I have to brush my teeth!


Ny dag, nya åtaganden. Ska skjutsa systeryster Josefajna till city sedan, ska även göra lite vuxen ärrenden såsom att hämta ut kort på Fotoquick. Sedan ska jag träffa Eve på staun och kanske även Lina. Igår ingick även Stoffe och jag en deal som sa: nästa gång Stoffe åker in till stan ska han klippa sig! Så jag ska få med honom idag .. haha. Nej men han är hemskt söt i sitt långa kryll men lite form på frillan hade ju inte varit helt fel.

Sailet stundar! Fredag blir det brydfest med världens bästa brydkompisar. Jag tror dock att jag står över fia med hutt denna gången? Lördagen blir det givetvis party igen, kanske med grabbsen denna gång. Återstår att se!

Den 11:e flyttar jag upp mitt pick och pack till Växjö, hjeeeeeelp. Vad läskigt :S Men intalar mig själv: det går bra, det går bra, det går bra ..

NU: tandborstning!

Eve tjugoett


Gårdagen var KANON!
Går inte att ha en dålig kväll med er brudar & boys!
Nu laddar vi stenhårt för sailet, fredag och lördag fest, javisst!


278819-43

Inga kommentarer på den!

power?


Nu blir det snart en runda powerwalk, om jag bara kunde få tag på Madälän. Hon är inte anträffbar!
Sedan hade det varit hemskt skönt med en powernap av något slag, innan det blir powersminkning & powerhår-fixning och sedan power .. ja nu räcker det. Ni fattar!
 Eve står för kalaset ikväll, 21 års partaj på Drottninggatan. Vilket blir detsamma som hög musik, drinkar i alla dess färger ( eller ockå billigare alternativ såsom vodka och läsk ) och dans. Sedan blir det nog en runda upp på stan. Har inte varit ute på oroväckande lång tid.
 Så på med dansskorna mina vänner ( i mitt fall blir det svarta pjux med piptå och plåster på hälarna ) så ses vi i natten ..


278819-42


saknad!


I miss us honey ..


278819-41





Metropolen Ronneby!


Nu ska ni få höra! Idag har jag varit i metropolen Ronneby! En upplevelse i sig så att säga, som ska upplevas från början till slut. Åkte för att träffa min mycket goda vän/Florida-kompanjon/matkompis Linn :)
 Tog oss en tur i den mycket tuffa och framför allt STORA staden Ronneby. Nästan så att man gick vilse, eller inte. Efter lite letande av parkering, då jag inte hade någon p-skiva, så strosade vi runt på stadens gator och torg. När vi gått igenom alla dom tusen affärerna så åkte vi ut till Brunnsparken för en liten promenad. Det är ju trots allt Sveriges finaste park! I sådana situationen får ju ändå en Karlskrona-bo som jag ta åt sig lite ..
 Linnepinn skulle jobba natt så vi tog hejdå och nu är jag hemma. Ska ut med familjen och äta på campingen när systeryster tränat klart, ska bli herrans gott.

Bye!


278819-40


Jag och Linn, stollar på fest i Miami!



Lägenhet!


I'm happy again! Jag har lägenhet! :) Känns så bra så jag finner inte ord för det.
 Hittade en ledig etta idag på studentkårens hemsida för 2:a uthyranden. Ringde Frida, tjejen som bor där, och hon sa att vi kunde komma upp. Så vi for upp på stört till Växjö och efter några timmar var placet mitt. Jättefin etta på 28,3 kvadrat i campusets nyaste hus. Seperat kokvrå, stort badrum & fin enteriör. Rummet är delvist möblerat, men det stör mig inte alls så hon hade bra smak och fina möbler. Ville jag så fick jag ta ut det jag inte ville ha, och ta in mycket mer av mitt eget. Nu blir det IKEA!

Gårdagskvällen spenderades hos Stoffe-ponken där vi möblerade om och städade. Att vi alltid får värsta städrycken halv 10 på kvällen. Emil tittade förbi och vi intog soffa alternativt säng för lite Vänner på burken. Somnade efter några avsnitt och vaknade till halv 4 inatt av att katterna skrek som om dom hade eld i baken. Fann även Emil sovandes på soffan eftersom han inte orkat gå hem.

Nu pallar jag inte mer, tack och hej ...


