Ont

Jag har så oooont i mitt knä. Drog det ur led på boxen som sagt. Sanna och Maja lindade det igår men det slutade med att jag inte fick någon blodtillförsel, haha. Har sovit med mitt knäskydd inatt men nu gör det bara ondare. Har vaknade flera gånger av att jag skulle vända mig och knät hängde inte med.
Typiskt att detta ska hända inför en helg borta. Halta efter de andra, suck ..



Vill ha 20 januari nu. Sol och värme.

Turkiet nästa?

Kom just hem från Sanna. Suttit och pratat om helgen, skador och främst utlandsterminen. Hur ska vi göra?
Var på möte idag om termin inom Europa, på måndag är det om USA som jag tyvärr missar. Jag är jäkligt sugen nu alltså. Varför inte liksom? Praktik hade ju med vart bra, men jag ska ju för tusan jobba hela livet. Vilken dröm att hamna i San Fransisco en termin eller Whasington DC. My gosh! Då har jag lovat Skinners att hälsa på dem i Florida igen, längtar. Handledaren på mötet föreslog att jag och Sanna skulle till Turkiet, haha. Turkiet?

Imorgon åker vi då till Halmstad. Är väskan packad? Nej. Är vädret med oss? Nej. Är jag taggad? Ja.
Ska bli en riktigt rolig helg och jag ber till gud att han inte stoppar oss i en eventuell snöstorm imorgon.
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova några timmar för att sedan plugga liiite och packa myyycket.
God natt!


Finns inga ord

Vad fan är det som händer? Snö och slask i oktober?





Busy me

Nu har denna vinterns första snö bestämt sig för att komma. Dock blandat med regn, men det gör väl inget. Snö som snö! Lägger sig gör det inte heller, men SNÖ som SNÖ som sagt. Tvättade precis mina vita converse i hopp om att de åter skulle få sin fina vita färg. Önsketänk! Jag tror det är dags att köpa ett par nya vita godingar till våren, mina sjunger nog på sista refrängen! Glad mamma? Hon misstycker starkt att jag går i tunna vita tygskor i höstrusk och jag kan faktiskt hålla med. Med tanke på att de säkert inte hinner torka till jag ska packa inför helgen heller, så får de nog stanna hemma. Ännu bättre mor?

Nu ska jag ta en alvedon, hämta tvätten om en halvtimme, på möte om utlandsstudier om en timme, värda om två och en halv timme och träna box om 3 timmar. Busy ..


Nagellacksproblem



När acetonen är slut så får man börja skava av nagellacket istället. Vilka problem man har som tjej.
Har satt igång och skriva på tentan nu, feels good. Nu ska jag ner och tvätta ..



Avskavt nagellack är det ultimata



Liten tjuvtitt på mina accesoarer till lördagens party



Jag är på gång ..


Dagens to do

God morgon. Ny dag, kall dag? Det börjar bli ruskigt kallt här på mornarna och kvällarna. Frost och grejer, lite mysigt.
Idag ska jag plugga, packa, tvätta och träna. Ska försöka börja skriva på hemtentan idag, känner mig ganska i fas. Det är alltid skönt. Vid 12 ska jag tvätta några timmar ochs en är det bara att dra fram väskan och börja packa igen. Men det ska bli riktigt riktigt skoj med en helg på annan ort med kompisarna. Nu ska jag pressa Anna till att plugga på tentan.
Ikväll underbar box där jag ikväll ska slåss mot Madde :)


Helgen i bilder













Fråga inte helt enkelt, haha.


Godkänd tenta & plugg

Tillbaka i Växjö. Känns som alltid halvtrist att åka tillbaka till skogen efter några dagar hemma, men man överlever ju. Var precis uppe på vår instutition och hämtade hemtentan från förra kursen, var godkänd :) Skönt. Har varit nervös sedan i fredags då vi fick mail att vi kunde hämta tentorna, men jag var ju hemma och det var ganska frustrerande att veta att jag inte kunde hämta den förren idag onsdag. Nu är det som sagt en ny hemtenta som ska skrivas. Läste ut engelskaboken igår och har bara två små pytteböcker kvar, sedan skriva skriva skriva. Vi har egentlig deadline 19 januari, eftersom denna kursen har en typ följdkurs som ligger runt jul. Men jag har satt min egen deadline till 6-7 november, alltså nästa vecka. För den 10 november börjar vi en ny kurs, medierätt och juridik och den är krävande sägs det. Salstenta och grejer så jag vill inte ha en hemtenta från en annan kurs hängande över mig.

Nu tänkte jag plugga några timmar för att vid halv 3 ska min grupp intervjua två personer på Växjö Konst och Design skola till vårt PR arbete. Intressant! Ikväll blir det muskel pass.
I övermorgon drar jag min kos igen, till Halmstad och stannar till måndag. Himla farande här!
Nu blir det plugg!


P.s. Saknar Stoffe D.s.

Proud

Måste bara berömma mig själv. Igår ville jag ut och springa så jag drog med mig Stoffe. Lagom till att vi började så satte det igång att regna. Vi tog Örnahögsrundan ända hemifrån runt och ända hem till grinden, vet inte riktigt hur många km det är, och jag gav mig fan på att inte stanna en enda gång. Och det gjorde jag inte heller! Detta är jag sjukt stolt och imponerad över då jag inte sprungit på väääldigt många år. Benen gick av sig själva och jag kunde vara stolt hela kvällen. Var bara tvungen att berömma mig själv!



Vill inte alls

Jag vill inte alls åka tillbaka idag. Inte alls.
Först ska jag plugga, packa, gå in till mormor och morfar, åka till stan och äta med Stoffe.
SEN ska jag åka tillbaka, men vill inte. Vill inte ..

