och slänga mig i sängen och titta på tv. Imorgon blir det IKEA med Maja och Linnea för att införskaffa lite bra-att-ha-saker såsom galgar och förvaringsboxar.

Till helgen ska jag hem! Och det ska bli sååå skoj och skönt att komma "hem". Träffa kompisarna och givetvis familj och släkt. Skoj skoj. Hoppas på lite fest på lördag, ja tack.
 Nu ska jag göra dendärra fruktsalladen .. ögonen är trötta!


278819-61


Old blue chair


Fick en sådan riktig stor klump i magen när jag satte på Old Blue Chair med Kenny Chesney. Frank och Valeries favorit nr 1. Och hjälp vad jag saknar dom alla där borta i Florida. Så grymt sjukt mycket. Hade gjort vad som helst för att få en tur och retur biljett till Staterna just nu och Miami.
 Låten får mig att minnas dom ljumma/varma kvällarna då vi satt på framsidan i rottingstolarna och lyssnade på Chesney med palmerna vajanade ovanför huvuderna på oss. Hjälp, vad det känns avlägset. Ibland känns det knappt som om ja varit där, men jo det har jag ju. 10 månader, dom tio bästa i mitt liv. Helt klart! Hade jag fått chansen igen så hade jag helt klart gjort det.

Jag håller alla tummarna i världen för Val, you can do it!
Love you all!



weekend!


God dagens!

Sitter i soffan och tittar ut på regnet som är tillbaka. Suck! Har klarat oss i några dagar, men nu var det dax igen. Nåväl, inte mycket att göra åt. Något man inte kan påverka är det ingen mening att tjata om, så punkt.
 Seminariumet i skolan gick bra, över förväntan. Vi var först ut och satte ribban högt ; ) Efter det var slut så drog vi och käkade i skolrestaurangen, gott var det. Sedan kopierad vi lite böcker som kommer att behövas nästa vecka då allvaret kör i gång ordentligt. Shit! Fick knalla iväg till Akademibokhandeln innan för att köpa Svenska Skrivregler, men det är en sådan bok som man kommer att ha nytta av hela livet. Så det får det vara värt!

Kom hem och tvingade upp Stoffe som hade legat i sängen hela dagen och så drog vi till Willys. Träffade Maja och språkade lite och sedan körde vi vidare genom hyllraderna ( hade dock ingen vagn, haha ).
 Nu har jag precis slängt in två tvättar ute i tvättstugan och sitter och funderar på när jag ska börja med maten. 
 För ikväll ska jag göra sen födelsedagsmiddag till darling. Sedan tv och mys : )

Imorgon ska vi på stan en sväng men ENDAST för att jag ska köpa en försenad födelsedagspresent till Stoffe. Haha. På söndag kommer da familia på besök, och även mormor och morfar. Ska bli ur trevligt!

Nää göra lite nytta nu kanske? Eller nää det är ju fredag! : )
Have a nice weekend för tusan!
Ciao!



s.h.o.p.p.i.n.g


Kom just hem efter en dag FYLLD med shopping! Life is good .. 3 klänningar, ett par tights, ett nagellack, två linnen och två glödlampor blev det : ) Lunchad och fikat med brudarna, helmysig dag.
 Ska snart ut på en promenad med J.Lindh och Sanna och sedan middag hos Lindh. Gott! Skulle ha tränat idag, men jag känner mig inte helt 100 så jag väntar till att skriva in mig till nästa vecka. Bäst så!

Ikväll kommer Stoffe :D Ska bli helnice att ha honom här till söndag.

Nä nu blir det en smörgås. So long!

hurtbullar var det ja!


Jag är TRÖTT! Jag måste komma in i en bättre rutin så att jag sover mer. Nu kan jag lätt vara uppe till halv 12-12 och göra ja .. mest ingenting. Inte bra, inte bra. Halv elva ska jag sikta på ikväll. Blir antagligen Top Model hos mig ikväll. Igår var vi samlade allihopa för ett Top Model marathon hemma hos Emelie. Så lite över 11 traskade vi hemmåt, snacka trött som sagt. Haft bibliotekskunskap en timme idag och resten så har vi gjort klart arbetet som ska redovisas på fredag i seminarium.

Ska ut och gå dagens andra promenad nu med Emelie och Maja : ) Ställde nämligen klockan på tio över SJU imorse för att möta Sanna och Hermansson för en promenad. Det ni! Hurtbullar är vad vi ska bli ..

Som sagt, top model ikväll. Välkomna välkomna .. så långt sittplatserna räcker till!


image59


Hur kan man vara så snygg? Orättvist Freja, orättvist ..








tisdagskväll


Tisdagskväll ikväll. Ledig idag idag, men vi har suttit med det förbaskade grupparbetet i timmar och kämpat och kämpat och guuud vad frustrerade vi blev tillslut. Men imorgon ska vi finputsa det efter bibliotekskunskapen så att vi kan ha vår lediga dag på torsdag riktigt ledig! Skönt!