278819-39

I'm lazy


Dagar har gått, timmar har passerat & inlägg i min blogg har lyst med sin frånvaro. Jag ber om ursäkt!
Ska nu lite kortfattat försöka få ihop ett litet inlägg.
 Mitt humör har varit i svajning dom senaste dagar. Ibland har det varit på topp, eller för det mesta rättare sagt, men vissa stunder har varit beksvarta. Do you wanna know why? VÄXJÖ, staden utan studentlägenheter! Jag blir frustrerad snart om jag inte får en lägenhet illa kvickt alltså. Visst finns det lägenheter .. För dom lyckliga jävlarna som lyckats samla ihop sådär 352 köpoäng. Då kan jag ju säga tack och hej med mina 13. Men hur ska jag kunna ha högre när jag fick antagningsbeskedet för 13 dagar sedan? Unimpossible. 
 
Hade en 2:a på gång men det smarthuvudet ställde ut den i bostadskö innan han ens meddelat oss att vi inte fick den! TACK dumhuvud. Jag blir så arg, arg arg arg arg. Detta inlägget låter säkert väldigt negativt och trist, men det är just så jag känner mig just nu. Jag vill inte börja en ny etapp i mitt liv, studerande på Universitetsnivå, utan ett eget place. Visst jag får bo hos Madde om det krisar sig, vilket är GULD värt, men jag vill ändå ha känslan av att ha något eget. Som bara är mitt!

Imorgon får jag ta nya tag i boendesökandet och ringa runt till ännu fler lediga lyor, just nu orkar jag inte mer .. Slutkörd var ordet !

Om five minutas hämtar darling mig och vi ska till honom och städa hans lägenhet och möblera om :)



278819-38


Florida, my paradise on earth! I wanna go back .. so bad!

Friday in the big city in north, Växjö!


Fredag, fredagen den 20 juli. Mosters mans födelsedag, hurra hurra hurra till Stefan. Min dag har tillbringats i Växjö och på Universitetet, öppet hus. Mycket trevligt och givande. Guidad tur på campuset & i några lägenheter. Ska erkänna att det ska bli riktigt trevligt med ett eget litet place, om det nu finns något kvar till mig. Haha, löser det sig inte så har Madde lovat mig sängplats första tiden. Guld värt! 
 Drog in till city och tog en pizza på ett Alababa place och strosade lite på Växjös gator. Köpte ett linne och fick en kokbok av mutter från Lagerhaus som hon ska skriva in alla godgoda recept i, då jag är totalt väderlös i köket. Ljuger inte när jag säger att jag en gång fick en soppa att börja brinna på ett campingäventyr med klassen och att jag bränt fast makaroner så till den milda grad att grytan nästan fick kastas. Detta låter lovande va?

I morgon kommer en kvinna från stan för att hämta två av Stoffe kattungar, sorgligt värre. Man har ju fäst sig ganska så vansinnigt vid dom nu, sååå söta dom är.
 På kvällen blir det nog en sväng till Östersjö festivalen med min älskling. Ska även boka stuga på Öland, Borgholm, till nästa helg. Ska bli myspys!

Nu anfaller dom min väska, gotta go ..

Days are passing by ..



Dagarna flyter på, utan att något direkt storväckande har hänt. Slappdagar helt enkelt, men ibland kan små små saker inträffa som förhöjer den annars så vanliga vardagen. Dock har inget sådant sensationellt hänt .. än!

Igår åkte jag och min darling in til city framåt 4:a tiden för att uträtta några små ärrenden, som Madde tyckte lät såå vuxet. Jag skulle med andra ord in till Fotoquick för att framkalla cirkus 150 av dom 5000 bilder jag har sedan USA. Håller på med min scrapbook som jag måste bli klar med snart, den kommer att bli göfin.
 En snabb cheeseburgare på Mc donken och sedan begav vi oss ner till Hoglands park för att trängas med 5000 andra Allsångsmänniskor. När vi just gått ut från Mc Donken så stöter Stoffe mig i sidan och väser: Men där var han ju tamigfan. Måns alltså, Idol Måns. Då har man passerat oss på en halvmeters avstånd utan att jag har lagt det minsta märke till händelsen, som vanligt. Gått i min egna lilla värld och lullat .. vem är förvånad? Inte jag.

