1:a advent

Då var det advent och idag för ett år sedan var Anna här. Och hon tycker det är lite småroligt (eller synd om mig) än idag när jag tyckte synd om mig själv för att hon skulle hem och ha adventsfika med sin familj. HAHA! Jag var den mest ensamma i världen då som hade min familj HELA 1 och en halv timme bort och satt i en mörk lägenhet i mörka Växjö. Idag hade jag med velat vara hemma men jag ska ju faktiskt få lite substitut till familjefika ikväll då jag och Emelie är bortbjudna till Erika på adventsfika vid 7. Ska bli mysigt, lite familjärt sådär. Man får liksom vara glad att campuslivet i alla fall erbjuder goda stunder i goda vänners lag.

Helgen har varit kanonas. Det blev gregisk take-away mat igår, vilket var kalasgott. Hyrde en film som jag somnade ifrån efter 20 minuter. Till historien hör även att vi gjorde ett nytt försök i eftermiddags innan Stoffe skulle åka, men att jag då somnade lika snabbt igen. Tråkig film? Varit i stan idag och handlat julklappar. Gjorde ett ryck och är nu klar med klappar till Josse, mamma & nästan till Stoffe. Jag och Josse har deal, jag köper från oss till mamma och hon köper från oss till pappa. Julen ska bli fin den. Jag ska röja av min hemtenta innan jul helst så jag har hela ledig. Ska bli underbart skönt! Skulle jag dock inte bli klar med den så kan jag faktiskt lägga någon dag på den, inte hela världen. Jag och Stoffe ska även vara hus/katt vakter i jul. Moster och Stefan åker till Spanien över jul och vi ska passa Felix (katt) och Huset (hus).

Nu ska jag svepa in presenter. Vad är svepa för konstigt ord i sammanhanget egentligen? Jag ska nu klä in .. eller nej. Jag ska ju inte precis ta på de inhandlande julklapparna sockor, tröja och byxa. Nej. Jag ska nu använda ett juligt omslagspapper och ha runt mina klappar. Där satt den!




Helvirrig dag

Blev en trevlig dagstur till Kosta idag (när vi väl hittat dit). Herregud vad vi virrade till det. När vi närmade oss Kosta ansåg jag att det BÖR vara skyltat Kosta Outlet eftersom det faktiskt är ett besöksmål. Men inte! Vi svängde in mot centrum och efter typ en kilometer blev jag arg och vände vid ett matställe. Ringde pappa som sa att vi skulle ha fortsatt rakt fram och inte sväng in mot centrum så sagt och gjort. Körde tillbaka och körde och körde och körde på en enslig skogsväg säkert 1 mil och jag kokade av illska. "Stoffe allvarligt, hur fan kan de inte skylta ett ställe som Kosta Outlet? Du fattar väl att vi är FEL". Nu i efterhand kan jag bara skratta. Så jag svängde in till kanten och där satt vi, mitt ute i ingenstans och jag vägrade köra en meter till. Så vi fick byta chaufför och jag ringde pappa igen som befann sig i Lund och då inte hade jättemöjligheter att leda oss rätt, haha. Vi hittade en dam att fråga och hon sa att vi skulle svänga mot centrum och köra 2 kilometer så var det där! Jaha? Centrum i alla fall? Precis när vi kört förbi stället vi vände på första gången så låg Kosta Outlet på höger sida! Haha, fan vad arg jag var. Så mina vänner, en resa som skulle tagit 30-35 minuter tog 1 timme och 20 minuter och jag var lagom arg kan jag säga!

Fullt med folk och helt ok med grejer, fast jag kom bara hem med en svart skön Acne kofta och jättegosiga puderrosa Lammullsvantar. Nu sover Stoffe på soffan och vi ska beställa mat ikväll, för lata för att laga mat. Stoffe ska beställa från grekiska restaurangen men jag är dödssugen på Sushi så jag tar nog det. Mums!
Imorgon ska vi in en sväng till stan där det är skyltsöndag! Sedan är det måndag igen och nya tag, 2 veckor kvar till tenta ..


Kosta Outlet

Ny morgon och ny helg och nya tag ska tas. Nu åker jag och Stoffe till Kosta Outlet för att förhoppningsvis fynda julklappar & ha en bra dag togheter.
Ikväll blir det väl antagligen slapp som igår, men vad vi ska äta är en bra fråga?



Kanske en bakad potatis med tzatsiki som på Cypern?