Kirrade kläder

Ingen superuppdatering under min vistelse hemma. Har haft annat för mig om jag säger så. Nu pluggar jag och ska snart äta lite lasange. Sedan kommer Stoffe och då ska vi springa en runda. Ikväll bara slappt och imorgon åker jag tillbaka till skogen. Men på fredag drar jag iväg igen, denna gång till Halmstad och 80 tals fest. Kläderna är så gott som kirrade.

Hörs när jag är tillbaka i skogen!

Mitt hjärta

Mitt ♥ är underbart! Idag när jag satt och pluggade ringde det på dörren runt halv 12 och där stod ett blomsterbud. Stoffe hade beställt röda fina rosor till mig och i satt ett jättefint kort. Då blir man ju lite glad sådär :)





En bra dag alltså. Nu har jag pluggat klart och ska ta helg. Om en stund ska jag ut och springa/gå en runda för att göra plats i magen för lite god mat och snacks på bion ikväll.


vad fan är det som luktar?

Jag har gått omkring hela kvällen och undrat vad det är för sur/söt lukt som förföljer mig. Kom precis på att det luktar ättikssprit, men DET har jag varken druckit eller sniffat på (för då hade jag varit avliden). Nu vet jag var det är. Det är alsollösning som har jag dränkt i en kompress som sitter på min höft. Den sitter där för att jag har en körtel som har vuxit och fröken sjuksköterska rekommenderade alsollösningar till att den sjönk i storlek. Nu är den STOR!
Så det är därför jag luktar ättikssprit, inte alls fräscht .. får ta en dusch!


Nostalgipromenad

Härlig dag som kunde ha innehållit lite mer plugg. Men hey, det är ju en dag imorgon med. Då kör vi två kapitel till.
Stoffe kom i förmiddags innan han började jobba. Vi tog en promenad ner på Ekenäs, stället neranför vårt hus som leder ner mot vattnet. Kom på att det var längesen jag var där, riktigt LÄNGESEN. Skam eftersom det är så fint oberoende om det är sommar, vinter, höst eller vår. Fick nostalgi när jag tänkte på att midsommaraftnar när vi gått ner dit och plockat björkris till midsommarstången och prästkragar till bordet. Vi gick förbi träder varifrån jag ramlade hals över huvud ner från, och landade med ryggen på en bergshäll när jag var 12 år sådär. Det var Valborg och mamma fick köra mig i ilfart in till akuten där jag fick gips för en bruten arm. Trädet står kvar, dock utan den ruttna grenen som gjorde att jag brakade baklänges, haha.

Om en stund kommer mamma hem och då ska vi in till mormor och morfar och äta kroppkakor. Mums vad gott. Avis Madde? ;)
Nu ska jag gå ner till soffan och kolla Prisonbreak som Josse satt på, men somnat ifrån. Eller nej, nu kom mor inannför dörren .. tjo!


Sturkö

Då var man hemma på ön då! Kom vid kvart över tre till mammas jobb och sen körde vi och handlade lite. Hem och gjorde god middag sen hängde jag med syrran på innebanyderby mellan Slätafly och Färjestaden. Trevlig match där slätafly vann, men vad är vitsen med effektivt spel? Tog ju för sören 2 ½ timme innan matchen var slut. Det kallar jag LÅNG match, haha. Tacka vet jag Josses rullande.

Nu ska jag äta lite och snart kommer Stoffe innan jobbet. Sen blir det några timmars plugg innan resten av familjen anländer. Eller pappa är ju i och för sig i Sthlm med jobbet men mamma&Josse. Nu lockar en god frukost sen ska jag nog säga hej till mormor och morfar med. Kanske en skön promenad i sol med? Ja nu blev det mycket att-göra.

Hej då!

Redan onsdag

God morgon onsdag!
Var uppe vid 8 och gick morgonprommis innan en gon frukost. Grattis till lilla Wibban som fyller stort idag med :) Nästa helg ska vi till Halmstad på 80talsfest, kommer bli gryyyymt. Fre-mån och avslutar helgen gör vi givetvis på GeKås, haha. Har aldrig varit på stället så det ska bli intressant.

Nu kollar jag TopModell och ska snart diska och lite sånt göro. Sen ska jag packa, åker ju hem idag. Kvart i 2 går tåget, tio över 1 går bussen. Hinner jag blir det lite plugg annars ska jag läsa lite på tåget tänkte jag. Ska bli så gudars skönt att komma hem efter 6 veckor. Fest, träning & lite av varje står på schemat.

Nu måste jag röja upp lite här. Ska nog dra igenom med dammsugaren, det är alltid skönast att komma tillbaka till ett prydligt och rent hem. Ha en bra dag!

Resa till värmen





Vi skippar skidresan på mammas 50 årsdag och kör ett säkert kort som vi är bra på, solresa :) Så det 20:e januari åker mamma, pappa, jag och Josse till Teneriffa och Mar Ola Portosin. Ska bli lovely!









Här ska jag njuta en vecka. Vad ska ni göra i ett kallt Sverige?




...

dom förökar sig de jävlarna ...


FLUGJÄÄÄÄÄVEL!

Jag blir tamejfan vansinnig. Jag har en jävla fluga som har levt i min lägenhet i mer än en vecka nu. Jag är så jävla irreterad. När jag öppnar fönstret flyger den inte ut och den flyger i mitt ansikte hela tiden. JAG BLIR GALEN!
Jag ska jubla dagen den dör eller flyger sin kos. Men nu tror jag att den börjar sjunga på sista refrängen, för den börja flyga saktare och jag tror att flugans reaktionsförmåga börjar försämras. Han har väl brist på frisk luft som Anna sa igår vid den dagliga flugdiskussionen. Nu ska jag fan döda den jävlen ..