Allsången var trevlig och fullsmockad. Små skrikiga flickor som hade hjärtan i brand stod längst fram och tjöt, mormorsmodellerna och farbröder kategorin något äldre satt bänkade längst fram och vi andra döingar fick nöja oss med en plats next to the rabatt! Jo men det var nice, trots bruden som promt skulle tränga sig in mitt framför mitt för att sedan slå sig ner på ett platsskynke MITT vid mina fötter. Tack!

Efter skön sång i staun drog vi oss vidare till Blekinges stolthet och min hemö, Sturkö. Där var det rockkväll i trädgården på campingen med Jocke Mullo. Trevligt som få, dock aningens kyligt.

Idag skiner solen och jag har varit ute och vandrat i en timme innan frukost, jag känner mig nyttig. Ska föreslå för Stoffe att vi tar en sväng på sjön ..


278819-37

Bild från BLT

helgens bravader


Ny vecka, nya tag. Vilket är detsamma som solning, bad, slapphet & glassning.
Helgens festligheter hos Emil var trevliga, jag gick dock inte ut utan traskade hem när dom flesta andra drog till stan. Har blivit lite to much nu på sista tiden.
 Igår blev det slappdag med en grymt bakis pojkvän ( milt sagt ). Solade och slappade hemma och på kvällen tog vi vår lilla tufftuff båt till min moster.

Idag var det upp i ottan som gällde och första punkten på schemat var morgonpromenad. Så vid 9 stod jag, Zandra & Eve redo vid kiosken för att ta oss an Svärmahallsrundan. Härligt!
 Hem och slänga i sig lite frukost sedan Knallen med brudarna plus Lina. Låg och stekte ett antal timmar med hela släktet Jonsson och sedan åkte jag med Lina hem.

Nu känner jag mig lite lätt burned i fejan och en kall dusch lockar.
 Håller på med lägenhetsletandet för fulla muggar men det är svårt. Jag har dock en megasnäll kompis, Madde, som i värsta fall låter mig bo hos henne i en månad för att sedan kunna flytta in i en egen den 1 oktober :)

So long!

278819-36

Florida-minnen


Blev just nu väldigt påmind om livet jag levde i Florida i över tio månader. GUD vad jag saknar det!!! Jag saknar allt. Min Emily, min underbara extra familj, SOLEN, mitt rum, shoppingen, palmerna, alla vänliga människor & ALLT det andra. Hade gjort en hel del right now för att åka dit och uppleva allt one more time. Det bästa jag gjort i hela mitt liv, helt klart. Det har varit värt varenda sekund av hemlängtan, alla tårar & tandagnissel. Jag hade aldrig i mitt liv velat ha det ogjort. Beslutet att åka till Florida var det absolut bästa beslut jag tagit i hela mitt liv.

Ryser i hela kroppen när jag tänker på allt jag var med om. New York, Bahamas, Key West, Miami, Orlando, Disney plus en jäkla massa mer saker. Tiden från den 8,e augusti 2006 till den 15,e juni 2007 kommer ALLTID att vara the time of my life ..

Slutar jag inte nu så börjar jag lipa ..

278819-35


Key West

278819-34


Anna på besök

278819-33


Jag och Linn på nattklubb

278819-32

Min sockertopp Emily

Konsten att gå på en mur


Fredagen den 13:e idag, otur någon? Jag har hittills klarat mig, peppar peppar .. Dagen har varit trevlig, solig om än lite blåsig. Men vad gör väl det, det hade lika gärna kunnat vara storm i stället för det jädrans regnet. Eller ja, nästan i alla fall. Åkte till Kristianopel idag med mamma och pappa på en trevlig liten dagsutflykt. Åt på Gästis där Tesse var duktig och servade oss, roligt att se dig igen tjejen :) Sedan klampade vi rundor på muren som slingrar sig genom campingplatsen och tog kort.

Idag tog jag även steget och tackade ja till Informatörsprogrammet i Växjö. Känns skönt att ha det gjort, det är inte lite utan att man är lite småsugen på det hela. Ska bli lite spännande faktiskt, jag vänjer mig nog .. Så lägenhetsletandet är i full gång. En jävla massa lägenheter men också en jävla massa nya studenter som tjivas som lyorna. Svårt, med andra ord. Står just nu och köar till 3 olika, får väl se vad som händer. I annat fall får jag väl bo hos Madde, haha.