Saknad

Johan P är ute ur Idol och det var inte en dag för tidigt. Han var söt i början men hela grejen blev lite för mycket. Skämmigast idag var dock den skrikande tjejen som vi var tvugna att gömma oss bakom kudden för. Jesus! Finns sån hysteri än?
  Pratade nyss med Lina som lagt upp massa gamla bilder på gänget på bloggen och jag ska inte vara sämre. Till saken hör bara att min dator endast funnits i ett och ett halvt år och resten av bilderna är på datorn hemma. Så ni får hålla till godo med vad som bjuds ..

    

   

    

   

   

   

Vad roligt vi haft brudar! Saknar er .. ses i jul!


Adventsstäd!

Nu är det jul här i mitt hus .. Lalalaaa. Eller i alla fall adventsstädat. Min nya adventsstjärna är uppe efter en halvtimmes slit, utan överdrift alltså. Nu kommer snart Stoffe och vi ska nog handla något att äta ikväll. Kände precis hur hungrig jag var, har bara ätit en risifrutti sedan frukosten vid 8. Så ha en trevlig kväll.









Nu är det advent i mitt hus. Fick de två söta tomtarna av mamma i "adventspresent" liksom den gröna stjärnan.
Längtar till söndag då jag får tända första ljuset och till dess att hyacinten slår ut.




Tävla!



Tävla är skoj! Denna bloggdesign kan man vinna hos Malin .

Bröllop!

♥ Nej jag ska inte gifta mig, inte än. Men den dagen så ska två av mina närmaste agera brudtärnor. Jag och Anna blev lite sentimentala idag när vi pratade om det, :)



Min lilla lillayster. Ja Lilian/Bjööön/Junibacken. Vi om några har väl gjort mycket.
Då räknar jag in när jag sydde dig i fingret med mormors symaskin och när vi dansade i ICA kassar med kusinerna
i Stockholm. Älskar dig sister! ♥



Min äldsta och bästa vän Anna. Vi har varit med om mycket och vi delar mycket!
 Jag kommer aldrig glömma alla våra Ölandsresor som innehöll allt från våra obligatoriska Pogg-shoppingturer
i Färjestadens shoppingcentrum till mörkegömme med självlysande kalsonger. Vår Florida veckan står högt i topp och
vi hade underbart roligt!  ♥

Snacka om att vara ute i god tid när det gäller bröllopet :) Men jag gillar att planera och det är väl klart att Josse & Anna kommer bilda ett bra team vid altargången, de vet ju båda innebörden av "Här inne röker vi ute" och hur man knölar ner en Josse i en resväska i golfbyn på Öland. Framför allt får vi inte glömma "han har ju inga kåååååååmpisar" som familjerna Andersson och Johansson tog mycket seriöst en Halloweenfest för ett antal år sedan ..




Kryp

Jag känner mig så ensam ikväll. Det kryper i min kropp & jag känner att jag måste ut ur lägenheten. Ska jag ta en promenad runt campus? Det är så mörkt bara. Åhh, jag hade velat vara hemma nu ..

Effektiv lunch?

Hemma på paus/lunch/rast, kalla det vad du vill. Hade case-seminarie 10-12 och nu vi 15 börjar vi igen och håller på till 18. Jag hade planerat att läsa lite i Upphovsrätten fram till 3, men jag inte öppnat boken. Det får bli ett senare kapitel. Kanske ikväll. Just nu är det roligare att kolla runt på allt skvaller på FB och lyssna till Harald Treutigers lunchkryss. Konstigt tycker jag! Nu ska jag nog ta en apelsin och fylla på med lite energi inför en tretimmars-föreläsning.



Bild jag tog i söndags. Jag hade verkligen aldrig velat bo här. Tycker det känns så himla opersonligt och inte minst högt. Jag med svindel. Sedan kan det inte vara så skoj att dra nitlotten och få bo med en stöttepelare utanför fönstret. Nej tack, jag trivs bra som det är ..