21 oktober 2003

Idag är det den 21:a oktober. Idag för 5 år sedan satt jag och Stoffe i min säng och pratade. Idag för 5 år sedan var vi lite sådär gulligt blyga inför varandra. Idag för 5 år sedan ringde Carro&Tomas mig och Tomas sa: jaha, är ni tillsammans än eller? Idag för 5 år sedan blev jag tillsammans med min underbara Stoffe. Jag älskar dig av hela mitt hjärta & saknar dig när du inte är här. Fredag är vår dag, då ska vi fira. Jag älskar dig Stoffe ! ♥




Veckan innan jag åkte till USA, 10 låååånga månader ifrån varandra.

Kväll

Nu sitter jag som vanligt helt död när det lider mot kvällen. Infektion i kroppen?
Imorgon föreläsning 10-13 sen plugg sen step core. Tror jag åker hem redan onsdag, kan lika gärna plugga hemma som här. Stannar till tisdag, härligt med många dagar.
  Nu ska jag ta en clementin, en dusch, ringa mamma, stoffe & sen sova!

 






USA. Flickorna säljer saft på garageuppfarten, jag på båttur i Spanisch River och jag, Åsa och Linn på VIP klubb i Downtown Miami!


Trötthet

Sitter & försöker plugga. Men senaste veckorna har jag varit så fruktandsvärt trött trots 9 timmars bra sömn. Jag vaknar jättetrött och lägger mig ännu tröttare. Så nu sitter jag och häller i mig vitaminbrustablett ur ett glas, ska även skala en clementin. Ska till campushälsan 14.15 för some problems och ska passa på att fråga om min trötthet då med. Kan inte fortsätta såhär. Jag tränar ju, äter bra och sover bra. Whats the problem?

Nu ska ja ta tio sidor till i boken, sedan lite lunch och sedan träff i bibblan.




Inte det lättaste att läsa på engelska när man halvsover. Det kräver verkligen fokus och sjävkontroll. Vilket jag nu har noll av ..


Kär i kärleken

Man blir ju kär i kärleken när man ser Anette & Rickard i Ensam mamma söker. ♥




Shopping

Här är mina fynd från gårdagens shopping.



Svarta stövlar Nilsons, skor Dinsko, Skjorta/klänning BikBok, T-shirt i större modell Stiil, träningslinne H&M, Nivea bodylotion och hårgrejs plus rosabandet-band Lindex.



Jag älskar dom! Nilsons 1199 kronor, nu i efterhand värt varenda öre. Nu blir det snåleri fram till fredag då nya pengar kommer :)

Kom hem från stan för en stund sedan, lämnat Anna. Vi har verkligen haft en superhelg. Massa skratt, shopping, GOD middag igår på Båtsmannen och sedan mysig hemmakväll i soffan med film. Idag sov vi ut och sedan drog vi in till stan för lunch på Donken. Mådde illa efter halva hamburgaren dock. Nu ska jag slänga mig på soffan och slöa. Imorgon blir det plugg och sådant. Planerar att åka hem redan onsdagkväll eller så blir det torsdags eftermiddag. Ska bli så himla skönt att komma hem. Var ju 6 veckor sedan nu. På lördag blir det kanske fest och på söndag ska jag med på Annas danspass som hon ska ha i Ronneby. Så träningskläder får åka med hem. Imorgon blir det nog ett steppass om det inte blir promenad/springrunda. Tisdag step core och onsdag air styrka.

Tack Anna för en kanonhelg och hoppas att du satt i rätt ände av tåget när ena änden åkte till Kalmar och andra till Karlskrona ;)


Dialog vid sänggående

Natten mot söndag, & det är läggdags på Tuvanäsvägen.

Både Johanna & Anna trycker in sina öronproppar i öronen, likt mycket äldre damer som är känsliga för störande uteliv och skrik. Lägger sig i Johannas säng och ska sova.

Anna: har du låst dörren?
Johanna: vaaaa?
Anna: har du låst dörren?
Johanna: suckar och går och kollar och lägger sig sedan igen
Efter en stunds tystnad
Anna: är du säker på att inte nycklarna sitter i på utsidan av dörren?
Johanna: vaaaa?
Anna: kolla om nycklarna sitter i dörren!
Johanna: suckar ännu högre och går och kollar dörren.
Johanna: släckte du ljusen?
Anna: vaaaa?
Johanna: SLÄCKTE DU LJUSEN?
Anna: ja!
Stunds tysnad
Anna: men det var bara tre ljus va?
Johanna: vaaaa?
Anna: skit samma!

Johanna: god natt!
Anna: vaaaa?
Johanna: GOD NATT!



Spenderarbyxorna på

Då drar vi på restaurante som det så fint heter, Båtsmannen.
Idag har jag lyckats spendera 1700 i lilla Växjö, ganska starkt jobbat. Men så fick jag med min fina grejer hem med. Och hör och häpna, TVÅ par skor. Jag som tjatat om nya boots. Stövlarna från Nilsons fick hänga med plus ett par skönheter från Dinsko. Nu duschar Anna och river hela duschen och jag ska sminka mig.


STICKAN

STIG MALM HAR HÖRT VÅRA BÖNER! VI HAR NUMER FULL POÄNG EFTER FÖRSTA ÅRET. MAJA HAN HAR HÖRT VÅR BÖÖÖÖÖN!


P.s. Jag är inte alls bitter att det tog Stig 7 månader att sätta in mina och Majas ekonomipoäng. Tönt. Men nu är de där :D D.s.



Mycket trevlig kväll

Vilken underbart mysig kväll jag haft. Taco, rött vin, massa prat och skratt. Precis som det ska vara en fredag i goda vänners lag :) Emelie & Camilla drog vidare ut efter att ha försökt tjata med mig i några timmar. Men trots att ja inte skulle ut dansade jag fuldans i köket och drack gott vin. Nu är jag alltså hemma och ska snart krypa till kojs. Ska bara kolla upp när bussen går in till stan imorgon så jag kan möta upp min bästa Anna klockan 10.10 vid tåget. Sen ska vi ha en fab dag! 