Har nu avnjutit en god middag med mamma och pappa ( Josse är på 30 års kalas hos Henkes granne ) ute i sken av solens sista strålar. Grillad kyckling, sallad och mini baguetter. Det är sommar det ..
 Gänget är på Stumholmen och spelar kubb ikväll ( trots att Lina sa att dom inte hade något kubb, lycka till haha ). Men jag fick avböja då vi skulle ha middag och det är omöjligt att få tag på Stoffe, som jag hade tvingat till att köra.
 Imorgon blir det 20 års partaj hos Emil som, ja, fyller 20. Ganska smart tänkt där. Var och köpte present innan med hjälp av mor och far. En himla trevlig sådan.

Tack och hej för denna fredagen, hoppas att lyckan är med er dagen ut ..


278819-29


Igår läste jag även en artikel i en tidning om Tiger Woods och Elin som fått en liten flicka. Det stod typ: Tiger Woods köpte förra året en 320 miljoners villa på Jupiter Island, ett litet samhälle på Floridas östkust. Jupiter Island har blivit utsett till världens dyraste zip-code ( postnummer ) område och Woods bor grannar med Celine Dion och Geroge Bush den äldre! 

Tänkte bara passa på att skryta lite eftersom jag hade just den zip coden och Jupiter Island som adress från augusti förra året till nu i år när jag var i Florida som au pair. Faktiskt riktigt coolt ..

Tankar i detta nu ..


Onsdag igår, vilket givetvis var detsamma som party. Även denna gång med brudarna nr one. Eve stod för kalaset, vilket blev ett trevligt sådant med Guitarr Hero som största hiten. Denna gången fick mitt lipgloss från Staterna stå i skymundan, men det är ok. Vi rockade fett på Piraten, som alltid, och vid 4 la jag mig hemma i min säng och somnade gott, väldigt gott.

12:e juli idag och idag ska jag ta steget och tacka ja till Växjö. Känns både skoj, tufft, jobbigt & nervöst. Men jag måste få det gjort så jag kan vänja mig vid tanken. Vad är väl 3 år av hela mitt liv och någon gång så måste jag plugga vidare. Och varför inte göra det nu när jag har kommit in på ett kanonprogram, hoppas jag. Det är bara så nervöst på något sätt. Tänk om det inte passar mig? Tänk om det inte lever upp till mina förväntningar .. det blir trist. Det är just därför jag ska försöka gå in i detta projektet med öppna sinnen och inte FÖR höga förhoppningar. Då kanske det blir bra, JA det blir bra!

Nu ska jag käka lite lunch sedan ut på promenad med Eve och eventuellt Madde.


278819-28


Jag vill inte bli vuxen!


Jag är helt tom, tömd på tankar, förhoppningar och lust. Tömd! Just nu fick jag ångest över pluggandet, flytta? Fy, hemska tanke. Jag vet att jag redan har gjort det en gång, och det var till andra sidan jorden, Florida. Men detta är för 3 år, Växjö!? Tenta hit och dit .. tentaångest, tentaplugg & omtenta. Hemska ord, hemska!
 Jag vet att jag låter omogen. Jag vet att jag säkert kommer att trivas som fisken i vattnet om några månader, men nu. Nu vill jag inget hellre än att flytta och bo med min Stoffe i ett place. Min lilla söta Stoffe .. lämna dig igen? JAG VET att det bara är en och en halv timme bort och att jag kommer att få kanonskoj men jag vill inte bli vuxen .. ansvar. Jag vill inte!




image24


Du är det bästa jag vet ...



Växjö, here I come



Då var det klart, jag ska bli student i Växjö, Informartörsprogrammet! Idag kom antagningsbeskedet. Hade som bekant hoppats på Kalmar hela tiden men thats life, man kan inte få allt man önskar. Till Växjös fördel hör att det är en större studentstad med ett big campus, som inte finns i Kalmar. Madde har hjälpt mig hela morgonen med boende och grejs, ska nog lösa sig det med.
 Lite spänning, nervositet & förväntningar finns i min kropp just nu. Tänk, börja plugga igen. Denna gången på ett Universitet, fy bubblan. Känns ju för bövelen som om det var igår jag började gymnasiet inne i stan. Tiden går, ack tiden går. Flytta med, hur det känns? Vet faktiskt inte. Har inte hunnit smällta det än, men det kommer bli skoj. Faktiskt! Få ha något eget och rå om sig själv, trotts att jag faktiskt hade velat se att jag kunde bo med Stoffe. Men det går inte riktigt, han har sitt här nere i Karlskrona. Jobb och allt .. Får bli ett senare projekt :)


