Urk

Fy tusan vad tråkigt det är att flyttstäda .. blörk!

Just nu ..

.. fick jag värsta vemods-känslan. Oj vad jag kommer FAKTISKT att sakna denna lägenheten lite :) Läget liksom och själva lägenheten i sig. Att ha skogen och slottet som närmsta granne är inte fy skam. Nu får jag i stället en parkering, haha.
  Ska njuta av mina sista timmar i detta placet nu. Städa badrummet och softa. Även plugga, oooj hur kunde jag glömma det?



image142


God morgon!



Näst sista morgonen i denna lägenheten. Haha jag börjar bete mig som jag gjorde de sista dagarna i USA. Då var allt jag gjorde "då är det sista gången jag gör detta ... " Börjar göra samma här :)
  But it feels good. Har god tid på mig idag känner jag. Klockan är bara kvart över och jag ska inte gå förren närmare 9 så jag kan ta det lugnt nu känner jag. Efter föreläsningen ska jag nog inom lägenheten och sätta på kyl och frys så jag kan börja flytta över lite saker dit. Sedan blir det packning och städning för resten Men kvar att packa är bara köket :) 
 
Ha en underbar dag!
Lägger in lite bilder på "gamla" lägenheten. Tänk på att möblerna (säng, soffa, tvbänk, barbord, soffbord och bord i köket) inte är mitt.








Eeeekar


Hohooo, det ekar här. Shit vad tomt det är, nästan lite vemodigt :)
Gardinerna är till och med nere nu, DÅ flyttar man. Allt är nästan packat, utom vissa köksgrejer. Imorgon ska jag lite smått börja städa av, mamma och pappa hjälper mig dock med det sista på fredag.
   Nu ska jag bädda ner mig och läsa något kapitel. Tjhoo!

Hujedamej


Det är ingen lätt match att flytta. Jag är så trött så trött efter en hel eftermiddag med packning  och fix. Nu är alla väggar tomma från tavlor, gaderober nästintill tomma, köksskåp tomma och alla "prydnads"grejs nedplockade. Det enda som står i fönstrena är två blommor. Ser nog lite dystert ut från utsidan men det är ju bara imorgon med jag ska bo här så att säga. 2 nätter kvar i detta placet :) Lite sorgligt trots allt, detta har ju ändå varit min första "egna" bostad. Men det ska bli gööörskönt att få mitt egna.
   Nu ska jag snart hämta sista tvätten sedan ska jag nog ta kabinväskan och min bag och rulla upp till nya lägenheten och tömma lite. Packa upp det jag kan osv! Det som är kvar här får jag ta på fredag, för det använder jag fram till fredag. Enda kruxet är bara att det är ganska så mörkt i andra lägenheten så kan inte vara där så sent, hehe!

Oj har ett spindelnät i taket, haha!

Good night


Sitter med datorn i sängen och kollar 50 first dates. Bra film, som jag sett innan. Är sjukligt trött så jag kollar nog inte hela. Föreläsning imorgon 9-12, sedan måste jag handla och ska packa typ det sista som är kvar i placet.
  God natt och sleep tight!



image135



ÄLSKAR


Jag ÄLSKAR min nya lägenhet. Herregud alltså. Kom just hem därifrån, varit där i 2 timmar och fixat med J.Lindh och Maja. Vi skruvade ihop soffan efter många om och men, och gissa? Den höll. Kors i taket. Sedan blev dock det lite problem när klädslen skulle på, haha. Men efter en spricka i ena hörnet var även den på plats.   
  Medan brudarna sedan snackade världsproblem i den nymonterade soffan, haha, plockade jag upp 3 lådor med både kläder och porslin. Åhh, längtar SÅ mycket till fredag då jag ska bo där for real :) 
   Med denna glädje kanske till och med kurslitteraturläsandet kan bli trevlig idag? Eller, så naiv ska man kanske inte vara ..


image134

Early morning


Tidigt och tidigt, men trött är jag i alla fall. Föreläsning 9-12, sedan ska jag till nya placet och sätta ihop min nya soffa med lite hjälp. Annars gaur det icke. Borde kanske klä på mig?
 Ha en wunderful day! Bye.



image133



The place


Då var den min, lägenheten :) Kääääänns så bra. Verkligen. Fick nycklarna idag vid besiktningen, fick även reda på att hela lägenheten ska målas om. Var lite skav och hål där och var, men detta kommer inte att ske förren typ 4 veckor. Men det får funka tills dess. Schyst att dom överhuvudtaget målar om ju.
   Så jag och Maja har kört två stora lass med grejer. Kanon!
Skulle ju ha tränat idag, men faktiskt så vilar jag minst en dag till. Känner mig snorig igen, jag är så jädra trött på detta. Nu ska jag in i duschen sedan äta och sedan läsa kurslitteratur. OCH MIN GRANNE ÄR DUM IGEN! Fattar inte människan att hon inte kan spela ashög musik i en hyresrätt, fan! Seriöst så låter det ashögt och jag orkar verkligen inte vara en liten surpuppa och springa upp till henne titt som tätt.