Sommaren 2008 då vi "festade till det lite" ..

Får ju inte glömma, att jag idag köpte årets första julmust. Jag är GALEN i denna dryck och hinkar varje år liter av denna goda dryck. Så varje år när musten står där i affären är jag först ute av alla jag känner. Sjukt ..

Taco

Då var det snart kväll igen. Vad har jag då gjort idag. Jo;  pluggat, nåväl ett kapitel är väl bättre än inget? Städat, och FINT blev det. Handlat, nu har jag välfyllt kylskåp igen, finns det något bättre? Nu ska jag snart traska bort till Camilla där det vankas taco. De andra funderar på att gå ut ikväll men jag hoppar. Måste ju vara pigg imorgon då det kommer besök. Då ska vi shoppa och jag ska bara hitta ett par stövlar. Antingen blir det de på Nilsons om de finns kvar, eller ett par på Dinsko, återstår att se. På kvällen blir det Båtsmannen .. oj, jag har visst glömt boka bord. Behövs det är ju frågan. Får väl ringa sen eller imorgon då.

Nu ska jag packa ner min lilla Marabou & mina kryptoniter och slänga mitt bananskal. Nu ska det bli gott med taco.
Vad gör ni ikväll?



Det blir taco med dessa tjejer ikväll. Mumma!



Det där med engelsk kurslitteratur

God morgon, nu står plugg på schemat i några timmar innan dammråttorna ska bort!







Hej hopp nu kör vi boken ...


23.45

Tänkte slänga in några pics som jag tog alldeles nyss. En liten fotostund i mitt enkla boende precis innan läggdags ..




Jag har städat två av gaderoberna idag och visst blev det fint? Det såg ut som K.R.I.G.E.T. innan ..



Ursäkta mina underkläder. Men har ni någongång sett något så organiserat?



Min nya lämpskärm lyser fint ikapp med mina lila ljus, ja de är lila inte svarta



Nu tänkte jag krypa till kojs i skönaste pyjamasbraxen ever. Kan det vara bästa USA köpet?



Nu är det kväll så nu signar ja ut. Over and out som vi säger på militärspråk

Ja jag är ju för härlig. Bjuder på trosbilder hippsan som hoppsan och signar ut appropå ingenting. Haft en trevlig kväll på tu-man-hand som inneburit Du är vad du äter, och ett trevligt litet tilltugg i samma tema; morötter och gurka i holidaydipp. Jag är ju en klippa. OCH jag är väldigt trött. Imorgon ska ja upp vid 9 för att gå en sväng, eftersom det inte blir träning imorgon då det är fredag. Sedan ska jag läsa minst 1-2 kapitel i boken med minst text ever. Sen blir det städ och sen handla. För att avsluta kvällen med taco. Deja vu? Har jag inte skrivit detta innan.
  Om jag skulle ta och deja vua mig själv i säng nu kanske. Jag har absolut inget vettigt att skriva såhär tjugo i 12 en torsdagskväll så varför ödsla tid på det? Det kan man fråga sig, men likt förbannat sitter jag här och skriver med mina små händer. Eller små och små, tycker jag har ganska stora faktiskt. Eller inte STORA som i STORA kanske, utan stora som i normala och inte STORA.
  Idag dödde jag nästan på Martinas step airpass. Jag var svettig som en brunstig tjur (?) men mina höga knän satt verkligen under hakan och v-stegen gjorde jag nästan utanför lådan. SÅ duktig var jag, så det där med brunstig tjur tar jag tillbaka. Eller jag var ju fortfarande svettig, men liknelsen med ett ko-djur känns lite för överdrivet. Kanske mer kan likna mig i svettväg som en svettig tjejko. Låter betydligt bättre.
Vet att mamma kommer att sitta och läsa detta och skratta åt mina meningar och formuleringar. Inte på hånande sätt utan för att hon har en dotter som verkligen kan uttrycka sig i ord och bild. Nej för tusan inte i bild, det var överdrift. Nej nu svamlar jag igen, GOD NATT!

Små dammråttor & tweedmannen

Då kan man väl säga att det var helg för min del. Och lika snabbt som vanligt har veckan gått. Men vänta nu .. hur kan min skrivbordsstol kännas lägre än igår? Har jag krympt? Nåväl helg var det ja. Idag vart det föreläsning med Hakon (håkan) igen och idag höll han sig faktiskt helt ok till ämnet. Karln har en tendens till att sväva ut rätt så ordentligt för att inte tala om hans förmåga att lova att skicka ut hemtentan, som aldrig kommer.

Efter PR föreläsningen gick jag till apoteket och inhandlade grymtolja som grannen där hemma säger, nässpray. Sedan ICA för att handla matlagningsgrädde (blir köttbullar, potatismos och brunsås iväll) samt Brämhults juice och en fiskgratängskryddmix och den underbart goda mixen till Tacogratäng. Efter det inom Subway för en 6 inch honey oat tuna. Det är kärlek och inte minst Floridaminnen. Jag, Linn och två subways några gånger i veckan.

Tanken var att jobba undan lite plugg idag men jag har noll motivation. Och vet ni? För första gången ska jag nog följa den uteblivna motivationen och skita i att plugga idag. Känns bra, bara en gnutta ångestladdat. Imorgon ska jag fakitskt läsa kap 4, så det så.