Nu: lunch



278819-27

Åh Tarzan


Ohh vilket lyckat party :) Sturködagen var ( trotts sitt namn ) hellyckat. Ok, folkan var lite sisådär men vi fick hela Annas stuga att gunga. Oh yää!
 Men våra numer kända lekar fruktleken, Åh Tarzan och Vomit så roade vi oss kungligt hela kvällen. Största hitten var dock mitt Victoria's Secret lipgloss som alla ville prova. Det är nice det! Största loosern ( i lekarna ) denna kväll var dock Martin Ungfors. Trotts att ett gäng tjejer förklarade hej villt och verkligen försökte så fattade han inte riktigt vinken. Man kan sammanfatta det med: kiwi!

Bilder kommer ..


image26

July 7'th

Guten morgen! ( tyskan var aldrig riktigt mitt ämne, därav eventuella stavfel )

Idag har jag hunnit; pussa ihjäl Stoffe, ätit frukost och fått blickar från mamma som säger, måste du sitta vid datorn VARJE dag och varje sekund. Därav dialogen vi förde för 2 minuter sedan:

Mamma: är du redan igång med det?

Jag: jag ska bli bloggerska har jag sagt!

Mamma: ja men det behöver du väl inte bli nu!!

Härligt att mamma stödjer mina framtidsdrömmar, härligt värre.

I alla fall, 7:e juli idag. Vilket jag blev väl insatt i då Stoffe väcker mig vid lite över tolv i natt och säger: Titta Johanna, det är 070707, frääänt va?
 Ah superfränt älskling, men sov lite nu.
Fest i kväll. Just nu känns det lite segt, men när första flaskan är öppnad då jävlar är jag på G. Precis om i onsdags, haha! Jaa herrejävlar vad skoj vi hade, på G var jag i alla fall så att det hette duga.

Nu ska jag ta en långpromenad och kanske dansa en regndans på vägen. Eller rättare sagt en ge-fan-i-att-regna-dans-för-då-slår-jag-ihjäl-dig-dans. Någon som vill vara med?


Goose bumps


Fan med, igår trodde jag att min älsklings iPod sjöng på sista visan när den got frozen, hakade upp sig. Men med lite klureri ( okej snokade rätt på internet hur man skulle göra ) så är den nu fit for fight igen.


Image



Vad hade hänt om den var paj? Då hade jag inte kunnat lyssna på DJ Sammy - Heaven ( September 11'th Remix ) och rysa och få goose bumps. Den är så fin .. 



' I wanna dance with somebody .. '


God morgon Sverige!

Klockan har hunnit ticka sig fram till 09.50 och jag har varit vaken i hela 40 minuter. Det ni! Datorn har varit välbesökt under den tiden ( jag måste få bort mitt beroende ). Vid 11 halv 12 snåret ska jag knycka ( nej jag fick faktiskt ta den ) morfars bil och köra in mot the big city in west. Ska nämligen träffa Åsa, och det ska bli mycket trevligt.
 Har ni läst om olyckan vid Sturkövägen i lördagsnatt? I går kopplade Stoffe att det måste ha varit det vi såg när vi åkte hem från stan halv 4 -4 samma natt. Det var ett himla ståhej, långtradaren och massvis med blåljus. Läskigt! Synd bara att man var full och inte kopplade det direkt, heja oss.

Imorgon är det på att igen, fest fest. In till systemet för tredje gången denna vecka, vadå alkis? Usch vad hemskt det låter. Men vadådå, det är ju sommar. Skit i det nu, det är i alla fall fest i morgon. Hos Anna :) Damen med det fina sekreterar håret, haha.

Nej nu ska jag faan försöka göra något annat än datorn ..


image25

bakfull? jag .. näädå


Jag är trött, och bakis. Fan med. Jag som trodde att jag slapp bakfylla idag, men icke. Att jag inte har lärt mig än; är jag inte bakis när jag vaknar, så blir jag det på eftermiddagen/kvällen. Knas! Eller inte så farligt bakis, bara-lite-sådär-sugen-på-allt-man-kan-äta-bakis. Men det var det värt  igår, varenda droppe som rann ner i halsen .. ohhyää!

