natt till sjöss


Hemkommen från en trevlig natt på sjön. Gårdagen spenderades först i Karlshamn med farmor hela dagen, då vi åt lunch och bilade hem längst Blekinges vackra kust. Aaah. Hastigt och lustigt hade det bestämts att vi skulle ut på sjön och grilla och dricka öl :) Säger man nej? Nej. Så flåpacka och sedan iväg i brumbrummen till Pottnaholmen. Härlig kväll med Stoffe, Zandra, Assa, Jimmie, Emil och Tobbe. Kvällen avslutades med att grabbarna grus skulle bada och Tobbe fick en spricka i pannan då Jimmie kastade en oöppnad ölburk på honom. Starkt jobbat!

Stoffe stackaren skulle börja jobba idag halv 2 efter 5 veckors semester, stackars dig. Så vi åkte hem i skaplig tid efter att vi med mycket möda fått upp ankaret som låg fastkilat på botten mellan två stenar .. Assa! 
 
Solen har visat sig från sin bästa sida idag och det tycker man om. Bara Madde som klagat på att det var stackmoln i Växjö. Har även lyckats med att packa ner min kamerasladd i en flyttkartong som pappa tog med till Växjö idag när han var där på jobb. Starkt jobbat igen! Så nu blir det gamla bilder fram till helgen .. suck.

En promenad snart kanske. Har fuskat alldeles för mycket med det senaste veckan. Skärpning Johanna ..


Kommentarer
Postat av: madde

hahaha, ja men stackmolnen är irriterade,men blir bättre här uppe D.

2007-08-13 @ 16:39:42
URL: http://www.mjukostens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0