Vid 16.35 ska jag värda 2 pass och sedan träna aerobic. Det är sjukt vad man känner sig nyttig efter en vecka full av träning. Jag känner mig tom på något sätt när jag inte varit på Vugi minst 4 dagar i veckan. För det mesta blir det 4-5 pass i veckan, känns lagom. Ikväll blir det som sagt lite husman för mig och sedan slapp i soffan. Imorgon plugg, städning (Anna är ju dammallergisk), mathandling och tacomys.

Råkade precis se i ögonvrån det jag har försökt tränga undan sedan i måndags då jag tvättade. Min stora IKEA säck full med nytvättade kläder. Hur svårt kan det vara att lägga in dem i gaderoben? Jag hatar oreda men trots det är det väääldigt jobbigt att hänga upp lite kläder. Konstigt.

Jag borde nog även maila min lilla indievän från förra veckans utgång. Lilla tweedmannen sitter säkert i sin lilla tweedkavaj i något dystert studentrum och tänker: Jag undrar just när den lilla söta tjejen som tog alla bilder från den roligaste kvällen i hela mitt liv ska skicka dom? Nåväl, hon har nog annat för sig. Jag kan vänta lite till, tänker mannen och ler och dammar av kragen på sin lilla tweedkavaj.
NU fick jag dåligt samvete, måste genast maila min vän Kashif (läser innantill på den fina lappen).



Plugg i ett trött tillstånd

Jag förstår fan inte hur man kan vara såhär trött? Hur är det möjligt efter nio timmars god sömn, stadig frulle och hälsosam träning? How? Det är en gåta. Just nu hade jag behövt några tandpetare (utan spetsiga ändar) för att hålla upp mina ögonlock. Dom vill liksom inte stanna på rätt plats. Och det är nödvändigt nu när jag plöjer igenom en bok på engelska, väldigt nödvändigt. Om 5 sidor tar jag break för idag. Ork finns liksom inte. Då ska jag tillreda lite ärtsoppa (läs: trycka ut den ur en korv och värma på spisen) och klicka på lite senap och sätta tänderna i ett havre-knäcke. Vid kvart över 5 börjar träningen, air styrka, vilket ska bli intressant att se om jag tar mig dit i detta dimmiga tillstånd.

Imorgon veckans sista föreläsning vilket innebär att jag får sova ut på fredag, underbart. Men sedan blir det lite plugg, handling och städ av lyan inför Annas intågande. På lördag blir det stan och sedan Båtsmannenbesök (restaurang) för god mat och gott vin. Sedan har vi planerat att avsluta kvällen i min lya med vin och gottit. Vid detta besök hoppas jag att Anna inte slänger iväg sin mobil över axeln när hon ska svara i den, eller lyckas koka över något på spisen som leder till översvämning. Håll utkik efter uppföljning!

Nu väntar sidorna ... shit det var ju 7 sidor, inte fem .. och sen ärtis. Vilket i praktiken kanske inte är det ultimata att äta inför ett träningspass där man ska vara vig och lyfta på benet i tid och otid?

Tävla!


Självklart vill man tävla om en fotografering. Chans att vinna? Zeeeeerooooo ..

http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html 




What to do?

Vad ska jag göra?


 

Australien
Griffith University


Danmark

Köpenhamns Universitet
Århus Universitet


Frankrike
IUT Université Paul Sabatier


Holland
 
Hogeschool Holland, Amsterdam, Holland
Maastricht Center for Transatlantic Studies, Holland


Island

Islands Universitet


Japan

Kansai Gaidai University Osaka, Japan
Tokyo International University, Japan


Kanada
 
Wilfried Laurier University, Kanada
University of Ottawa, Kanada


Kina

University of Macau, Kina


Korea
Ajou University
Thammasat University
EWHA Womens University


Lettland
Vidzemes Augstskola, Lettland


Mexiko
Tec de Monterrey - Campus Estado de Mexico, Mexiko


Norge
Universitetet i Oslo
Universitetet i Bergen


Spanien
Universidad Cardinal Herrera CEU Valencia


Storbritannien och Irland
University of Glamorgan, Storbritannien
University of Roehampton, Storbritannien
Mary Immaculate College Limerick, Irland


Tyskland
Universität Lüneburg


USA
University of North Carolina Greensboro
University of Wisconsin Eau Claire
University of Minnesota Duluth
University of North Carolina Pembroke
Saint Louis University
Central Missouri State University
Gardner Webb University
University of Wyoming
University of Scranton
San Francisco State University
Hawaii Pacific University
Central Connecticut State University
Eastern Illinois University


Utlandstermin

Men hey vad jag är ur fokus. Tanken var att läsa klart kap 1 i The public relations - handbook innan träningen. Med 1/3 del kvar började word trillskas (istället för att anteckna på papper gör jag det direkt på datorn, mycket smidigare) och vägrar att göra som jag vill. Vill jag hoppa upp en rad vill den hoppa ner.
Blir jag inte klar innan fem i 5 som jag inte kommer att bli, så ska jag läsa klart de sista sidorna ikväll. Ett mål är ett mål.
Föreläsningen idag var bra. Vi fick information om vår femte termin, alltså nästa höst. Då har vi ju valbar termin vilket innebär antingen utlandstermin eller praktik/studier på hemmaplan. Jag har alltid varit inriktad på utlandstermin men hur bra är det inte att få in en fot i ett bra företag? Det blir att tänka över detta fort nu, eftersom ansökan om utlandstermin ska vara inne i november. Hurry hurry! Blir det utland lockar USA mycket, västkusten eller uppåt Boston och NY. Har i alla fall lovat min USA familj att hälsa på dem om jag åker till the States.

Nu ska jag slåss lite med word och vid kvart över 5 är det step core. Lovely! Ikväll planerar jag en lugn kväll i soffan om inte grannen bestämmer sig för att ha fest (det är ju tisdag!) för då sticker jag illa kvickt. Gud bevare mig.
Och Anna, fick du tag i SJ?