Vid 8 snåret tänkte jag driva iväg till Madde för att kolla på en HELSJUK film hon spelade in igår när vi lekte som värst på förfesten. Fy fan! Hon skickade den innan, men det var bara ljud på den, bilden var helt svart. Men jag höll ändå på att kissa ner mig när jag hörde hur mycket vi garvade på filmen, jisses. Skoj var det :)

Idag jobbar Stoffe sista dagen på jobbet innan semester, 5 lååånga härliga weeks. Åhh, vad vi ska mysa.

Over and out

Imorgon, staun med Åsa

image24


4´th of July


Igår var det en STOR dag för Amerikanarna, trist att inte få fira den i Amerikat, faktiskt. Hade varit något alldeles speciellt ..

Men vi firade dagen på vårt alldeles egna lilla sätt ;) Började dagen med Madde i stan där det blev två rundor på systemet, halvtimmen i en provhytt på H&M för att leta upp kvällens outfit och ihopstötande med min söta Åsa, som jag förövrigt ska träffa imorgon. Vid 6 mötte jag upp Anna vid Cityhallen för kvällens matinhandling. Vi gjorde utsökt sallad, godare har jag aldrig ätit och snackade en jävla massa skit. Sedan fick jag terrorsamtal av Madde som undrade: är du klar än? Oops, hade visst inte gjort mig i ordning än. Lite brått där ett tag .. Mellan halv 9 och 9 hade jag äntligen hittat fram till Lina. Madde lär dig ge ut rätta vägen för fan. Begav oss till Stina och Elin för förfest. Asgrym sådan! Vomit, Tarzan och fruktleken stod på schemat. Fy fan vad jag garvade .. gå in på min bilddagbok för att se bilderna. Fiddellin där ..
 Efter att ha upprepat apelsin apelsin till stjärnfruk stjärnfrukt i ungefär ... jaa övertid så begav vi oss till Piraten. Där intog vi the dancefloor och shakade röv i evigheter. Baren var välbesökt och tömd på turkisk peppar och tequila. Faan vad gräsligt äckligt du Lina? HAHA!

Vid 3 tvingade Madde oss alla till Michells för fyllemat, trots att det bara var Madde som åt ( vi andra snyltade ).
Vid 4 formligen stöp jag i säng, trött som fan och med skoskav av inte denna värld.

Tack brudar för en grym kväll, ni är the best!


image21

3 små övergivna godisar



Varit uppe sedan tjugo över 8 imorse, anledning: beach walk med Madde. Eller ja, inte bokstavligt beach walkande. Men vi har gett oss fan på att en promenad om dagen ( lång sådan ) ska rädda beachen 2008. Vi har gott om tid! Men just nu är det illa, för tre små övergivna godisar ligger med ledsna ögon i en skål bredvid mig och bara skriker: ät upp mig! Men icke, jag ska inte falla för grupptrycket, inte denna gång ..

I alla fall, vi hade en trevlig promenix i morse och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu har jag vinkat av Stoffe som skulle till jobbet och försökt locka Isa med att bli au pair i Florida. Bara tänk på NY och Bon Jovi Isa .. haha!

Ikväll är det party party med partybrudarna nr 1. Ska bli galet skoj! Om någon timme blir det stan med Madde, systemet, sedan umgås med Anna några timmar. Sedan party ..

Pratade med en stressad Åsa gåsa innan. Hon ringde i lugnan ro men stress det blev det när hon kom på att hon skulle börja jobba om 20 min. Lyckat Åsa. Ska i alla fall ses på torsdag eller fredag, sötnöt

Nu: lunch! Kaaaan det bli omelett, det enda jag kan göra?



image20

Lina och jag i gasen ..


Regnet har upphört och förhoppningar om bättre väder är åter här. Hoppas kan man ju ..
Pratar med Lina & Caroline just nu och vi är sugna som attan på att gå ut imorgon. Blir nog ( förhoppningsvis ) en schysst tjejfest med dom bästa brudarna. Härligt, det är så det ska vara. Sommar och semester .. I alla fall för mig och Lina ( semester ) som bara går hemma heeela dagarna. Haha.

Jag trotsade regnet idag och flydde den kvava luften inomhus för en underbar promenad på 1 timme. Skönt att rensa tankarna från ogräs och diverse småkryp (?).
 Sedan plöjde jag igenom Sannas bok, Panelhönan, kanonbra med tvistat slut. Läs!

Nu funderar jag starkt på ytterligare en promenad, jag har blivit promenad-beroende. Men det är ju bara possitivt! Var det inte beach 2008 Madde, haha!