Ny dag


Ny dag. Vaknade ganska så utvilad till ljudet av min uuunderbara alarmsignal. Ätit frukost nu och kollat runt på diverse bloggar. Ska snart ta tag i mitt liv och plugga lite. Vid 2 ska jag på möte och vid 3 till nya lägenheten :) Läängtar. Sedan ska jag och Maja köra min nya soffa och några flyttkartonger till nya placet. Veckan ser ut som följer:
tisdag - skola 9-12, plugg, träning
onsdag - skola 9-12, plugg, träning
torsdag - skola 9-12, plugg träning
fredag - mamma och pappa kommer och jag FLYTTAR! sedan IKEA och städning av gamla lägenheten och fix.
lördag - mamma och pappa åker hem och Stoffe kommer :)
söndag - antar att det blir plugg och fix i min NYA lägenhet

Idag är jag även måttligt glad eftersom jag ääääntligen kan börja träna. Fy tusan vad skönt! Har inte tränat sedan strax innan jullovet. Shit! Under lovet blev det endast några promenader och direkt när jag kom tillbaka till Växjö blev jag ju sjuk och har gått på pencillin ända till denna helgen. Men nu är jag på G! Gissa om jag kommer att vara död idag på muskelpasset med tillhörande plankan? Oh shit ..

Nu: djupdyk i böckerna




Mina bruttor!














Mina Växjö tjejer är bäst. Utan er hade detta varit helt helt tråkigt. Love you guys!


Hejhej


Härlig söndag. Inledde dagen med en skön promenad med Sanna. Prat och skratt. Sedan hem och käkade frulle och tog det lugnt i några timmar. Läste lite kurslitteratur innan det bar iväg på fotboll. Maja spelade i tipshallen och vi var givetvis på plats som hejarklack. Vad annars? 
  Sedan blev det donken. Härlig avslutning på en annars så fet helg, Nu hemma igen för lite slapp.
Sedan eventuell solning innan film. Skönt att vara lediga imorgon med. Men imorgon klockan 2 är det möte med Allkårstidningen, så då ska jag dit. Sedan ska jag få min nya lägenhetsnyckel vid 3, lääängtar!

Det var allt för nu! Bye

Gräsliga väder


Usch blir man deprimerad eller deprimerad när det öser ner utanför fönstret? Om man hade fört noga protokoll över antalet regn timmar sedan jag kom till Växjö i augusti hade man nog kunnat skratta åt eländet. Sjukt! Hörde även för ett tag sedan att Växjö var stället i världen där solen hade setts framme minst under en period ( en period som jag inte vet exakt hur lång den var ). Men det är s.j.u.k.t.
  Annars kan jag rapportera att jag är trött. Ikväll blir det lugnt med tacos och hyrfilm. Mys!

Take it easy ute på gatorna!

My god

My god vad röd jag är i fejjan idag. Fick en chock när jag ställde mig framför spegeln nyss för jag hade glömt att vi solade igår, haha! Och jag som A.l.d.r.i.g blir röd! Shit.
  Nåväl, nu ska jag äta frukost. In till stan om en timme. Johanna ska hålla i plånboken, thats for sure :) Jag är bara sällskap och fikakollega.

Ha en trevlig dag!

Burned


Jodå. Johanna som inte solat sedan i somras slängde in sig i ett solarium med effekten 800 nu ikväll. Resultatet? Jo lite sådär röd! Haha. Men tur att jag har min Florida grundfärg och min naturliga hy som tål mycket mycket sol, annars hade det gått illa. Men lite ont gör det, aj! 
   Efter solariumet traskade vi hem till Emelie för film, Hundtricket. Bäst var dock bloopersarna. Haha.

Nu blir det sängen! Imorgon sovmorgon och sedan staden med mina chicks.
Take care! J

Update!


Blev en lååång promenad. Var ute i 2 timmar, skönt till max. Sedan hämtade Jlindh sina nycklar och vi kollade hennes lägenhet, fin var den!
   Nu lagar jag ungspannkaka, mums. Ska försöka att ploppa i frysta jordgubbar ( som jag just nu tinar i micron ). Sedan lite läsning sedan blir det kanske solning och sedan filmtajm :) Mina tjejer är bäst!

Bye!