Dimmig dag

Välkommnade denna vecka med att vakna trött i både kropp och knopp. Ser dimmigt och näsan är täppt. vilket tyder på att jag kan ha ännu en förkylning på intågande. Men den ska inte få komma! För i helgen får jag ju finbesök och då ska jag vara fit. Håller på att tvätta & fixa lite här hemma. Skulle börjat plugga var det tänkt, men min bok har inte kommit än. Får ta tag i det imorgon.
 Ikväll ska jag förhoppningsvis piggna till med hjälp av ett muskelpass. Brukar inte kunna gå på det eftersom jag värdar på måndagar och det krockar. Men idag ska Wibban ta mitt pass eftersom jag ska ta hennes på torsdag, så då får man passa på att jobba på muskelmassan lite ;) Imorgon stepcore, onsdag air styrka och på torsdag är det ingen box så då får det bli core tror jag.

Back to tvätten


God natt?

Nu ska jag stänga av tv:n, borsta tänderna, stänga av datorn, släcka lampan och krypa ner under täcket. Ingen rolig kväll alls. Jag saknar stoffe så-in-i-helvetes och hade bara velat åka hem. Är också lite putt, men det får man väl bortse från ..
Ont i magen har jag också. God natt skit!


Uppbokat!

Då var man ensam igen. Stoffe lämnade mig för några timmar sedan för att åka hemmåt skärgården. Och jag ville bara hoppa med i bilen och åka med hem. Saknar verkligen hemma nu när det börjar bli mörkt och dystert. Men jag ska inte tillåta mig själv att komma in i den "höstdepression" jag hade förra året. Sjukt jobbigt och jag ville verkligen inte vara i Växjö då. Men nu är det ju faktiskt så att jag har många roliga helger inplanderade framöver. Anna kommer nu i helgen sen åker jag hem i ett antal dagar blir det nog helgen efter det. Sedan ska vi till Halmstad den 1:a. Wibban firar sin 20 årsdag där och det är 80 tals tema. Helgen efter det är det baklängesmiddagen, sittning. Den eller helgen efter kommer antagligen Stoffe & grabbarna upp för utgång och festligheter. Sedan helgen efter det är det den 22:a nov och jag och familjen ska ner till Malmö för att gå på musikal, Jesus Christ Superstar. Så ni ser, ingen ledig helg förren i början av december i princip, haha. Och mellan det ska jag försöka få in lite plugg ..


Nu ÄR det lördag!

På Annas begäran kommer här dagens inlägg. Vi slappa här hemma (läs: Stoffe diskar, jag sitter vid datorn) och jag ska snart ta tag i maten. Blir färsk pasta med mammas&pappas goda recept på kycklinggrejsimojs i typ curryblandning. Vid 7 börjar festen och innan dess ska jag råka hitta något i gaderoben och tänka: men guud, hur hittade denna skönheten hit? Lär aldrig hända.

Nu får jag nog stötta karln där ute, han håller på att riva inredningen.



Händig man i rosa diskhandskar

Lördag?

Då var det fredag, höll på att skriva lördag för det känns verkligen som det.
Jag och Stoffe har spenderat ett par-tre timmar på stan. Var ute efter stövlarna med stort S, men jag är inte riktigt 100 på några och det ska man vara. Men har ett par på lut så åker kanske in imorgon igen en snabbis. Annars köpte jag två nya träningslinnen och ett par träningsbrax. Plus sockar och fyra ljus. Inte att förglömma alkoholen, imorgon är det ju fest, inflyttningsfest. Stoffe köpte fina Replay jeans som jag just nu tjatar på honom att prova, för jag var inte inne i affären när han köpte dem. Men han vägrar ..

Nu ska vi titta på lite film och sedan börja med nödvändiga fredagstacon och en flarra rödvin. Ikväll blir det bara slappkväll, skönt för jag hade inte orkar något. Badhuset blev inte heller av, kanske imorgon eller söndag. Var för trötta helt enkelt. Nu började The Hills, blir nog lite titt på det i stället.



Här sitter jag och bloggar just nu. Älskar min soffa ..



Jag känner mig intelligent med kurslitteratur och en jordglob nära tillhands, haha.
Jordgloben hade Stoffe med sig upp igår, jag hade skickat bud från mamma&pappa. Det är deras gamla,
men jag kom på att det är ju faktiskt en fin grej och lite sådär mysig att ha. Så där står den!
Vuxenpoäng!


Box - ultimata träningsformen

Jag älskar box. Det är så otroligt härligt att slå och kicka det hårdaste man kan och känna att man bara får mer och mer mjölksyra :) Idag hade jag någon jävla illska i blicken för Wibban såg på mig, mitt i mina krokar, och sa: jävlar, är du arg på någon idag eller? Haha, det var jag inte. Men hade riktigt bra med kraft idag. Sedan körde jag slut på mina sista krafter i sista rundan intervaller. Härligt!

Nu sitter jag här och väntar på min man som är på intågande. Har tagit upp dubblingar ur frysen (världens godaste bröd för er som inte bor på Sturkö) som jag tänkte göra lite rågskorpor av när Stoffe kommer, lite kvällsmacka. Om en stund ringa Anna så jag borde nog duscha, för NEJ det har jag inte gjort. Jätteäckligt jag vet, men jag har fan inte orkat. Är ju bara jag själv som lider av odörerna i så fall ...



Här var vi vår utsikt på Stallarna i tisdags. Haha. Inte jättemånga som inte var indier som ni kanske ser. Bäst är ändå vår lilla etta Calle ( vit och blårandig tröja). Han var vår bodyguard under kvällen.