Funderingar på kvällskvisten

Varför blir jag alltid genomtäppt i snoken på kvällen? Efter träningen gick jag hem til Wibban för köttfärsbiffar, potatis och sås (gott) och då slog täpptheten till. Skitskoj. Nu pratar jag dagliga kvällspratet med Anna på msn, igår fick vi tvinga varandra i säng.
 Idag har jag varit duktig. Suttit på bibblan från 9-17.30 och jag är nöjd. Jag och Wibban läste, löste case och läste ännu mer. Sedan flådde jag hem för att fem minuter senare flå iväg till träningen. Kollat lite bloggar och sådär, dagens skörd. Nu är jag skittrött och ska nog sova. Imorgon har jag seminarie vid 10-12 och sedan föreläsning 15-18 vilket är skitsegt så sent. Funderar på att avboka coren halv 7 och springa eller gå en runda i stället. Pallar inte träna inomhus hela tiden. Saknar fotbollen med, även om jag inte tränade utomhus i november haha.
Längtar till fredag då kommer Stoffe. Innan dess ska jag julstäda och ta fram julstjärnor och så, plus plugga lite. Sedan har vi en hel helg tillsammans utan att jag måste plugga. Det är gott! Har tänkt julhandla på lördag, julklappar alltså, ingen julmat, haha. Funderade på en sak idag: Jag har ju inte ätit godis på mer än en månad nu och det känns oerhört onödigt att göra det nu. MEN man kan ju faktiskt inte låta bli att äta skumtomtar på julen. Eller hur? Så, ska jag bryta min bra icke-godis-rutin runt julhelgen eller stick-to-the-good-idea?



Malmöhelgen


Min önskeklapp

Hade någon någongång velat vara snäll och göra mig oerhört glad så kan man överväga att ge mig en fin present, nämligen detta







Astrid Lindgren 100 år kappsäck (23 filmer) 

Kappsäcken innehåller alla 23 Astrid Lindgren biofilmer på DVD - och dessutom guldmynt!

Det hade varit lycka, jag ska ha den en dag!

 


Midnatt

Nu ska jag snart jumpa i säng. 00.00 ska datorn vara avstängd, dagens mål. Då de andra målen inte blev uppfyllda. Har som sagt inte ens öppnat juridikböckerna idag. Men jag tar nya tag imorgon och då ska jag infinna mig på biblioteket. Helst 8, halv 9 är också acceptabelt. Men inte 9. Där ska jag sedan plugga till 1 någongång för att sedan handla med Wibban. Morgondagens mål alltså. Så vill ni mig något hittar ni mig i tysta lässalen på bibblan eller på mobilen. Som Anna sa idag i kvällens långa samtal. En annan sitter ju bara med mobilen bredvid sig och hoppas att någon ska ringa.

Nu närmar sig klockan midnatt och det är dags för mig att sussa! God natt!


Malmö

Trots tråkinlägget nyss måste jag ju berätta om Malmöhelgen. Har haft jättebra! Åkte vid 7 i lördagsmorse och entrade ett vitmålat Skåne. Checkade in på hotellet och gav oss sedan ut på stan. Hittade lite småplock såsom väska, mössa, halsduk, grejer till lägenheten med mera. Vid 6 började musikalen, Jesus Christ Superstar, på operan. Mycket bra, Ola skötte sig. Efter musikalen gick vi och åt på Lilla Torg och sedan var klockan mycket. Sussade i våra rum och upp vid 9 snåret på söndagen för att äta god hotellfrukost, inget slår det. Checkade ut och åkte mot IKEA där jag gick lös som vanligt. Sedan mot en galleria och sedan outlet i Svedala och sedan hemåt. Var hemma igen runt halv 6 och där tog helgen slut. Jättebra sådan! Tack familjen.

        
    

Jag på väg till Malmö, rastplats i Skåne, mamma på hotellet, Josse innan musikal, pappa med sina nya Gant skor,
Malmö operan, Jesus Christ Superstar, Zlatans kåk & jag innan musikal!



Tråkig dag

Otroligt tråkigt dag. Började vid 6.15 då jag steg upp hemma på ön för att åka med mamma och pappa till Spandelstorp för att därifrån åka med farbror upp till Växjö. Tur att han skulle till Växjö idag så slapp jag ta tåget. Sedan jag kom hit vid halv 9 snåret har jag segat. Skulle ha pluggat. Men har inte pluggat ett skit. Dåligt gjort, jag vet. Men jag har verkligen haft noll motivation. Så vad har jag gjort? Suttit vid datorn, kollat ut på snön som fallit & haft skittråkigt.
Ska värda vid tio i sju och det är enda jag har planerat ikväll. Uff, får väl laga lite mat nu och försöka ha skoj.




Snöig fredag!