Posten kan lägga ner!

image125


Verkligen alltså. Har fortfarande inte fått mina böcker som beställdes för MER än en vecka sen. På lycknis sa dom att böckerna var på väg, så fan om jag inte har dom i brevlådan idag. Och ångerblanketten har inte heller kommit. Jag skiter snart i det !

Kom just hem från föreläsning, Göran är för härlig. Ska snart till bibblan och lämna en bok sedan till Hyresbostäder och J.Lindh ska hämta sin nyckel så vi ska kika in hennes nya place. Sedan gå en liten sväng. Medan brudarna tränar ikväll SKA jag läsa sedan mysfilmkväll :)

Csn har kommit idag med, en students räddning. 9000 på kontot är icke fel, icke icke. Så nu har hyran betalats och räkningar även så. Och ändå har jag multi mycket på kontot, :) Mer kommer då jag snart får 1000 på bostadsbidraget med, tjohooo ibland har man tur.

Hej så länge!

Bokjävel!


image124

Bokjävel!



Burts Bees!


Har just tagit en dusch och tittar nu på tv. Efter duschen kom jag på att i mitt Burts Bees set finns det en skitbra fotkräm. Burts Bees är oslagbart. Allt från fotkrämen till läppsylet. Fick ett precis likadant set som på bilden förra julen av min usa-family!

image123

Snö!


Jaha det var den våren det. Typiskt! Stod och packade en banankartong med ryggen mot fönstrerna och när jag kollade ut så vräkte snön ner. Nu ligger det vitt lite där och här, och faktiskt så ser det fint ut. Trots att jag hellre hade haft vår och vitsippor. Men jag vet, januari det är lite för tidigt för det. 
  Fick värsta städrycket innan och städade hela lägenheten. Skönt! Nu har jag precis ätit lasange och kollar handboll. Sedan blir det lite de Swaan läsning och ikväll bara ska jag göra scones. Mums!

Hoj!

Solved!


Tre problemet, solved

Nu kan jag andas ut och läsa kurslitteratur!


Problem att lösa!

image122



Eftersom alla andra i bloggvärlden redan har uppmärksammat och skrivit om Heath Ledgers tragiska död ska inte jag göra det, mer än att jag tycker det är otroligt sorgligt och tragiskt! 
   Hemkommen från skolan för en stund sedan. Bra föreläsning idag. Har just ringt ett par samtal, bland annat till lycknis.se eftersom jag inte har fått mina beställda böcker ÄN och det börjar bli lite brått med tanke på att vi har en rejäl bunta att läsa i denna kursen. Men dem var på väg och utlovades att komma imorgon. Solved!

Måste även få tag på tre, alltså mobilabonnemanget Tre. Beställde som bekant en mobil med tillhörande abonnemang men har ångrat mig och skickade i fredags efter en ångerblankett som skulle ha kommit för lääänge sedan. Men icke. Returmöjligheten går ut på måndag vilket betyder att jag måste skicka mobilen snarast om den ska hinna fram, men utan ångerblankett går det inte. Vadå smart drag av Tre att slöa med utskicket för att jag inte ska hinna skicka in mobilen? Surt för mig, bra för dem. Icke solved!

Idag ska jag läsa kurslitteratur, gå till posten och baka kanelbullar :) Mums.
Vad ska ni göra?

Memories!


Linne-pinn och jag festar i Florida och tar nattdopp i Jennicas pool
Vill tillbaka!




278819-121


Konsten att zappa!


Att zappa är banemej inte alltid lätt! Ikväll hade jag tre program jag ville se:

1. Handbollen , Tv 4
2. I huvudet på Gynning, kanal 5
3. Bridget Jones, Tv 3

Inte lätt alltså! Så zappa blev det. Nummer tre blev dock lite lidande då handbollen var så spännande och när jag kollade Gynning i pauserna. Det tar jag igen nu med att kolla slutspurten på stackars Bridget. Nu sitter hon i finkan, ojoj.

Imorgon föreläsning 9-12 sedan vet jag inte. Ska inte intala mig själv att städa för det funkar ju inte ändå. Hittills har jag skyllt på feber och bihålorna men nu när jag börjar bli frisk funkar det inte riktigt. Shit, vad ska jag skylla på? Får helt enkelt fram med dammsugare och dammsuga. ELLER! Läsa kurslitteratur som en bra bortförklaring. Jag menar vem kan motså Mänskliga samhällen av Abram de Swaan som just nu ligger på mitt nattduksbord. Underbart att läsa om ( jag citerar ) "  ... mystifikationer allt vidare cirklar av människors positioner och beroenden av varandra, men även hur människor särskiljer sig frå varandra". Yes, given syssla imorgon eftermiddag. Shit the same om jag blir dammallergisk, det är sånt man får ta som hårt pluggande student .. host, oj titta redan ett dust i halsen ..