Har lagat godGOD mat till mig själv. Stekt lax, rotfrukter i ugn, sallad och vitlökssås. SÅ gott!
I helgen slipper jag i alla fall äta själv, hjärtat kommer ju hit. Ska bli wunderful! Måste in till stan på torsdag och köpa f-dags present : ) Myspys.

Ikväll hoppas jag på idol hos någon av brudarna.
För övrigt så har jag varit på bibblan idag och lånat två nya böcker till nästa kurs. Känns skönt att ha fyra böcker klara redan : )

Nu: disk!

278819-41

Saknar mitt hjärta!

filmtajm


Kortisdag idag! Föreläsning med Håkan 9-12 sedan hem och fixa lite lunch. Slappade ett par timmar innan Emelie plockade upp mig för att åka och handla på Willys. Skönt att slippa gå med tunga kassar. För tunga var dom, shit vad man handlar men ändå ser det inte ut som om jag handlat något när jag sätter in det i kylskåpet. Mysko!
 Lagade middag , potatis och fiskbullar. Mums! Imorgon blir det helt klart lax, egna klyftpotatisar och kall sås. I'm a master in the kitchen. Ohyää!
Gick en sväng runt hela campus och uppåt slottet. Man kan ju inte klaga på att man bor på ett fint ställe i alla fall. Jag trivs i Växjö, helt klart.

Ska snart sticka till J.Lindh för lite film och måndagsmys i form av marängsviss. Gott! Ledig dag imorgon men jag ska träffa Martin och Linnea vid 10 för lite grupparbete. Sedan vill jag in till stan. Måste byta en tröja plus så vill jag ha dom där svarta byxorna på H&M. Får se om jag kan tvinga med någon!

Have a nice day, eller kväll!


278819-53

J.Lindh och jag



Lyckad kväll!


Sittningen var kanon! God mat, utsökt underhållning och god dricka :) Sång, musik och lekar. Kan det bli bättre? Nu har man alltså upplevt sin första sittning. Alla var fula och DET var ju ett stort plus. 
 
Det blev mellanfest hos Johanna H innan vi drog vidare till Sivans igen för lite dans och drinkar. Drack en supergod drink, billigt som få med 33 spänn.

Idag har jag gjort supergod frukost till mig och Tess sedan har jag städat lägenheten grundligt och slöat lite. Ikväll ska vi laga mat hemma hos Wibban. Jag, Johanna H och W, Emelie och Camilla. Gott!

Nu: idol!


278819-57

Dax för sittning


Om en stund drar jag bort till Emelie för lite förkrök innan Sittningen!
Dagen har gått åt till att prova olika outfits, prova om, få panik, bli nöjd, osäker på kläderna igen och återigen byta ..
 Nu är jag äntligen klar! Massa färger tillsammans och ja .. strumpor i skor, det säger ALLT!

Uppdatering kommer tomorrow!

Bad taste? Eehh ja
image56


Bootcamp 2007


I går drog vi på bootcamp, nollningsläger 2007! Och sicken dag. Anlände till Åby strax innan 1. Vi blev uppdelade i lag om 4-6 personer. Hejaramsa skulle hittas på, ansiktena skulle målas, tröjorna skulle pimpas och även ett lagnamn skulle kommas på. Mitt lag blev Leif. Haha, värsta fantasin ever. Vi målade lila glasögon och skägg på oss med lila vattenfärg. Pimpade tröjorna och satte hushållspapper till axelvaddar. Sedan var vi fit for fight. Vinbrännboll, apelsinleken, hand mot kroppsdel, balle-lek och staffet utövades på fotbollsplanen. Och SHIT vad vi sög. Vi var enormt dåliga helt enkelt! Men vi höll modet uppe genom att gång på gång sjunga vår grymma lagramsa.

Sedan chillade vi någon timme innan det blev dax för mat. Gott efter en hel dag av aktiviteter. Sedan mera lek. Och GUD vad jag skrattade. Hade så fruktandsvärt ont i magen tillslut så jag kunde inte sitta rakt. Vad lekarna innehöll ska vi kanske inte gå in nämnvärt mycket på. Vissa bastade sedan och Camilla fegade inte för ett dopp i insjön tvärs över vägen. Vi festade på och vid 12 var det spööööööktimme som Paula uttryckte det. Vi satt samlade i stora salen med tända ljus och blev totalt vettskrämda. Jag rös i hela kroppen och svor till mig själv att ALDRIG någonsin sova med öppet fönster igen, efter dom sjukt otäcka historierna. David livade dock upp stämningen med en egenkomponerad historia som jag höll på att garva ihjäl mig åt. Sjuka människa!