Möttes av snö när jag öppnade sovrummsdörren och såg ut över parkeringen. Fint och vitt. Kallt och sol. Det är grejer det, så länge det inte blir blask. Steg just upp och ska ta lite, ta en dusch och packa. Hinns det sedan plugg innan tåget går så får det blir det. Annars kan jag läsa på tåget. Ska bli så härligt att komma iväg, till Malmö. Hoppas det blir snö där med så det blir lite julfeeling över det hela.



Det oranga huset är skolan, så jag har gaaanska så nära kan man säga. Det vita tegelhuset framför med balkong på sidan är Sivans, campus ena uteställe. Krypavstånd kan man lugnt säga!



Härligt att kunna kolla på tv ifrån datorn. Det är fördelen med en liten lägenhet, tvåa. Man kan nå allt från alla platser, haha!


Att leva

Klockan är tjugo över 11 och jag har just gråtit. Gråtit till Himlen kan vänta på svt.se. Handlar om fem människor och fem dödliga sjukdomar. Livet är grymt. Livet är så orättvist. Så outförsägbart. Att hela livet kan vändas på en sekund, det är sjukt. Men mest obegripligt för mig är hur dessa fem människor kan leva! Hur kan man överhuvudtaget leva i vardagen, skratta och le mitt i det hemska? Det kan jag inte förstå. Jag tror inte man kan det ..

Det gäller att ta vara på livet, livet är nu! Det är en klyscha. Men en fin sådan ..




Stoffe på bild


Stoffe är med i tidningen idag. Dock inte på grund av något roligt, utan det stavars varsel. 215 personer ska få gå meddelade Dynapac igår, vilket innebär var tredje anställd. Kan inte kännas skoj att jobba där idag!
Håller tummarna för min älskling!

P.s. Stoffe till vänster på bild, haha D.s.




Bild: sydostran.se




TP & sängbädderi

Hemma efter ett trevligt födelsekalajs hos Martina. Bjöds på kladdkaka och diverse TP kunskaper och inte att förglömma Calles "spetskompetens". Nu är jag precis slut och sängen lockar. Det som inte lockar är att jag inte bäddat rent än eftersom jag tvättade sängkläderna idag. Varför är det alltid samma sak? Varför bäddar jag inte direkt så jag slipper stå med de jävla lakanet och allt vad det är halv 12-12 varenda gång. Gåta!

Längtar efter helgen. Är sjukt shoppingsugen. Jag ska shoppa!
God natt.



Sommaren 2008 hemma på Sturkö innan fest i stan. Sommar, vart är du?


Kvällskalajs?

Regnig dag i världsmetropolen Växjö. Men vad gör väl det när man har kurslitteratur att läsa och tvätt att tvätta. Tvätten är avklarad och kurslitteraturen tar jag konstant paus ifrån. Något sorts tecken på tristess?
Ikväll har planen varit att träna muskel men eftersom jag är bjuden till Martina på kalajs vid 7 funderar jag på regning promenad istället, då träningen inte slutar förren halv 8. Får se.
   Imorgon har föreläsning och en casediskussion i två timmar. Ska bli intressant! Vi har fått ett fall som vi ska tycka till om med hjälp av lagarna. Jag har löst det så som jag anser och TROR det ska vara. Så vi får se imorgon! Alltid lär man sig något nytt. Efter föreläsningen som slutar 18 blir det core träning och sedan planerat slapp.

Nu ska jag bestämma mig angående kvällen. Har tjugo min på mig att avboka min muskelplats.

Mer Cypern


Bilderna är klickbara!




























Vår underbara semestervecka på Cypern, augusti 2008

Vardagslyx en tisdag

Då var det kvälla igen. Det är tyst på Tuvanäsvägen och grannen har slutat röka genom fönstret, skrika skål & spela musik väldigt högt .. i alla fall för den här gången. Imorgon är en ny dag och då vet man aldrig vad som händer om grannen heter O. Krigh, Olle Krigh som pappa säger. Men numer vet jag att han heter Oscar.
Ikväll har varit en bra kväll. Härligt svettigt step core pass. Wibban följde med mig hem för tacomiddag och så även Sanna. Vi tjötade, skrattade och åt så jävla god tisdagsmat man bara kan. Wibban kom på att hon hade pannakotta i kylen hemma så vid nio traskade vi hem till henne och åt upp det sista av helgens efterrätt. En bra kväll helt enkelt!