Uffa!


Jag har tråkigt ..


A new day is here


Första skoldagen på veckan idag och ny kurs. Ser ganska lovande ut faktiskt, Göran är en himla great person. Säger vi såhär första dagen, låter väl värre sen kanske? Nej men han verkar vara en person som tar mycket med en klackspark samtidigt som han är en bra föreläsare. Good, fler sådana tack.
  Efter föreläsningen drog vi flickor och lunchade på Tuvfans, the place to go. Sedan agerade Emelie taxo och vi klarade av Willys ganska snabbt för att sedan söka bananlådor på Ica, fanns bara en :( Men nu är fyra fina lådor färdigpackade och står här fint i lägenheten. I vägen? Eeh ja.
En tripp till bibblan för att hämta en bok blir nog motionen idag. JAG VILL TRÄNA! Men inte då, inte förren jag är klar med pencillin och rejält utvilad och icke-sjuk. Så nästa vecka, kanske ..

Nu: vet ej?

Back!


Back in Växjö. Trött som en apa och har därför inte hunnit känna efter hur jag mår, haha. Har just betalat hyran ( tidigt I know, men var tvungen om jag ska kunna få lägenheten på måndag ) och sorterat massa icke-roliga papper. Snacka räkningar som ska betalas nu när csn kommer. Ny studieavigft på 240, nationsmedlemsskap 50, böcker 400 och något mer är det säkert. Pust! Tur att vi får 9300 denna månaden :) Eller får och får, haha, lååånar. 
  Flyttkartonger står hej vilt här och två är redan packade. Kanske tar tag i två nya nu? Annars måste jag hämta fler på Ica imorgon för nu drar det ihop sig. Som jag skrev innan så kommer jag alltså att få lägenheten om en vecka. Ska vara med på besiktningen av den nya ( som gamla hyresvärden har ) på måndag klockan 3. Sedan är nycklarna mina :) Yäääääääy. Kan inte bärga mig. Vill bort från denna lägenheten nu. Usch jag trivs inte alls med att inte ha mina egna grejer längre. Visst all dekoration, lampor, gardiner och så vidare är mitt. Men hennes möbler är .. vad ska vi säga? Klumpiga.
  Hann inte inom affären heller så imorgon blir det torrt bröd och nyponsoppa till frulle och gröt utan mjölk. Ska nog göra lite nyponsoppa nu med en gång, såå gott.

Nu är jag trött som en apa som sagt, nu får det var nog med bloggande för idag! På återseende.

Grattis mamma!


Mammas födelsedag idag, grattis! Hurra hurra hurra ..
Hon fick presenter och sånt igår kväll eftersom jag inte ska vara hemma hela dagen idag, åker till Växjö med halv 6 tåget. Vilket jag som vanligt har en klump i magen om :)
 Men det blir väl bra. Ny kurs imorgon, Organisation och samhälle, tjoho säger jag. Blir säkert bra det med, men det är kanske inte mitt favvoämne men ska gå in och göra mitt bästa!
Nu vanknas frukost sedan vore det nog en god ide att boka biljett, har jag glömt bort. Sen kommer Stoffe om några timmar :)

Bye!

Nu skiter jag ..

.. i att var sjuk. Jag vill också festa med brudarna ikväll. Buhu! :(









Hemma


Hemma på Sturkö. Invaderat av vårväder och OJ vad skönt det är. Solen lyser, fåglarna kvittarar (det man hör genom blåsten vill säga) och tulpanerna i köket luktar vår. Älskar våren! Kom kom kom snabbt nu.
  Igår var det bara slappekväll hemma. Lets dance och lite sånt. Idag detsamma. Hade velat gå ut med tjejerna ikväll men nej, min bihåleinflammation skulle inte gilla det kan jag tala om, haha.
Maja och Camilla åker till Åre idag och JAG VILL MED! Men tur säger jag att jag inte skrev upp mig på det i mitt hälsotillstånd jag har nu menar jag, puh. Kommer sakna Majis denna veckan i skolan.
   28:e ska killen som flyttar ut ur min nya lägenhet få den besiktad och jag kan förhoppningsvis få nyckeln då :) Ska bli så ofantligt skönt att få mitt egna place så ni anar inte. Bye bye 2:a hand ..