Naturen, here I come ..


piss piss pissväder


Gud vad tråkigt det är med regn regn regn. Ibland är det faktiskt ganska mysigt med en skvätt regn, EN SKVÄTT IBLAND alltså. Men inte varenda jävla dag, börjar gå lite till överdrift kan jag tycka. Men inte mycket att göra åt. Bara det att regnet förstörde min och Maddes första mot beachen 2008 promenad idag. Tack!

Nu är jag inte på värsta humör för mer bloggande, så nu ska jag fördriva tiden med att spela Sims, moget I know. Men det skiter jag i, för det är kul. Sedan ska jag vänta på att Sanna ska ringa ..

I'll be back

många strängar på min lyra ..


God dag!

Tycker att solen är ganska sparsam med strålarna idag så jag pallar inte ligga ute, fortfarande känningar i ansiktet efter gårdagens konstant-solande i cirkus 4 timmar. Man får ju tänka på riskerna .. eller hur!

Pratade just med Lina Hansson :) Jätteskoj att hon ringde, verkligen. Måste försöka få in en träff med henne, Hilda & Johanna i sommar.
 Men det är ju såååå många jag ska träffa med, och när fan ska det hinnas med. Hur mycket jag än vill träffa alla så börjar jag undra; går det?
Pratade i alla fall med Åsa igår som var hemkommen från handbollsläger och henne ska jag banimej träffa nu i veckan. Jag kanske drar till Skåne och Köpenhamn med i slutet på veckan onsdag-torsdag eller torsdag-fredag för att träffa Sanna, Brad och alla New York människorna. Nyssens skrev även Hanna från bröllopet att vi skulle ses, jaa vad skoj :) Sedan hoppas jag att Åsa kommer ner från Varberg så vi, Åsa & Linn kan ha en rejäl skiva.

Börjar bli ganska mycket nu, och allt ska helst hinnas med på 3 veckor, för om 3 veckor drar vi kanske till Stockholm. Ojoj, life is hard. Men skoj är det, ;) Det är ju dom jag tycker om allra mest som jag ska träffa, så jag klagar inte. Tro inte det !

På lördag är det även fest med mitt underbara Sturkögäng. Vad hade jag gjort utan er pojkar och flickor? Ni är bäst, faktiskt helt bäst.

GLÖMDE ju Anna!! Ojoj, hur kunde jag det. Min äldsta och bästa barndomskompis ska jag ju med pricka in att träffa denna veckan. Nej nu blir jag snart inlagd för stress .. typ!

Nu: plocka jordgubbar med mormor
Senare: ut och springa


image17

miss you


saknar dig carro!

( ville bara säga det )

över torget med strumpor!


Sitter här med lätt dånande huvudvärk ( den kunde dock ha varit värre ), solsken i blick och framför allt två trötta ögon. Var ute igår! Kan det förklara saken kanske. Var trevligt, även då vi inte öste på som vi brukar på Pirren, höll oss faktiskt därifrån. Nivå gällde för kvällen för mig, Stoffe & Stefan. Jag och Grabbarna! Emil svek då han hittade sin brud på torget, dåligt Emil! 
 
Vid 3 var vi trötta, iskalla & hungriga som svin ( eller jag, inte Stoffe ) så vi försökte i en halvtimme ringa taxi utan att lyckas. Men tillslut svarade dom, vilken lycka. Så jag tvingade in Stoffe på redlight för att köpa en kebab i bröd till mig och sedan satte vi oss på Solgatan och smaskade. Jag frös som en galning om fötterna och hade enorma skoskav och ett tu tre så fiskade Stoffe upp ett par strumpor ur jackfickan, tadaa! Så med klänning, leggings, Stoffes jacka & endast strumpor på fötterna traskade vi bort till Konserthuset vid tio över 3 snåret för att hoppa in i en taxi. What a mess ..

Idag är det faktiskt sol så jag ska inte sitta här och kura med, ska hoppa några gånger på Stoffe och försöka få liv i pojken. Vilket kan vara svårt och man får en sur Stoffe efter sig, men det kan det vara värt ..

Ikväll ska vi på match, pax för att inte köra, hrm. Mjällby - Öster.

Nu ska jag ut, SOL ..

Bjuder även på en gammal bild från en av alla personalfester på Sturkö Camping, för det blev en del ..

image16

RSS 2.0