Vi stöp nästan i säng vid 1 tiden och i knarrande våningssängar, från någon militär anläggning skulle jag gissa på, så låg i alla fall jag på helspänn och tänkte på dom ruskiga historierna.

I morse vaknade vi alla runt 9 och sedan var det frulle. Fick spendera förmiddagen bäst vi ville fram till halv 1 då bussen kom och hämtade oss. Vi satt nere vid den hemskt vackra insjön i timmar och bara njöt.

Ikväll är det SLAPP kväll vill jag lova. Har just varit på Willys och handlat. Till middag blir det fjärilskotletter och potatis och morötter i ugn. Mums!

Imorgon: sittning!



278819-54

278819-53

278819-55

cosy night with taco and Idol


Föreläsning med Eva idag. Eller föreläsning och föreläsning, men lite mer info. Man dör snart av info, men skoj är det :) Sedan påbörjade vi ett litet lätt grupparbete men vi pallade inte så mycket idag så vi gör resten imorgon. Sen stack jag, Johanna & Therese till Willy för att handla mat till kvällens myskväll hos mig. Taco , givet. Så om tjugo minuter traskar Teddie, Maja, Sanna, Johanna & Johanna in. Taco och Idol. Yää!

Tvättat idag, för första gången här. Gick bra, krympte inget och missfärgade inget. Starkt jobbat!
Imorgon föreläsning 9-12 sedan slapp. Torsdag är det lägerdax, haik haik. Oömma kläder, ja tack!

Nää nu hungrar vi ihjäl nu får dom komma ..



image52




föreläsning


Haft föreläsning ( mest info dock ) från 13-15:30 idag. Jäkla massa info alltså, man blir nästan knäpp. Sedan fyllde vi i en enkät där det även fanns lite samhällsfrågor och OJ vad man förstod att man inte är såå jäkla insatt i samhället alltså. Nästa pinsamt! Efteråt kom det fram att alla hade känt samma, tack!

Nu promenad med Teddie och Wibban ( om det kan sluta regna snart )

Najti


Det tar på krafterna att börja universitetet. Kick off hit, kick off dit .. men gud så skoj vi haft :)
I dagarna tre har vi festat, umgåtts och skrattat. Gårdagen började med grillning kl 3 på Sivansängen. Sedan lite förferre hos Teddie och sedan vidare till Björn. Sen vart det Sivans all night long. Lite halvroligt att vi stod i kön att gå ut redan halv 8! Haha.
 Idag har jag slappat. Pizza på Josephs kl 2 med gänget och faddrarna. Sedan promenad med Teddie, runt sjön. Kalasskönt, efter dom åtskildiga kalorierna vi hällt i oss senaste dagarna. Puh!
 Kom just hem från lite film hos Wibban, Johanna W, som bor fyra dörrar från mig.

Skola imorgon 13-16. Innan det ska papsi komma en snabb runda. Sedan ska vi fixa lite grejer på bibblan!

Nu: soffan, snart: sängen!





Sivans premiär!


Lördag nu då! En vecka sedan jag flyttade in på Stallvägen. Tiden har seeeeeegat sig fram, men nu jädrar kommer det nog att rinna på! Fest ikväll .. puh! Om en timme och en kvart ska vi glada MVK ( medie och kommunikations/informatörs ) nollor inta Sivansängen för grillning och mys i det vackra vädret! Sedan vidare på förfest för att sedan avsluta kvällen på Sivans. Yeyy! 
 Min Stoffe älskling kom igår, en timme innan jag skulle iväg på fest :) Och OJ vad glad jag blev. Han åkte hem för en stund sedan, kräftskiva med Atlas var det ikväll. Men var så skoj att träffa honom, så nu kan jag nog stå ut dom två veckorna som återstår tills han kommer igen. Denna gången för att stanna heeela helgen :)

Har just fixat ihop en liten marinad och tänkte kanske knalla över till Wibban ( Johanna W ) som idag flyttat in 4 dörrar ifrån mig. Eller så borde jag faktiskt göra en sallad och göra mig iordning när jag tänker efter. Idag skaffade jag vuxenpoäng till mig själv då jag nog för första gången i hela mitt liv skrev en handlingslista när jag skulle gå och handla! Ojoj. Kom dock på när vi var på väg hem att jag glömde engångsgrillen som jag ska dela med Tess, Teddie & Anna. Tess får ta en på väg upp från Ronneby.

Nehää sallad var det. Sedan duschen kanske ..

Ciaoo ha en trevlig afton för det tänkte jag nämligen ha!



RSS 2.0