Nej nu ska jag äta en passionsfrukt! Bye

Mot Kalleskrona


Då var det fredag då!
Om en halvtimme går bussen mot city. Där efter tåg mot Emmaboda och tågbus mot K-na. Blörk hatar tågbuss. Det är så drygt och alltid en sådan må-illa-atmosfär. Tur att jag valde att ta mitt pencillin på eftermiddagen i stället för förmiddagen. För shit vad jag mådde illa igår när jag tagit den, blurk. Hade suttit fint med den nu på bussen, haha.

Nej måste slutpacka och det lär bli stress .. puh!

We are the 80's

Snodd från Maddää!

För oss som är födda på 80-talet!


*Vi som läste OÄ i skolan
*Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
*Vi som samlade på allt - främst kapsyler
*Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
*Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
*Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
*Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
*Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår
*Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare
*Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
*Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
*Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan
*Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt
*Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
*Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
*Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
*Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
*Vi som hade bänkar med lock på
*Vi som vet hur man gör popcorn på spisen
*Vi som fick lära oss att Pluto var en planet
*Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
*Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp

Hej


Sitter här med en bunke popcorn och dricker pärondricka. Lyxigt!
Tog mig i kragen innan och tog en välbehövligt varm dusch och skrubbade mig ordentligt. Känner mig liiite fräshare nu i alla fall. Borde även ta tag i packningen med, minipackningen. Har lovat mamma att ta en liten väska denna helgen. I know, jag överpackar ALLTID. I jul hade jag två gigantiska väskor med mig plus kasse. Tror ni jag använde allt? Haha, inte ens hälften. Sjukligt ..
 Så det blir min lilla rosa adidasbag tror jag, eventuellt min Diane von Fursteberg weekendbag. Men den känns fööör pytte!

Nej back to handbollen!

Doctors office


Back from the doctors office.
Var bihåleinflammation som förutspått. Fick göra ultaljud/laser i ansiktet. Haha.
Går på finfin antibiotika i 10 dagar nu. Även kortison nässpräy. Hoppas det hjälper.
  Har just sluket en räkbaguette från Statoil, har noll ork till att laga mat. Puh!
Nu blir det åter sängen.

Usch purk pärk vad trist det är att sitta här och glo!

Suckar

Ytterligare en dag i klagans och smärtans tecken. Morgonen började bra med att jag mådde förvånadsvis bra, men nu är jag inne i ett vakuum igen och huvudet är bortblåst som vanligt. Ska till doktorn om cirka en timme sen HOPPAS jag att medicinen värkar snabbaste snabbt.
 Städning hade behövts men det går bara inte. Kan ju inte böja mig framåt utan att bli yr och få sprängande huvudärk.

Imorgon skola 10-12 sedan snabbmöte med Allkårsstyrelsen, vi ettor ska vara med och göra reklam angående Allkårsveckan som anordnas i vår. Skoj! Sedan blir det kvart i två tåget hem till Kalleskrona. Längtar! 
 

Nej, får ont i skallen av datorn med!
SUCK, why me?

Uppdatering


Har intagit en pannkaksmiddag och nu ligger jag och snuvar framför burken. Är urblåst i huvudet och trött ända ut i tårna. Blir en tidig sänggång ikväll tror jag. Till doktorn 13.45 imorgon och sedan mer vila. Börjar tröttna på detta stillsamma liv nu, hehe. 
  Fredag: hem!


Ajajaj!


Hur kan det göra så ont?
Kan inte förklara smärtan som sitter liksom bakom ögat och strålar fram konstant. Attan.
Ajaj. Kan inte ens sova för blundan jag så gör det 10 gånger ondare än att ha ögonen öppna. Gode gud låt dagen och natten gå fort så jag får komma till doktorn snabbt.
   Min vanliga tur det här. Inte mycket att göra. Bara le och se glad ut!

Suck ..

Fru doktor!


Efter seminariet idag fick jag nog ( seminariet gick bra med för den delen ) så jag traskade till campushälsan. Varit så jäkla förkyld i två veckor nu och den akuta strålningen och huvudvärken jag fick i går kväll var droppen. Väl på campushälsan fick jag ta blodprov, tempen och kolla hals osv. Har åkt på bihåleinflammation. Nej men gud vad roligt. Inte så konstigt att jag blivit varm som en bastu så fort jag gått 10 meter eller snuvat igenom nätterna.
  Imorgon ska jag till doktorn igen för att konstatera till 100 procent att det är bihåleinflammation. Doktorn ska tydligen göra någon lasergrej över ansiktet för att kolla var jag är tjock inne i skallen. Usch!
Hoppas jag blir bra snart. Med lite antibiotika hoppas jag på att jag slipper denna skiten ..

Hon ordinerade mig mycket vila till imorgon så nu ska jag lägga mig och kolla tv. Sedan sova!