Imorgon är det tvätt och pluggdag i lägenheten bredvid Krigh. Ska tvätta undan och läsa juridik. På kvällen muskelpass. En bra onsdag med helt enkelt. Sedan är det torsdag och föreläsning och träning och vips så är det fredag. Då är jag helt plötsligt på väg hem igen, bara sådär. Och i helgen, som ni vet vid det här lagret, så ska jag njuta Malmöhelg. Har precis skrivit liten inköpslista på IKEA som vi ska svänga inom. Tvättkorg står högst i topp då min har spruckit överallt. Kan det bero på full tvättkorg? Det trodde mamma. Jag är benägen att hålla med. Känns som om jag inte tvättat på jättelänge av någon konstigt anledning. Så en ny hel tvättkorg ska inhandlas plus lite annat mojs såsom julstjärna, blockljus, tavelramar och teflonkakform med mera.

Nu har jag tänkt krypa ner i bingen och läsa någon av alla Se&Hör farmor skickade med mig hit. Man vet att efter ett besök hos farmor, eller att hon varit hos oss, så har man genast ett tiotal nya skvallertidningar att läsa. Imorgon planerar jag morgonprommis som jag så duktigt gjort både måndag och tisdag. Jag kommer liksom in i perioder. I början av hösten gick jag varje dag, men sedan blev jag sjuk och då slappar man ju genast efter. Men skärpning nu. Och jag har ju glömt att säga, för er som är intresserade haha, att jag inte ätit en godisbit eller något chips på 4 veckor. Jag är stolt! Det är bara att ge sig fan på det så går det. Vecka 4 och Teneriffa närmar sig ju med stormsteg ..




Cypern 2008

Livet i 180 - tillbaka

Jag lever. Jag har bara tagit bloggpaus som det så fint heter i blogsfären. Knappast någon som saknat mig, men ändå. Känner att jag i princip är på tillbakavägen efter de senaste två veckornas .. ja, vad ska vi kalla det .. höstdepression i kortformat? Det har ju haft sina anledningar men det finner jag inget intresse att gå in på här.
Jag har hunnit få besök av pappa för att sedan dagen efter åka hem till min älskade ö och till the family. Jag lunchade på stan med Anna som kan vara en av de enda på denna jord jag kan prata med om livet, livet på riktigt alltså. Hon vet vad det betyder att vara nere och hon vet medicinen. Min bästaste feelgood kompis helt enkelt. Sedan har jag ju faktikst en hel höj med andra donnor som också lyssnar, tar in och lyssnar ännu mer. Det tycker jag om! Ni vet vilka ni är, det behöver liksom inte nämnas namn.
 Jag är tillbaka i Växjö på någon form av snabbvisit innan jag åker hem igen på fredag. Men denna gången bara över natten för på lördag morgon åker jag, mamma, pappa & Josse till Malmö för shopping, hotellvistelse och Jesus Christ Superstar. Dagarna fram till dess består mest av diverse plugg. Detta diverse plugg är i och för sig samma sorts plugg, juridik. Den inte så välkomnande juridikkursen har alltså dragit igång. Vi har alla fasat och våndats sedan i somras över denna ökända kurs som skulle innebära helvetet. Men äsch då, det är väl inte så farligt? Och ska jag vara ärlig så tycker jag det är jätteintressant, verkligen jätteskoj. Yttrandefrihet och sekretesslagen har faktiskt väldigt många innebörder som vi vanliga Svennar inte har en aning om. Tänker ni exempelvis på att jag på denna blogg INTE får skriva något  stil med: Jag hoppas du tillfrisknar snart Sven från din lungcancer och hoppas operationen gick bra, och sedan en länk till Svennes hemsida. Nix, så får man inte skriva. Då man fällas, och det rejält. Det är intressant faktiskt. Så kanske det inte låter lördagen den 13 december då vi tentar av kursen med en salstenta men vet ni vad? Jag kunde inte bry mig mindre som Anna säger. Jag har kommit till insikt med en del saker i mitt liv den senaste veckan. Mitt liv kan inte skynda på i 180 medan jag själv står kvar på perrongen. Då missar jag allt det där som livet handlar om. So what om man kuggar på en tenta och för göra om. Hellre det än att jag hela tiden ska ha krav på mig själv att ständigt vara bäst. Inte sagt nu att jag kommer att kugga eller att jag brukar göra det. Nej, det har hänt på en hemtenta förra året som jag fick komplettera, men själva grejen. Livet är här och nu & det gäller att passa på. Klyschigt kanske, men bättre det än ordfattigt ..