Då var det torsdag igen

Då var ännu en skolvecka över. Föreläsningar tis-tors, så nu är det helg för mig igen. Pluggfri sådan, ska bli skönt. Ikväll kommer Stoffe vilket även det ska bli skönt, mycket mysigare än att vara pluggfri såklart. Har ju inte setts på tre veckor så nu ska vi bara mysa och sådär. Imorgon har vi planerat in en statstur och sedan åka till badhuset för att simma & vara barn i äventyrsbadet. På kvällen har jag bestämt taco, idol, godis och mys. På lördag är det inflyttningsfest hos Camilla&Johanna så då blir det en tur dit. Sivans sen och söndag bara slappt.

Ikväll är det box som står på schemat. Är alltid med lite skräckblandad förtjusning jag går dit på torsdagar. Det är verkligen superskoj men den känslan av utmattning som infinner sig efter några rundor krokar och up-cuts är inte att leka med. Har precis städat hela lägenheten, behövligt som alltid. Inte för att det på något sätt är skitigt här i den meningen, men det är hemskt att små knäckebrödssmulor fastnar under sockarna. Det är skitigt för mig!

Nu sa jag värma till lite mat som mamma&pappa hade med sig förra helgen. Färsk pasta och fläskfilee med mögelostsås såg det ut som. Ska bli härlig torsdagslyx. Sedan blir det soffan några timmar innan boxen lite över 5.
Ikväll ringer Anna för att chittchatta lite :) Däkan kommer ju nästa helg, då blir det trevlans!

Efter lite övervägande kommer här en av bilderna från vår kväll på Stallarna, omringade av Indider.
Sanna ser ut att dö i vilken sekund som helst och jag har en gigantisk stor och fläckig arm här, men det bjuder vi liksom på. Observera vår lilla vän i mitten, mannen i tweedkavaj. Vilken kväll, vilken kväll ..




Indiskt på Stallarna

Vilken kväll. Har aldrig varit med om dessa like. Förfesten skitskoj och sedan drog vi till Stallarna där det helt plötsligt öppnade sig ett hav av indier. De kom från alla håll och det bara kryllade av dom. Fy fan vad vi skrattade. De skulle dansa med oss hela tiden. Blonda tjejer dansa med små knubbiga indier i glasögon, det var en syn för gudarna. Helt plötsligt kom jag på att jag hade kameran i väskan så upp med den. I precis samma ögonblick jag tagit upp den ur väskan flög indierna på Sanna och JLindh för nu var det fotografering. Haha. Jag döör när jag kollar på bilderna.


Fulltratt

Detta är småtimmarbloggning på hög nivå. Jag är lätt salongsbesurad och kom just att tänka på vår lussevaka på gymnasiet. Carro skrev ett så sjukt inlägg på min dagbok på lunar. Kommer du ihåg, om du läser här?
"Vi är spanjonerer och vi ligger i våningssängen ..."


Bye


Party

Då var det tisdagsparty då. På med finkläderna sen kör vi. Föreläsning imorgon 10.15, men vafan ..

Välsvarvade ben framåt småtimmarna

Att man blir mer kreativ framåt natten kan nog stämma. Eller jag vet egentligen inte om det är en tes men de är min tes. Jag hade kunnat skriva en hel hemtenta framåt 22 snåret varje kväll och vara klar lagom till 2 snåret. Jag är sjukt effektiv när det bara gäller (och jag bara vill) framåt småtimmarna. Men hey, hur kom jag på detta udda uppslag till ett inlägg?
Stod nyss i duschen och beundrade mina välsvarvade ben ( ja dom blir faktiskt himla snittsiga av body pump och en himla massa step ) när jag började fundera på vilka som läser min blogg. Har ett fast antal unika läsare varje dag ( trots att det inte är ett stort antal) men vilka är det? Vid närmare eftertanke, ungefär när jag konstaterade att jag har en stor leverfläck på vänster lår, listade jag ut att säkert hälften av alla unika besökare är mamma. Hon tittar titt som tätt in för att kolla hur hennes äldsta dotter för sig i skogarna. Ja, så måste det va.

Ikväll har jag relaxat med lite smygätande av chocklad och liiite chlinötter samt Färjan på tv. Hette det så? Där snackar vi knasigt uppslag till tvprogram, trots att det var himla underhållande och jag skrattade så jag tjöt när konferensfolket svängde loss i en snittsig dansbands-dans och fylle-kajan fick utbrott på Anita. Efter det läste jag för hundrade gången igenom hemtentan och den förbaskade Louw har liksom ettsat (stavning?) sig fast på näthinnan. Lille gubbe, försvinn.

Annars har dagen som sagt gått åt till lite promenixande med diverse vänner. Först morgonprommis där jag och JLindh hann avhandla ämnen såsom inredning och utlandsterminer. Senare följt av en längre-runt-sjön-promenad som mest handlade om fest. Förresten så fick min egenkomponerade köttgryta ett himla sting och blev smakrik och god. Och dra på trissor, lyckades till och med med potäterna.

Nu sitter jag här med en turban på skallen och beundrar mina välsvarvade ben. Nej nu får jag lägga av.
Imorgon tar en ny kurs vid med Hakon (Håkan) allas favorit. Public relations handlar den om. Vid kvart över 8 ska jag först infinna mig utanför mitt hus för morgonprommis med fröknarna Skåne. Sedan frulle och bibblish för att skriva ut tentan, SOM JAG NU HAR TJATAT OM VÄLDIGT MÅNGA GÅNGER! Efter det blir det väl lite köttgryta (som jag också har tjatat om) för att avsluta dagen med det bästa på hela veckan (näst efter obligatoriska fredags-tacon) step core men vår allas Sophia.

Nu ska jag dra av mig turbanen och krypa ner i min 1.40 binge som just nu är täckt av en blöt handduk, inte jättefräscht, och framförallt inte jättetorrt. Vatten har jag i öronen med. Aningen trött inlägg såhär på kvällskvisten så nu säger jag over and out.