Jag säger som morbror Kylling:
Tack för kaffet!
( det var väl du som sa det? )

God najt


Har haft besök ikväll av mina flickor. Vi har kollat Gynning och garvat åt hennes extremhet. Men hon är fan skön människan. Det kan man inte komma undan! Sedan så bekräftade vi väl alla att vi aldrig ska föda barn, efter ett inslag i programmet. Haha.
  Nu har jag duschat och ska krypa till kojs. Seminarie imorgon klockan 8. Sedan måste jag städa. Puh!
Jag fick ett otäckt tryck på mitt vänster öga ikväll. Gör riktigt ont och värker liksom innanför ögat. Så fort jag böjer mig ner eller kollar på en lampa gör det svinigt ont och liksom strålar. VAD ÄR DETTA?

God najt!

Fix!


Ny dag!
Har just varit på Ica med Emelie och skaffat banankartonger. Så nu kan jag så smått börjar knöla ner allt eftersom.
Har tvättstugan med så jag är riktigt i fixar tagen idag. Ska även läsa min grupps debattartiklar så jag kan opponera duktigt imorgon. Osis bara att inte Adelina skickat sin till mig, jag är huvudopponent på hennes. Aaaack så synd, haha. Eller inte.
   Kommer hem i helgen! Fredag. Hoppas på att kunna ta ett tidigt tåg eftersom vi slutar runt 12 antar jag. Sedan hem til Växjö igen på måndag blir det nog.
Måste även bestämma mig angående min nya mobil jag fick igår. Det löser sig! Det gör det alltid ..

Nej back to fixartagen!

Depp på hög nivå


Stoffe har åkt, snoret har återigen infunnit sig och jag är allmänt deppig. Är det vinterdeppet som har slagit till? Maja spådde det. Hon var med deppig och jag kan säga såhär just nu: jag hatar vintern!
 
Helgen har varit underbar. Jag och Stoffe har mest tagit hand om varandra, myst, lagat god mat, pratat, skrattat, kollat film och skrattat ännu mer. Jag älskar dig Stoffe. Du är bäst! Lika tråkigt som alltid när han åker var det idag. Säkert ännu mer bara för att jag mår dåligt, förkylningen vägrar släppa tag om mig.

Kommer antagligen hem nu till helgen redan. ALLA mina flickor här uppe åker hem och jag vägrar sitta här själv fre-mån. VÅGRAR! Mamma fyller år på måndag med, så en bra anledning att åka hem. 
 Just nu vill jag bara gräva ner mig och öppna ögonen igen när det är vår, grönt och LJUST ute. Hatar detta ständiga mörker och det påminner mig om att jag måste ta ner julstjärnan idag. Har inte orkat!

Farao vad jag är less på detta liv här uppe i skogjävlen just nu .. GE MIG HAV OCH GRÖNSKA!

Bilder!


Stoffe somnade ifrån Sagan om den tråkiga ringen för ett bra tag sedan nu. Jag är övertrött med en icke-existerande röst och tänkte därför lägga in diverse bilder för skådning. Skål!











Mys

Jag och Stoffe har mys. Ätit god middag och ligger nu utslagna i sängen och kollar Sagan om ringen. Inte min favorit direkt men jag får ju dumle och kryptoniter så det är bra :) Haha. Har varit så duktig i två veckor och hållt mitt nyårslöfte. Inget skit såsom sött eller läsk mitt i veckorna. Bra! Hoppas nu bara jag blir frisk snart så jag kan börja träna.
  Imorgon blir det nog att åka och titta på lillasis som spelar innebandy. Heja heja!
Nu ska jag back till sängen och godiset. Namnam!

Rapport


Jag känner mig som ett sjukt äckligt monster med snor ner till knäna. Uppsvullna ögon, snorig kran och rutten hals. Why? Orkar inte sitta och snora en enda dag till. Räcker med att jag knaprar typ en karta alvedon om dagen. TYP sa jag, bli inte rädda.
Annars har jag just kommit hem från en mysig taco kväll hos Emelie med girlsen. Alltid lika skoj. Jag orkade inte bidra så mycket till diskussioner om det heter ja .. vad det nu var. Ni vet såna stora betonggrejer man förvarar grejer i. Blev en vild diskussion om det heter si eller så. Jag bara garvade åt det hela och snöt mig lite extra för att bidra. Suck. Jag hatar att vara sjuk! Speciellt när det är så mycket som händer. Plugg, alla ska gå ut imorgon (utom jag som är SJUK) och mer plugg. Life is to good, isn't it?
  Glädjande är i alla fall att Stoffe kommer på besök imorgon och stannar till måndag :) Då blir jag glad. Ska försöka att inte smitta ännu en, har säkert smittat stora delar av min bekantskapskrets här i Växjö nämligen.

