Göteborg tur och retur


Vilken trevlig helg. Färden mot Götet började i går morse då familjen hämtade upp mig. Väl i G så spenderade vi ett antal timmar i Nordstan och på själva city. När vi kom till hotellet var det icke skoj. Vi hade två rum bokade, men tjejen som stod där sa att det hade blivit något fel och att bara ett var bokat. Pappa blev arg, haha, med tanke på att vi bokade rummen redan i augusti. Så efter många om och men blev vi tilldelade ett rum Supreme och ett litet litet litet rum, som är avsett för lokförarna som sover över där. Plus att vi fick gratis inträde på Liseberg och bara betalade 700 spänn för hela kalaset :)
  Kvällen var kanon! Först åt vi på O'learys, sedan lite vin på en mysig bar. Sedan bar det av till Storan där Footloose skulle äga rum. Och herregud sen. Vilken musikal. Jag har blivit frälst, i musikaler. Det var helt outstanding. Måns, Anna Sahlin och Peter Johansson var grymma plus alla andra med.
   Vi somnade gott i sängarna efter en hektisk dag.
Imorse åt vi god hotellfrukost och sedan intog vi stan igen. Kom ifrån Götet med två fina blus/skjort/tröjor, mössa, present till Emily i Florida, juleljus och lite pynt!
 Vi åkte utåt Liseberg för att utnyttja det hela till fullo. Var mysigt att strosa runt där med alla fina ljus, julsånger och stånd. Väl i Växjö åt vi pizza på Josephs och familjen har precis kört hem.
En toppenhelg! Om mindre än två veckor ska jag heeeem och fira juuuul. Vara hemma på ön i 2 och en halv vecka känns som lyx!

Nu blir det mysig ensamkväll med tv:n och lite bokläsande!





Kommentarer
Postat av: Evelina

Två veckor...Fusk!

2007-12-10 @ 07:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0