Lite av allt!


Dagarna knallar på och snart är det måndag och då kör jobbet igång. För första gången i mitt nu 21 åriga liv kan jag medge att det ska bli lite "skoj" att jobba. Jag som är så satans (ursäkta) lat och hade helst av allt sett ett lyxliv utan att behöva jobba, haha! Nej riktigt så illa är det inte, men det ska bli skoj att inte sega bort hela denna sommaren. Har ju inte jobbat på 2 somrar, då jag ville vara lite glassig och lat och glida både före och efter USA. Haha! Det var härligt, men i år ska det tjänas kosing. Egentligen kör allt igång på måndag men Birgitta ringde idag och frågade om jag kunde komma upp imorgon. Visst, jag behöver lära mig lite mer och så är det bara 9-13, så det är lugnt. Efter det ska jag antagligen ut till Havsvallen på fotbollsgrejsimojs. A & B-laget ska ha fest där i anslutning till kvällens EM match och respektive ska med. Hade varit trevligt, om man bortser från att övriga respektive är runt 25-30. Men nej, socialisera sig är aldrig fel Johanna! Så det ska bli trevligt :)
    Igår var det student för Simon, väldigt trevlig afton där jag och Anna festade till det som det så fint hette. Har dock huvudvärk idag, som jag väljer att skylla på rödvins annorlunda druva (som mamma sa) och inte på antalet rödvinsglas. Det grämer mig aningens att jag hann få jobbet i Sturköhallen (trots det är jag givetvis glad över jobbet). Men hade jag väntat 3 dagar till så hade jag kunnat jobba på BLT i sommar. Anna gör det och de hade en ledig tjänst där som hon i princip fick tilldela valfri vän. Attans! Men nästa sommar kanske. Som Anna sa igår: Det kanske är tur att vi inte jobbar tillsammans i sommar, det hade nog spårat ur! Och jag kan inte annat än hålla med, haha! Efter några dagar i varandras närvaro hade vi absolut spårat ur och skämten hade legat på lekisnivå ungefär. Jämför bara med Florida veckan ..

Nu ska jag fånga några soltimmar innan vi ska in på ytterligare en student. Kusin Emil slutar och festen hålls i Ronneby, dit de nu flyttat. Imorgon jobb som sagt, sedan fest. Söndag ska jag njuta av sista lediga dagen innan jobb :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0