Nu: sängen
Sedan: mååååånga sömntimmar om inte snuvan stoppar mig
Senare: Puss&kram från Stoffe :)

Frälst!


Var just inne på http://laii.blogg.se/. Sofia, en av tjejerna jag träffade i USA. Vi var på Justin/Pink och Timbaland konserten tillsammans i februari. Amazing! Visste inte att man kunde bli frälst ..

GÅ IN: http://www.youtube.com/watch?v=9|zW7pulxnY

Ny mobil!


Haha!
Då är man 3 kund. En kille ringde mig just från 3 och trackade på mig mobil. Stoffe hade pratat med honom och bett honom ringa upp mig och tjata att jag skulle ha ny mobil :) Så med ett kanonerbjudande är jag nu nöjd. Han fick tjata och fjäska lite med mindre kostnader innan jag skulle gå med på det. Tillslut blev det:
en svart Sony Ericsson W910i för 299/månad. Lite högt månadspris kanske men jag ringer gratis till alla inom tre, och sms:ar. Gratis till alla fasta nät, hemtelefoner. Utöver det får jag förbruka 260 kr/månad till andra mobilabonnemang. Han fick fjäska lite extra med 300 gratis sms plus halverad uppstartningsavgift på mobilen, så jag är nöjd :)



image107

Död!


Hemkommen från korta skoldagen på 2 timmar. Haft seminarium. Gick bra bortsett från att jag höll på att somna eftersom mina ögon är helt uppsvullna. Snörvlade och hostade mig igenom de två timmarna. Suck. GÖR MIG FRISK! Imorgon är det muntligt som sagt. Kommer går great .. eller inte!
  Nu ska jag kila till copy gubben och kopiera mitt hyreskontrakt och sedan till bibblan för att skriva ut mitt tal. Sedan jobba på debattartikeln som jag har NOLL motivation till. Men jag har gett mig fan på att vara klar innan helgen så jag kan släppa det ur tankarna. Då kommer Stoffe :)

Några bra tips på att få bort förkylningar mottages gärna!

Attjo!


Minst sagt snorig och nysig dag. Har nyst, snorat, hostat om vartannat. Inte det minsta skoj faktiskt.
Efter halvsegt pluggande fick jag nog och byllsade på mig kläder som om det vore 20 minus och drog ut i småregnet. Styrde stegen mot apoteket där bunkrade upp med alvedon och nässpray. Även en ny ansiktskräm, men det har ju inte med saken att göra. Sedan raska steg mot ICA där jag handlade lite nödvändiga ting.
  Hem och göra laxwook. Blev gott, men matlusten är inte där den borde. Suck.
Nu har jag precis städat undan lite och diskat. Ska ta och sätta mig med plugg en stund till sedan får det vara nock för idag. Hoppas på en bättre hals imorgon så jag kan öva på mitt tal. För idag har det som sagt inte gått bra mellan febersvettningarna .. Hjälp vad jag klagar!

Attan!


Ja ni kan kanske gissa vad jag gör idag? Pluggar vad annars?
Men det går väl bra. Tränat på talet jag ska hålla på fredag. Går väl sådär med en trasig hals och febersvettningar. Attans. Får gå, det bara får gå.
  Ska snart börja på den otroligt spännande debattartikeln jag ska skriva om Klimat, mat och sånt. Vilken spännande uppgift, not.
Nu ska jag försöka vara positiv, går sådär ..

Jammi!


Ungspannkakan står i ugnen, dock utan fläsk i. Har jag inget och bacon H.A.T.A.R jag. Eller ja, hatar. Kan väl äta om jag typ skulle vara öde på en ö och bacon är det enda som erbjuds. Men det är inte favorit om jag säger så.
Nock om det. Mätta magen, sedan ska jag till Emelie.
Får inte glömma att springa inom bibblan och lämna tillbaka 2 böcker. Attsingen ..


image106


Trött och seg dag

Tog sovmorgon till lite efter 10 och sedan långfrulle i sängen med tv och lite surfande.
Sedan blev det plugg som jag har ägnat hela dagen åt till och från. MEN jag har ingen motivation. Vet inte vad det är. Jag känner mig bara allmänt deppig, ensam och tråkig. Kan säker bero på att jag inte är på topp rent hälsomässigt nu, halsen vägrar ge med sig. Men jag känner mig så deppig. Why?