Promenaddag

Kom precis hem från dagens andra promenad. Första avverkade jag vid 9 imorse och nu andra runt sjön. Jätteskönt väder, kunde gå i bara tjocktröja och t-shirt. Svängde inom Willys och handlade lite mjölk och morötter för idag ska jag göra köttgryta :) Ska bli intressant, men framförallt gott. Med potatis och gele till. Mums!
Ska värda step vid tio i 7 och sedan bara slapp. Ska även läsa igenom hemtentan en gång till sen ska jag skriva ut den och lämna in i morgon. Skönt att ha lämnat den ifrån sig, lika skönt varje gång.
Nej nu ska jag ut till mitt lilla kött som ligger och tinar upp så snällt.



Hittade bilder från Zandras jätteroliga 20 års fest. Haha.
En glad Johanna, en full Assa och en ännu gladare Caroline!


Saknad


Oj vad jag saknar alla hemma ikväll. Hemlängtan?
Hade velat vara hemma och mysa med familjen och Stoffe. Men thats life. Man kan inte få allt!
Nu ringer Stoffe bara för det :)

Ska snart hoppla i sängen och sova. Sista rycket på hemtentan imorgon, ska in på tisdag. Men är ju så gott som klar!
Saknar er där hemma, älskar er!



Mysig lördag med mamma&pappa

Tack mamma & pappa för mysigt lördagsbesök. Tillbringade många timmar på stan men jag kom bara hem med ett par brax. Fina sådana i och för sig. Var i varenda skoaffär 2 gånger och var såå nära att slå till på ett par stövlar på Nilsons. Men kostar dom 1200 så ska man vara 100 på dem. Men åker nog in i veckan och köper dem :)
Mamma shoppade i alla fall så det stod härliga till. Nu har dem nyss åkt och jag laddar för matlagning med Sanna, JLindh och Emelie. Kyckling med mögelostssås och vinbärssaft i med pressad potatis. Mums!
Nu ska jag fixa lite här. Ha en mysig kväll, det ska vi ha!

Puss på er!






Fredag

Då har fredagen kommit och gått. Det var ju nyss söndag? Har ätit bakad potatis med vännerna ikväll, myst och pratat. Nu sattsar vi på Åre Studentvecka i januari. Fan vad roligt! Hoppas hoppas hoppas knäet pallar med det.
Imorgon kommer mamma & pappa på besök. Ska avverka stan och jag SKA hitta fina stövlar och annat smått och gott. Nu ska jag hoppa i säng och njuta av tystnaden
God natt!




Världens bästa mams och dads på Davids bröllop




Lista

Hittade denna listan hos Carro

Favoritcafé: 1344
Favorittidning: Cosmopolitan
Bästa saken som händer i vinter: Eh, jul?
Favoritplagg i garderoben just nu: Min tjocka grå kofta
Längd: 1,67

I höst kommer jag att gå klädd i: Jeans, klänning och ett glatt humör
Mig själv med tre ord: Snäll, otålig och glad
Jag tränar: Body pump, step core, box, core, step
Höger- eller vänsterhänt:  Höger
Humör just nu: Trött
Kläder just nu: Gamla TeamSportia mjukisar, skönaste randiga tröjan från GT, min gosisa Levisetjockis från USA och h&m sjal
Vad sa du senast: Hej då till J.Lindh
Fisk eller badkruka: Fisk
Spelar du något instument: Nej, block och tvärflöjtskarriärerna blev inte långvariga

Morgon- eller nattmänniska:  Både och
Sparare eller slösare: Spara
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2

Vad ska barnet/barnen heta? Siri, Selma, Melker, Malte, Feja, Max Jag kan hålla på i hur länge som helst ..
Bio eller promenad: Båda
Är du kittlig: Jätte, mest fötterna och Stoffes hemska kittel vid halsen
Rädd för insekter? Nej
Största svaghet: För snäll, svårt att säga nej och otålig

Det här är jag bra på: Vara glad
Pizza eller hamburgare?: Båda
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?  Har två små söta tatueringar. Hjärta handleden, hjärta vaden
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Gillar du att sjunga? Ja, men allmänheten gillar det inte
Anser du att du är stark? Ja
Använder du knark? Nej!
Kaffe, te eller inget? Te i så fall
Vem är din bästa vän? Jag har så många fina vänner. Hon som har hängt med längst är Anna och kommer alltid att göra. Sedan har vi tjejerna där hemma, ni vet ju vilka ni är. Sedan mina 7 nyfunna vänner här i Växjö. Sen har vi Linn och alla ni andra. Tycker om er alla!
Civilstånd: Tillsammans, 5 år om 19 dagar :)



Andra oktober

Dagens seminarie gick bra, tog en timme mindre än vad schemat sa, skönt. Nu är jag alltså hemma, ska ta någon lunch och sedan sätta igång och skriva på sista uppgiften till hemtenta. Har en hel del upplslag att skriva om, plus att den inte ska vara mer än runt 3 sidor. Vilket oftast är svårare ska jag tala om. Hellre minst 5 sidor än 3. Helgen ser ut att bli bra. Vi hade lite planer på att gå ut imorgon fredag, men jag vet inte om vi kanske ändrat oss. Hade varit skönt med bara lite matlagning och sånt med. På lördag kommer mamma & pappa till 99 % och då ska jag hitta ett par stövlar på stan. Har två stycken på G. Kvällen vet ja inte vad som händer och söndag eventuellt lite plugg om ja inte är klar.
Nu kallar magen på mat sedan plugg. Ikväll mördarbox med Linda. Det tar emot att säga, men jag har fortfarande träningsvärk (om än lite) i ryggen sen förra torsdagen. HUR mina vänner, HUR går det till?

RSS 2.0