The Mist & oviljan att vara själv

Jag och Stoffe har just kollat film, The Mist. vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Bra på sitt vis och i slutet satt vi båda och bara gapade och tittade på varandra.
Har i alla fall haft en bra helg och imorgon bitti, tidigt, åker Stoffe hem. Jobbigt tycker jag, med tanke på att jag mår som jag gör nu. Vill inte vara själv, ogillar det starkt.
Ska nog snart gå och lägga oss och imorgon är det pluggdag för mig & säkerligen ett besök hos doktorn.

Fredag!


Några dagar har gått, har inte orkar plugga. Men nu känns allt aningens bättre. Främst med hjälp av mamma, Anna & Stoffe. Idag har min grupp gjort klart grupparbetet för denna kurs, så skönt. Så på måndag kör jag slutspurt med hemtentan, härligt. Om en halvtimme ska jag bege mig till Maja för att fixa oss inför kvällens sittning, Baklängesmiddagen. Allt sker baklänges. Efterfest på Sivans först, sedan middag på Stallarna ( där efterrätten förtärs först och förrätten sist) sedan förfest och sist utgång på Stallarna. Sjukt skoj ska det bli! Extra plus idag är att Stoffe kommer snart :) Han ska mysa i min lägenhet medan jag är på sittning och helgen är vår. Ska bli supermysigt!
Nu ska jag måla naglarna och ta fram kvällens outfit. Svarta kjol från Rut m.fl, cremevitt linne med spetsprydd halsringninge från Cubus, svarta pums och kuvertväska från USA ..



Denna kjol ..



.. och detta linne!


Jag måste ta ett beslut!

Igår kväll märkte jag verkligen hur totalt sönderstressad inombords jag är. Skulle sova och det lilla susandet och brusandet som funnits i mina öron senaste två veckorna höll på att få mig ur total balans. Eller rättare sagt, det fick det. Läste på internet att susande och brusande kan vara stressrelaterat och jag är livrädd att jag ska få tinitus. Det har alltid varit min stora skräck. Mina enorma prestationskrav har klamrat sig fast både psykiskt och fysiskt och igår rann det över. Jag har aldrig trott att det där med prestationskrav stämmer in på mig, men nu vet jag. Jag mår inte bra av detta! Jag måste få hjälp att inse att jag kan inte vara bäst på allt hela tiden, att man får misslyckas, en eventuell omtenta är inte hela världen och att slutar jag inte upp med min stress så kommer jag att komma i en väldigt ond cirkel.
Men hur ska jag kunna slappna av? Vad ska jag göra, jag har ingen aning .. Help!

Det är mycket nu!

Jag känner sällan jättestress över något. Jag brukar ligga i fas med skolarbeten och så vidare. Men nu är allt kaos i mitt huvud och kropp. Har ständigt ont i magen över alla måste, val och tankar. Det är verkligen mycket att tänka på nu.

♥ Har en hemtenta som jag har satt som deadline på fredag
♥ Ett grupparbete som ska skrivas, vilket kommer innebära mycket tid i bibblan och inte så mycket tid till egna studier
♥ Det som främst tar upp mina tankar nu är; var fan ska jag åka på utlandstermin? Jag har så ont i magen av allt. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Tankarna var första att utnyttja den valfria terminen nästa höst till att ha praktik någon stans. Men nu börjar jag återigen tänka på utlandstermin. Jag ska ju faktiskt jobba sen hela livet och jag tror inte jag kommer att åka utomlands och studera någonsin mer. Men var ska jag åka? Det värsta är att man ska ha valt till den 15 november, alltså nästa vecka. Usch vad jobbigt. Vad ska jag göra?

Det finns på tok för mycket att göra nu, men allt för lite tid ..


Västkusten!

Tillbaka i Växjö efter en rolig helg. Jag, Maja och Wibban skippade GeKås och åkte tåg hem igår i stället. Har verkligen haft en underbar helg. Låång promenad till Tylösand, skratt, mysig utekväll med goda drinkar, lite lätt shopping & en galet rolig 80 tals fest. Det var så sjukt skoj och vi dansade till sen natt.
Nu är jag tillbaka i bubblan på campus och har mycket att stå i, jättemycket. Får ont i magen bara att tänka på det. Det är fullt upp hela veckan och det finns nada tid till att andas. Nästa vecka blir inte roligare den då den fruktade rättskursen drar igång .. Hitta fokus, hitta fokus.










RSS 2.0