Ikväll ska vi i alla fall träffas alla tjejer. Hann aldrig göra det igår. Så ikväll. Prata igenom lovet och checka en film. Mys. Behöver komma ut från lägenheten.
  Längtar till lördag. Då kommer Stoffe efter att han hämtat sin nya Saab i Malmö. Längtar. Är jag pigg så blir det en tur till stan för att hitta ett par varma skor till mig. Fryser mig ju fördärvad annars. Skit!
Tjejerna ska även festa på lördag men mår jag såhär blir det inte tal om det. No way! Tänkte inte riskera att bli ännu mer tragiskt sjuk.

Nää nu ska jag titta något Vänner avsnitt sedan göra Ungspannkaka. Mums!

Dagen i helhet


Då var årets första dag avklarad. Gick bra trots hosta, feber och halsont. Rolig föreläsning. Håkan spelade medieforskare och vi var journalister på ett föredrag av honom. När lektionen var slut vid 11 fick vi till 16.00 (deadline) att skriva ett nyhetsreferat/artikel. Riktigt roligt faktiskt :)
 Efter det blev det lite mer plugg. Skrev klart och skickade in mitt pressmeddelande, skönt att ha det ur världen. Nöjd med det med. Bestämde mig för en promenix runt campus men det var kankse dumt. Nu har jag om än ännu mer ont i hals, näsa, huvud och hostan gör svinigt ont i bröstet. Livrädd för att åka på lunginflammation igen, hade det för 2 och ett halvt år sedan. Och det mina vänner, var det värsta jag någonsin varit med om. Så nu ska jag ta det lugnt till allt ont är borta.
   Ska strax läsa klart rapporten från Naturskyddsföreningen som vi ska göra debattartikel av. Sedan blir det sängen, en kopp te och Vänner-marathon. Imorgon och onsdag plugg, så nu kan jag ta paus med gott samvete.

Hoppas ni mår avsevärt bättre än vad jag gör.
Ska även tilläggas att min kära (?) granne över mig har välkomnat mig tillbaka till Växjö genom att dunka på musik så in i baljan. Tack pucko!

Med risk för att bli blödig

Tillbaka i Växjö efter 2 och en halv vecka. Känns lonely, efter att ha haft sällskap konstant hemma. Ni som känner mig vet att jag är en sällskapskatt ut i fingerspetsarna, vill alltid ha eller rättare sagt veta att jag kan ha någon runt omkring mig jämt. Men jag är bara löjligt tyck-synd-om-mig-ensam just nu. Går över, det vet jag! Men extra ynklig är man ju när man har ont i hals och feber med. Har klarat HELA jul och nyår utan att vara sig det minsta förkyld och så åker man på det inatt. Typiskt!

Kom i alla fall till Växjö vid 12 idag, sedan har jag, mamma och pappa varit ute och gjort ärrenden och ätit fram till för en timme sedan då de körde hem. Saknar dem redan!

Lovet hemma har varit underbart. Umgåtts mer alla och bara haft det kanonskönt. Men nu är det snart flytt, om 3 veckor och det är bara att se fram emot det. Plus ganska mycket plugg känns det som. Ska skicka in mitt pressmeddelande snart, så jag har det ur världen. Imorgon ska jag börja på debattartikeln som ska vara klar till nästa vecka. Lika bra att göra det.

Igår var det kalas hos Kajsa, som fyller 5 år idag. Stor tjej nu! Var mysigt. God mat, släkten och massa fotografering med morbrors nya superkamera. Bäst var dock när vi skulle sjunga för Kajsa och hon skulle få sin tårta med 5 ljus på. Säger bara synd att ingen filmade. För när vi sjungt och hon ska blåsa ut ljusen nyser hon rakt ut över tårtan så ljusen släcks. Var så sjukt skoj! Riktig höjdare. Haha.

Nu ska jag göra iordning det sista här från mina tunga väskor sedan slänga mig på soffan och ha Vänner-maraton. Me like!

Imorgon kör vi på med termin 2 vänner. Herregud vad det går snabbt ..

Plugg ger mig ångest


Jo faktiskt! Har en hel del som sagt. Ska sätta mig och läsa igenom en rapport från Naturskyddsföreningen om Klimat, mat och utveckling som vi ska skriva en debattartikel om. Shit säger jag som inte är intresserad av sånt för fem öre. Hej hå, blir till att kämpa. Pressmeddelandet är i alla fall klart, ganska nöjd faktiskt. Måste lugna ner mig och ta en sak i taget.
 Nu: plugg
Sen: träffa carro :)

Gott Nytt 2008

Bättre sent än aldrig, men gott nytt år!
Nyår vad trevligt, hos Martin och Carro. Tack!

Idag ska jag vara duktig. Plugg, slipning av mitt köksbord och lite telefonsamtal står på kalendern. Intressant att se hur mycket plugg det blir. Jag måste verkligen. Det är en del nu! Shit.

Take care!


RSS 2.0